Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• THY olacak da beğenmeyenler var
    Türkiye'nin dünyada bilinen tek markası
    dünya devi
    prestijli
    devlet tüm imkanlarıyla arkasında
    sürekli büyüyen marka
    3. havalimanı ile dünya liderliğine doğru gidiyor
    MİLLİ markamız
    ve milli markamız bizi avrupada görmek isteyecektir
    THY dergilerinde hava limanlarında heryerde ismimiz olacak
    elin samsungunu formamda görmekk yerine milli şirketimi tercih ederim
    ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

bir veli : tomorhoca.com

Yorum

• İlk olarak arahna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      THY olacak da beğenmeyenler var
      Türkiye'nin dünyada bilinen tek markası
      dünya devi
      prestijli
      devlet tüm imkanlarıyla arkasında
      sürekli büyüyen marka
      3. havalimanı ile dünya liderliğine doğru gidiyor
      MİLLİ markamız
      ve milli markamız bizi avrupada görmek isteyecektir
      THY dergilerinde hava limanlarında heryerde ismimiz olacak
      elin samsungunu formamda görmekk yerine milli şirketimi tercih ederim
      thy yi herkes ister

ama unutma biz eyof icin basvuru yaptigimizda thy en büyük rakibimiz litvanyaya sponsorluk yapti
      bizi pek sevmiyor menajerleri bence
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Stadyum ana sponsorluğu olması şart değil . THY ile geliştirilecek sponsorluk ilişkisi çok büyük potansiyel kazanımlara sahip.

İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Banka ve havayolu şirketlerinin hedefte olacağı LOCA koltuklarının pazarlamasına dönük ürün geliştirme faaliyetleri , en az sponsorluklar kadar önemli bir konu.

İstanbul Atatürk/Sabiha Gökçen CIP - Trabzon havalimanı CIP Salonu Ağırlama , Havalimanı-Akyazı aktarma ve Akyazı Stadyum VIP Lounge ağırlama hizmetini paket olarak sunacak bir model üzerinde çalışılmalı.

Geçtiğimiz yıl başlık altında bu konu üzerine bir kaç detaylı mesaj ve avrupa kulüplerinden örneklerini sunmuştum. Şayet istanbuldaki A+ gelir grubuna loca satışı için ürün geliştiremezsek ; Stadyumdaki vip/loca koltuk birim fiyatları " ne yazık ki " avrupa standartlarının çok altında kalacaktır.

Kulübün ekonomik çıkarlarını zedelemeden "Tribün taraftarına" ucuz bilet sunabilmenin , okuyan gençlerimizi stada çekebilmenin ve bu yolla tribün "çetelerinin" gelir kapılarını kapatabilmenin yolu , üst gelir grubuna hitap edecek kısımların ve blok tribünlerin sponsorluk haklarının iyi şekilde pazarlanabilmesinden geçiyor.
        İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Aynen öyle .

Trabzon 100 küsür locayı satabildiği takdirde ki bunun için özellikle büyük şehirlerden gelicek A+ gelir grubuna hitab edilmelidir; 38000 koltuğun maliyetlerini Trabzonspor'un kentli taraftarının alım gücüne endeksleyebilirsin . Böylece bir yıl içerisinde 30 bin ortalamanın üzerinde seyreden bir stadyum kültürü kazanılabilir.

Taraftar ekseriyetle localarla dalga geçiyor fakat o localar sayesinde 50 liraya değilde 20 liraya maça gidecek , hala farkında değil.

Locaların nasıl bir konsepte sahip olacağı konusu çok önemli.
        Real Madrid ve Arsenal'in Emirates ile anlaşması var örneğin. Özellikle Barnebeu'nun vip konseptleri, Akyazı stadına uygulanabilir.
        Emirates her iki kulübün stadında kendi personeli ile ve tasarımı kendi kurumsal kimliklerini yansıtan VIP Lounge alanlarında hizmet veriyor. Bu salonlar VIP misafirlerin (çeşitli tipte ve fiyat aralıklarında localar) maç öncesi sosyalleştiği , seçkin menülerle ve tıpkı kabin hizmetlerinde olduğu gibi nitelikli hosteslerle hizmet verdiği alanlar... Misafirler bu VIp salonlardan geçerek Vip tribünlere yahut kapalı localara çıkıyorlar. Stadyuma girişten, tribüne çıkışa kadar bu ayrıcalık hissetiriliyor.

Bunları niye anlatıyorum ?
        Trabzonspor , örneğin bu anlamda küresel bir marka olma yolundaki THY ile anlaşabilir. VIP hizmet salonları , THY'nin kurumsal kimliğini yansıtacak çizgilerde ve renklerde hazırlanıp, burada kendi personelleri ile A+ müşteri grubuna hitab edilebilir.

