ama yinede sevdamızı yöneten insanlar arkasından kötü sözler söylemeyi ben renkdaşlarıma, kardaşlarıma yakıstıramıyorum...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke'nin Geri Dönmesini İstiyoruz!..
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKusura bakmayın ama dedeniz yaşındaki insanları futboldan anlamıyor şekline itham etmek için , öncelikle sizin kulüp yapısı ve işleyişi hakkında , asbaşkanın kimin denetimi altında neler söyleyebileceği hakkında bilgi sahibi olmanız gerekiyor .
Klavye başından sallıyorsunuz , olmuyor .
yorumlarına katılmamak mümkün değil lakin sen ben gibi düşünen az üstadımTrabzon-Çaykara-Yeşilalan (Holaysa)
Yorum
-
İlk olarak ibrahimkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleama yinede sevdamızı yöneten insanlar arkasından kötü sözler söylemeyi ben renkdaşlarıma, kardaşlarıma yakıstıramıyorum...
Herkes söylediği sözlerden ötürü kulübüne karşı sorumluluk duygusuyla hareket etse ve bilinçsizce şahıslara saldırarak ( üstelik özgün fikirlerle değil , manipüle olarak ) Trabzonspor kulübüne zarar verdiklerinin farkında olsalar , burada yaşanan gerginlikler çok ciddi şekilde çözülür .
Bu fatih Tekke başlığında öne çıkan iki konu vardır esasen ; Fatih Tekke'nin sırtından geçinerek , sorumluluklarını yok sayan , kulübünü ortada bırakan taraftar . Diğeri , bir takım dedikodular sonucu başkanın en çok güvendiği isim ve Trabzon ayağını dengede tutmaya çalışan asbaşkanın linç edilmesi . Bu iki kalanın eritildiği pota ise , taraftarın kulübü yönetme iradesi göstermeye çalışmasıdır .
Yorum
-
İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bu fatih Tekke başlığında öne çıkan iki konu vardır esasen ; Fatih Tekke'nin sırtından geçinerek , sorumluluklarını yok sayan , kulübünü ortada bırakan taraftar . Diğeri , bir takım dedikodular sonucu başkanın en çok güvendiği isim ve Trabzon ayağını dengede tutmaya çalışan asbaşkanın linç edilmesi . Bu iki kalanın eritildiği pota ise , taraftarın kulübü yönetme iradesi göstermeye çalışmasıdır .Trabzonspor
FC Barcelona MSV Duisburg
Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!
Yorum
-
İlk olarak ibrahimkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleama yinede sevdamızı yöneten insanlar arkasından kötü sözler söylemeyi ben renkdaşlarıma, kardaşlarıma yakıstıramıyorum...
kımse arkasından bıse dmemdıkı ben sahsen yuzune karsı soledım ben ne solemek ıstedııgmı o konuda rahatım''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş
eski nick:Emres61
Yorum
-
Yok dedem yerindeki adama sallıyormuşumda yok düğme...
Sana mı sallayacağız birader? Bu takımda transferi kim yapıyor.Madem dedem yaşında işi gençlere bıraksında anladığı işlere baksın. Düğmeyede ben basdım.Allah layığını versin. Geçen sene bi Gökhan adam gibi bi adam olarak alındı onuda F. Özak aldı. Fesüphanallah.
Az yorum yazarken fikir söyleyinde tartışalım.İşkembeden olmuyo böyle.
Yorum
-
Bende Fatih Tekke'nin gelmesini çok istiyorum ama birilerini linç ederek değil. Herhalde Türkiye'nin en zor idare edilen kurumudur takımımız.Yönetici olmakda zor düşünsenize eğer Fatih alınmazsa kaçırılan hergolden sonra tribünde akıllara Fatih Tekke gelecek.
Yöneticilerimizine hatası var yok değil diğer oyuncular alınırken farklı Fatih Tekke söz konusu olunca hocaya soralım gibi bir söylem varsa azbiraz yanlışlık olmuştur .
Yukarıda abimizin dediği gibi Egemen bandı taktıysa daha da Fatih Tekke alınmaz diye düşünüyorum bende.
Yorum
-
İlk olarak mapsinof_ tarafından gönderildiyönedim fatih tekkeyi almak isteseydi kaptanlik pandini egemene vermezlerdi yönedim bunu yapmakla traftara aslinda her seyi söylemis olduama bende buna benzer birşey düşünüyorum , "kaptan egemen ona göre gel!"...
poetricus
Yorum
-
Fatih Tekke gibi yetenekli birisini bir daha altayapıdan çıkarmak imkansız,Fatih'in değerini anlamak için illa fb ye gs ye mi gitmeli korkarım yakında bu olacak , o kadar Trabzonspor'luki Fatih hala bizi bekliyor, ah be kaptan sen bu hallere düşecek adam değilsinde işte sanada bizede Trabzonspor sevgisi hep kaybettiren.DOZER CEMİL
Yorum
-
Ne yalan söylüyeyim ben artık iyice soğudum bu işten.. Yani Fatih TEKKE'ye endekslenmiyorum artık, yeter ki bitane adam gibi forvet alsınlar da kimi alıyorlarsa alsınlar.. Bu gözardı edilemeyecek bir gerçektir, bu takımın iyi bir forvete ihtiyacı var..
