Fırtına Olimpiyat'ta esecek
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Kupa TRABZONSPOR'UMUZUN | Trabzonspor 3 - 0 Bursaspor
Daraltma
X
-
İlk olarak emreyavuz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülerenktaşlar bişey soracağım.geçen sene fb ve bjk kaç bin taraftar getirdi olimpiyata ??varmı hatırlayanDozer CemiL
Yorum
-
İlk olarak LaZBull61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir avuçmerak ettim baya acaba sadece bizim taraf toplamını geçebilirmi geçen senenin çokmu barttım
'7' ''ŞAMPİYON'' '7'
Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!
Yorum
-
İlk olarak Ali YILDIRIM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaha öncede söylediler. Bilet alman yeter. Erken gelen alıyor yerini
Yorum
-
İlk olarak lazrail199261 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülealt kattan köşe aldık diyelim bileti ortalara doğru gidebiliyomusun aralarda bölme var mı? öle olabiliyor mu?Dozer CemiL
Yorum
-
İlk olarak LaZBull61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBölme falan yok oturursun istediğin yere ..
Yorum
-
İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaçı kaybedeceğimiz hissi var içimde.Sakın temenni zennetmeyin ama yenileceğiz gibi geliyor bana.........
normalde her maç öncesi bir tedirginlik olur ama nedense bu maç için çok rahatım,
yeneriz hemde 1-0 filan değil
Yorum
-
İlk olarak buroli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence istediği yere oturursa millet epey tartışma yaşanır,ben biletim neresiyse gider otururum doluysa kaldırırımDozer CemiL
Yorum
Yorum