Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şampiyon Trabzonspor ! Trabzonspor 3 - 1 Fenerbahçe

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    TrabzonSpor'a Büyük Şok!

Fenerbahçe - Trabzonspor maçının kural ihlali nedeniyle tekrar oynanması için Fenerbahçe Yönetim Kurulu yayın TFF'ye başvuracak. Fenerbahçeli Yönetici Mahmut Özgener yaptığı açıklamada ; " Maçın 31. dakikasında ceza alanı içinde top 2 kere yere koyulmuş ve kaleci Onur topu 2 kere eline almıştır. Bunun kural hatası olduğu açıktır. Gerekli işlemleri yarın gerçekleştireceğimiz toplantıdan sonra yapacağız." dedi. Haberin devamı linke için tıklayın.

NtvSpor
    bütün sitelerde var...

Yorum

• ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Benım sahsen vıcdanım sızladı.En azından azızın yanında kaldırıldı kupa cok sanslı bır baskan Kupa yı gordun gozu acık gıtmez.
        Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Kim Abi bu futbolcu ? Acaba bizi aydınlatır mısınız ?

Ya daha belli degil durun bir yaw sadece haber cıkmış....
          S.V.A.K.O
          FATİH TEKKE

Yorum

• kanal d haberi açın...

Yorum

• Tesekkürler Trabzonspor...

Tesekkürler Senol Hocam...

Tesekkürler URFA...

bizlere bu sevinci yasattiginizdan hepinize Tesekkür ediyorum....
              Ses mes kalmadi vallahi
              *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
              ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• İlk olarak 61viya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Maç oynanmadan önce dedi, diyeceğini.

Sezon sonunda da Fenerbahçe ile Süper Kupa'da oynayacakmışız. Demezler mi adama, nasıl bu kadar emin oluyorsun diye!

İçimi tek huzursuz eden şey, o cümleler şu an! Midem bulandı!

Ama Trabzonsporun güzeeliğini bilyorum, oynanan oyunu biliyorum, onun iççin hak ederek aldık bu maçı, biliyorum!
                Bulanmasın miden zaten oynayacaktık bursa kimmiş ki kupa alacak kumdan kupa yapsın onlar bit olmadan şey bit olmasınlar

Yorum

TrabzonSpor'a Büyük Şok!

Fenerbahçe - Trabzonspor maçının kural ihlali nedeniyle tekrar oynanması için Fenerbahçe Yönetim Kurulu yayın TFF'ye başvuracak. Fenerbahçeli Yönetici Mahmut Özgener yaptığı açıklamada ; " Maçın 31. dakikasında ceza alanı içinde top 2 kere yere koyulmuş ve kaleci Onur topu 2 kere eline almıştır. Bunun kural hatası olduğu açıktır. Gerekli işlemleri yarın gerçekleştireceğimiz toplantıdan sonra yapacağız." dedi. Haberin devamı linke için tıklayın.

NtvSpor
                  YEDİM

Yorum

ççç ççç ççç

Yorum

• ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• enginle colman fb defansinin bagisagini dugumledi.. tibbi tedavi olmazsa 3 ay s.camazlar

luganoya anusten kapsul , bilicaya da musil ilaci lazim..

Yorum

• Bir şehir efsanesinin yıkılışı,

Neymiş: " ŞENOL GÜNEŞ FİNAL MAÇLARINI ALAMAZMIŞ "

Hade leeennn.
                          Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

TrabzonSpor'a Büyük Şok!

NtvSpor
                            kardeş ayıptır, aklım gitti

Yorum

• Ömer Üründül'ün en az 5-6 dakika uzatma istemesine koptum ya. ççççççççç

Yorum

• süpersin trabzonummmmmmmmmmmmmmmmmm
                                KAPLAN DEĞİL FIRTINA

Yorum

Yükleniyor...
                                X