Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şampiyon Trabzonspor ! Trabzonspor 3 - 1 Fenerbahçe

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kupa geyikleri çok iyiymiş ya
    7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak Halit Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ömer Üründül'ün en az 5-6 dakika uzatma istemesine koptum ya. ççççççççç

Fenerbahçeli kendisi belli ediyor.....
      S.V.A.K.O
      FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak matalar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        NEDENSE BU MAÇIN UMUTUN KENDİNİ AFFETTİRECEĞİ MAÇ OLACAĞI İÇİMDEN GEÇİYOR.
        inşallah da öyle olur.27 sene sonunda fenerin elimizden kupa alması karizmamızı fena çizer.
        aferin umut.hislerimi boşa çıkarmadın.maçın başında korkutsanda...
        Katranı dövmeyle olur mu şeker ?

Yorum

ilk yarı da komikti. su molası için sadece 2 dk oyun durdu, hakem toplam 2 dk uzatma verdi.
          bir de tutto bir buçuk dakkada ilk yarıyı bitirdi. ömercim ne düşündü o zaman acaba??
          İmza...

Yorum

• çok üzülüyorum ben bu fenere, kupayı son aldıklarında TRT tek kanaldı ve siyah beyazdı. yüzlerce özel kanal açıldı, TRT bile renklendi ama fener alamadı şu kupayı

Yorum

"lesie" nin duasi kabul olsa gokten kemik yagardi

Yorum

• İlk olarak matalar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                matalar tarafından yazılan
                NEDENSE BU MAÇIN UMUTUN KENDİNİ AFFETTİRECEĞİ MAÇ OLACAĞI İÇİMDEN GEÇİYOR.
                inşallah da öyle olur.27 sene sonunda fenerin elimizden kupa alması karizmamızı fena çizer.

aferin umut.hislerimi boşa çıkarmadın.maçın başında korkutsanda...
                hakkaten affetin mi umutu ???
                İmza...

Yorum

• İlk olarak İlker ToSun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  çok üzülüyorum ben bu fenere, kupayı son aldıklarında TRT tek kanaldı ve siyah beyazdı. yüzlerce özel kanal açıldı, TRT bile renklendi ama fener alamadı şu kupayı

Beter olsun yaw....
                  S.V.A.K.O
                  FATİH TEKKE

Yorum

• TEBRİKLER BÜYÜK TRABZONSPOR

GİTTİK EZDİK DÖNDÜK ABARTMAYA GEREK YOK
                    ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• Full maç isteyen özel mesaj yollasın. İndirmeniz gerekecek.

Yorum

• teşekkürler trabzonsporum
                        teşekkürler şenol hocam
                        teşekkürler .............
                        "Bakkaldan dondurma çalarken yakalanan ama içinden çıkan bedavasının hakkı oldugunu savunan çocuk Fenerbahçelidir"
                        (ALINTIDIR)

Yorum

• gururluyum mutluyum seviçliyim.. Allah senden razı olsun Trabzonum.hepinizin yüreğine emeğine sağlık. en büyük tek büyük TRABZONSPOR um..

Yorum

• ...

!

Yorum

• Alex: "Doğruları Trabzonspor yaptı"

Fenerbahçe Kaptanı Alex, Trabzonspor'a 3-1 yenildikleri Ziraat Türkiye Kupası finalinde, rakiplerinin maçın başından sonuna kadar sahada doğru işleri yapan taraf olduğunu kaydetti..

Final mücadelesinin ardından düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtlayan Brezilyalı futbolcu, ortaya koyduğu performans nedeniyle Trabzonspor'u tebrik etti.

Trabzonspor'a attığı gol hatırlatılıp kendisine kurtarıcı gözüyle bakıldığı ifade edilerek yöneltilen, ''Böyle yenilgilerde takım arkadaşlarınıza kızdığınız oluyor mu'' sorusuna Alex, şu yanıtı verdi:
                              ''Kesinlikle öyle bir şey olamaz. Takım arkadaşlarıma tepkili ya da kızgın olmam mümkün değil. Bütün Fenerbahçe camiası gibi ben de üzgünüm. Kurtarıcı yorumu yapıldıysa buna da katılmıyorum. Fenerbahçe'nin oyuncularından bir tanesiyim. Emeğimi saha içinde yansıtıyorum. Kazandığımızda her futbolcu gibi mutlu oluyorum, kaybedince mutsuz oluyorum. Takım olarak yapmamız gereken kafamızı kaldırmak. Bir şampiyonluk yolu görünüyor bizim için. Kafamızı yere eğerek bu yolda devam edemeyiz. Onun için kafamızı kaldırıp yolumuza devam edeceğiz.''

Brezilya Milli Takımı ile ilgili beklentisi olup olmadığı sorulan Fenerbahçeli futbolcu, ''Ne herhangi bir gelişme ne de bir beklentim var. Brezilya'da yeni yeni yeteneğini kanıtlamaya başlayan oyuncular var. Yenilik olacaksa, Santos'un oyuncusu gidebilir diye düşünüyorum. Bireysel olarak beklentim yok. Bir gelişme de yok'' diye konuştu.

Ajansspor

Yorum

• İlk olarak Orhan Kahraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bulanmasın miden zaten oynayacaktık bursa kimmiş ki kupa alacak kumdan kupa yapsın onlar bit olmadan şey bit olmasınlar

Orası öyle, benim gönlümden geçen de, Bursa ile oynamaktansa Fenerle oynamaktan yana! Ama abuk açıklamalar bunlar!

Lütfen biri çıkıp, sen Fener'i seviyor musun demesin! Bööö yani
                                "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

Yükleniyor...
                                X