İlk olarak oflimfatih tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
ve o satilmis taraftarlardan okadar tiskiniyorumki anlatamam. buyuk baskan diye tezahurat yapan taraftari siddetle kiniyorum..sonrada bize kimse sahip cikmiyor diye haykiriyoruz.. bizim kendi taraftarlarimiz bize kostek oluyor kardesim ya..sen hangi akilla hangi mantikla bagirirsin buyuk baskan el salla diye.. yok pankart acarsin nasil bizi birakma diye ya.. bedavacilar.. nerdesin sayin m.a. yilmaz?? nerdesin sen?? hani Trabzonspor zor durumdayken yumrugunu masaya vuracaktin?? nerdesiniz baskan adaylari? lig tv ye siz demec vermekten kacinmalisiniz ama yapmadiniz.. oraya gelen herkes cebini dusunuyor kardesim.. ben artik inanmiyorum hicbirisine.. sadri sener desen adamin isyeri zaten bitmis... adam iflas durumunda baskan oluyor.. niye oluyorsun?? ben bunun arkasinda istemesemde birseyler ariyorum, kimse kusura bakmasin.. babamin ogluda olsa babamda olsa oyle dusunurum ve istemem.. transfer fiyaskosuna mi uzuleyim kongre fiyaskosunami ligdeki konumuma mi .. bizlerle dalga gecenleremi , bizleri basimizin egik gezmemize mi uzuleyim.. hangi birine uzuleyim ya.. taraftarin boyle satilmis olmasina mi uzuleyim.. arkadaslar bizi bizden daha iyi anlayan yoktur.. icim acayip dolu.. ben haksizliga dayanamayan bir insanim.. ama buradan tepkimi koyamiyorum.. sadece sizlerle paylasabiliyorum.. sizler olmasaniz kimseyle paylasamicam..
Yorum