Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Kupa TRABZONSPOR'UMUZUN | Trabzonspor 3 - 0 Bursaspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Orhan Kahraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Görürsek oralardan bir çağıralım onu alkışlayalım felan severim step i
    çok güzel olur
    2014 / 2015
    LOADING....

Yorum

• Almanyada trabzona 2.70 Bursaya 2.60 oran vermisler.100 euro basip 270 euroyu rahat rahat alirim
      Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak ahmet aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        iddaa ya bak ya TRABZON a 2.40 bursaya 2.20 oran vermis.resmen sacmalik ya.TRABZONA 1.30 bursaya 6.00 falan vermeleri lazimdi normalde.neyse iddaa bizim para kazanmamizi istiyor heralde.basariz paralari kazaniriz bizde.
        Farketmez aga iddaa dan da para kaldırırız bizde.. basarız yüklü bi miktar mac biletleri bedavaya gelir.

Bize Her Yer Trabzon

Yuиuک λz | вσяdσ mλvi

Yorum

• İlk olarak S@K@RON_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Farketmez aga iddaa dan da para kaldırırız bizde.. basarız yüklü bi miktar mac biletleri bedavaya gelir.
          aynen dostum bonus olarakta egemen ve yattaranin 3lusu +kolbasti
          22 Mustafa Yumlu

Yorum

• kupa alırsak üstüne lig şampiyonlugu kral olur

Bize Her Yer Trabzon

Yuиuک λz | вσяdσ mλvi

Yorum

• Türkiye ve dünyada gelişen tüm son dakika spor haberlerini anında ve tarafsız olarak kullanıcısına sunan Türkiye'nin bir numaralı spor portalı

en alta anket var
              oylar tam yariya yariya

Yorum

• İlk olarak cagdas61topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bursa tribünlerinin büyük bir bölümü boş
                Yav orada da biri birşey der karıştırırım çarşıyı, gerek yok. hem adamlara bi ton dayak at hem kupayı al ayıp olur
                Yanlışlarımla kazanmaktansa, doğrularımla kaybetmeyi yeğlerim

Yorum

• Çildirt bizi delirt bizi kaplanım
                  Bu stadı başlarına yıkalım

SABIRSIZLANIYORUM

Kendi kendime su saatte evde tezahürat yapıp bayrak sallıyorum hayden maca maca macaaaa

Maca bilet maca bilet pardon bu uymadı

Yorum

• Arkadaşlar, temkinli olalım. Rehavet hepimizi bozar.
                    Ama eminim ki Bursaya 5 atacaz... nihahahahaha
                    yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• biletixden şimdi bakttım sadece en üst kat boş ondada 3de2 lik bölüm kalmış.. bugunde onlar satılır..

Bursaspor ise tam bir facia..

Yorum

• Nasıl bakıyorsunuz bize de bi link verseniz
                        Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• kameralar hangi tribünü gösterecek? Bursayi gösterirseler hem bos olacak hemde bursali olacak. Zaten bizden 40-50000 kisi olacak diye arkadaslari inandiramiyoruz. Keske tv den gözükse

Yorum

• bu doluluk oranı ekranına nasıl bakıyorsunuz ? üyelik mi gerektiriyor biletix'e ?

Yorum

• merhaba arkadaşlar,
                              şu an yurtdışındayım. atv'nin sitesinden canlı yayını izleyemiyorum. çözümü olan var mı acaba başka nasıl izleyebilirim??

Yorum

• bıletix den bılet sattın almaya gırdıkten sonra bloklar cıkıo ben ordan baktım ,acık trıbun bıttı gıbı bısey kapalı da az kalmıs sanırım
                                https://twitter.com/AlihanGedik

Yorum

Yükleniyor...
                                X