Örneğin Maç günleri için vip kombine/loca sahipleri için Ankara ve İstanbul'dan Trabzon'a charter koyup , Trabzon havalimanı CIP salonu , Havalimanı-Akyazı aktarma ve Akyazı THY VIP Lounge hizmetlerini içerir bir paket hazırlayıp bu paketi Loca ile birlikte satabilirsiniz. Bu maliyeti sponsorluk karşılığı THY(yahut başka bir havayolu şirketi) üstlenecek , bunun yanında siz daha fazla sayıda loca satabilme imkanına sahip olacaksınız.

Loca fiyatlarının yıllık 25.000$ ile 250.000$ arasında olacağını öngörürsek ; 120 loca'nın %90'ınını satarsanız , stadyumu da 30.000 ortalama seyircide tutabilirsiniz.

Bu da size hem yıllık 50 milyon lira üzerinde tribün hasılatı ve cehennem gibi bir atmoseferi aynı anda getirir.

Video olarak linki koyamadım açılan sayfadaki ( real madrid resmi sitesi) video , emirates hizmetlerinin kısa bir tanıtımını içeriyor.
        http://www.realmadrid.com/en/vip-are...pitality/boxes

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          serhat altinci yi arayip sorabilirsin
          ilk resmi teklif sunan sirket
          su an en cok veren belirsiz
          samsung, türkcell, vestel ve son olarak beko teklif sundu deniliyor
          koc sirketinin böyle bisey yapacagina bende inanmiyorum
          ama azizenin ali kocu terslemesinden sonra olabilirde

jimnastikinkinden haberim yok

oralari ronin takip ediyor
          Valla bana gerçekçi gelmemişti ama demek ki ilgilenmiş o zaman doğrudur ne diyelim, en hayırlısı en iyisi olsun bakalım ne olacak. Bana nedense içten içe sonuç Avea olacak gibi geliyor bilmiyorum girişimi var mıdır ama. Şahsen sorsalar bana sen ne olsun istersin diye. Stat sponsoru THY, forma sponsoru da Samsung olsun derdim.
          En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 27.03.2016, 16:18. Sebep: Ekleme
          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Valla bana gerçekçi gelmemişti ama demek ki ilgilenmiş o zaman doğrudur ne diyelim, en hayırlısı en iyisi olsun bakalım ne olacak. Bana nedense içten içe sonuç Avea olacak gibi geliyor bilmiyorum girişimi var mıdır ama. Şahsen sorsalar bana sen ne olsun istersin diye. Stat sponsoru THY, forma sponsoru da Samsung olsun derdim.
            avea türk telekom degilmi
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• THY çok iyi bir sponsor olur. Her açıdan..
              Ben geçen gün THY olabileceğini, başkanın söylemleri doğrultusunda akla başka sponsor gelmediğini söylemiştim.
              THY iyidir iyi..
              Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• İlk olarak OFLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                THY çok iyi bir sponsor olur. Her açıdan..
                Ben geçen gün THY olabileceğini, başkanın söylemleri doğrultusunda akla başka sponsor gelmediğini söylemiştim.
                THY iyidir iyi..
                Thy sponsor olarsa çok güzel...

Lansman, reklam işlerinde de iyiler zaten...

Hem maddi hem manevi anlamda katkı saglarlar...

SM-N900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

• teknoloji şirketi sponsor olursa statta bir çok teknik detayla igilenir ve stadın altyapısı çok iyi olur.. thy sponsor olursa taraftara yönelik bir çok promosyon düzenler.. belki bize de bir iki bilet düşer
                  Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                  bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• bekirden bu hafta foto yok heralde. resmen bekir seni beklıyoruz valla ınan. 2 hafta oldu dedım ya c.tesı ya pazar... ama ıkısınde de yok... heralde fırsatın olmadı...

Yorum

• bjk nin koltuk seyirci kapasite 40 bin bizim ki 38 bin o yüzden küçük geliyor bana

Yorum

• Samsung değil,ve bu firma Turkcellden de büyük bir firma.fakat ismini inanın başkan söylemiyor
                        bu kaar tüyo verdi bi iki hafta bekleyin da söyletmeyin dedi

Yorum

• Bu arada bir diğer tüyo da bu marka bir klüple özdeşleşmiş bir firma ayrıca avrupalı bir firma değil demişti sanki.
                          ben sony mi acaba diyorum ama ...

Yorum

• Bu arada yavaş yavaş aklıma geliyor aydınlatma sistemi de son seviye olacak.anında aynınlananlardan bu chelseanın staddakinden sanırım.tüm stada akıllı internet ağı olacak.41.461 kişi aynı anda bağlanabilecek.bunlar direk başkandan aldıgım bilgiler.

Yorum

• İlk olarak zeytinburnu1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu arada bir diğer tüyo da bu marka bir klüple özdeşleşmiş bir firma ayrıca avrupalı bir firma değil demişti sanki.
                              ben sony mi acaba diyorum ama ...
                              Bir kulüple özdeşleşmiş deyince akla gelen tek Redbull var ama diğer dediğinle çelişiyor. Hangi firma bu meraktan ölecem ha.
                              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Yerli bir firma ise hangisi olabilir ki Avrupada bir kulüple özdeşleşmiş?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X