Yorum
-
imf gibiyiz nerde unutulmus işleri bozulmus biri var yönetime sokuyoruz....imf kadar olup geride alamıyoruz.(sadri şener için demiyorum kesinlikle).....ama yönetimde gercek anlamda sırf kendisi için gelmiş adamlar var...alınan ihaleler var....Bunlar bizim sevdamızı kulanıp kendilerini kurtarırken..Sayın Aksu paramız yok diyor kriz var diyor...başkanda neden taraftar kombine almıyor forma almıyor diyor.....Sayın baskanım kriz var.....Deseydi taraftar hoşunuza gidermi....gitmezdi işte bizimde krizi bahane edilmesi hoşumuza gitmiyor baskanım......Bizim derdimiz illaki fatihi almak degil ama onun standartında bir forvet almak....öle bir forvette en az 7,8 milyon euro ondan ilakide fatih diyoruz....çünkü o kalitede 2 milyona başkasını bulamazsınız....Ben hiç sanmıyorum yönetim 7,8 milyon euro versinde o standartlarda bir forvet alsın gidip....1,2 verip bir adam alacaklar...yine hüsrana ugrayacagız elimizden bile cıkaramıycaz daha büyük zarar edecez....ondan yönetim fatih tekkeyi almak zorundadır.....tabiki şampiyonluk istiyorsa.....gecen seneki sözleri unutmadı taraftar....bizde sizin kadar maliyetten anlarız nede olsa Türkiyede yasıyoruz....Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez.....
Not:fatihin gelmeside bizi şampiyon yapmaz bir sag bek bir sol acık birtanede adam gibi ortasaha colmandan selcukdan 2 3 gömlek daha iyi birisi iste o zaman sampiyonlukda varız deriz...yoksa rakiplerimizin hata yapmasını kötü sezon gecirmesini bekleriz ilk 5 içinEn son Ümit Küçük tarafından düzenlendi; 04.07.2009, 23:18.!
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayrettin bey işadamıdır arkadaşlar. Zahido'nun birileri düğmeye bastı açıklaması biraz doğru....Biraz da ikinci adamların değişmeyen maküs talihi işte...Başkan sevilir dolayısıyla yönetimin yapamadığı ve ya yanlış yaptığı her şey ikinci adama kalır....Hayrettin bey in yanlışları olabilir. Ama öyle boş adam falan da değildir
Yorum
-
DEEP BLUE
İnsanın en büyük sermayesi özgürlüğüdür tabi... Herkes düşündüğünü özgürce söyleyebilmelidir. Ama Fatih Tekke üzerinden hem kulüp yıpratılıyor hem de bu forumun akil adamları...
''Hele bir durun gençler, herşey dışarıdan görüldüğü gibi değil'' diye sükunet çağrısı yapan arkadaşlar, futboldan, yönetimden, finanstan hatta hiçbirşeyden anlamayan yaratıklar konumuna düşürülmeye çalışılıyor. Yapan kim, belki de hayatında 10 bin doları yan yana görmemiş, bir bakkal dükkanını 30 gün olsun idare etmemiş, çekin şekil şartlarını bilmekten aciz ''en koyu(!) Trabzonsporlular...
Efendim Tekke gelmezse destek kesilirmiş, gelirse kombine patlarmış, gelmezse her kaçan gol sonrası ortalık yıkılırmış falan filan... Yıkın efendiler yıkın, babanızın çiftliği Trabzonspor, yakın yıkın... Trabzonspor kulübünün ''ya herro ya merro'' mantığıyla yönetilemeyecek kadar büyük olduğunu anlayamayan, para vermekten korkan ama bedava akıl veren ne çok adam varmış...
Yavrusunu severken boğan iki şey kalmış dünya yüzünde, ayılar ve Trabzonspor taraftarı... Sevinelim mi üzülelim mi ben de bilmiyorum artık...
Allah aşkına biraz sükunet gençler, lütfen...
Yorum
-
İlk olarak almanyaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleImzami atarim, Herkes yönetimden, bu isin mali, sportif, motivasyonu yönünü daha iyi biliyor ya..
Sportif yönü: Forvet eksiğin var ,alma.Elindekini sat.
Motivasyon yönünde de bayağı başarılı oldular hoca ve futbolcuları hedefe koyarak.
Aman eleştirilecek ne yaptılar canım.!
Yorum
Yorum