Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Usta'yı şike konusunda vurmayı düşünüyorlarmış. Hacı 50 tane avukat aldı da noldu listeye.
    Adam 40 kere dedi ki Avrupa'da en iyi hukukçularla bu işi takip edeceğim. Ne istiyorsunuz daha anlamadım ki
    "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      istanbulda tesis yapma fikri şu soruyu sorduruyor.acaba takım istanbulda hazırlanıp trabzondamı maçlarını yapacak.luce nin istanbul sevgisi malum.
      Sanmıyorum öyle bir şey olacağını.

Takım başarılı olacaksa bunun da negatif bir yanı yok.

Sefa Yılmaz'ın akşam yemeğini Taksim'de yada Meydan'da yemesinin bana kattığı hiçbir şey yok.
      En son Faruk BERBER tarafından düzenlendi; 03.12.2015, 20:44.
      BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Açık ve net muharrem usta yı seçmemek trabzonun çokusu demektir
        TRABZONSPOR-KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Sayın Usta şahane bir hitabet yeteneğine sahip. Oturup pasta tarifi anlatsa hepimiz sabahlara kadar dinleriz.
          En ufak bir takılma filan yok. Oldukça akıcı bir şekilde ifade ediyor kendisini.
          Sorulara anında ve o kadar güzel cevaplar veriyor ki sanki sorulara çalışmış ve cevaplara aylar öncesinden hazır. Beni en çok bu etkiledi.
          Özgüven sahibi ve bunun hakkını da fazlası ile veriyor. Kendisini dinlerken heyecan duyuyorum.
          Samimiyeti ise çok ayrı. Hedeflerini anlatırken bizleri de ortak ediyor konuşmasına.
          Allah'ın izni ile Usta seçilecektir.
          Ya seçilmezse ?
          İşte orasını düşünmek istemiyorum.
          Hamiş

Yorum

• lucesku gelecek diyor büyük başkan hemde scout ekibiyle unutmayalımki willian -mikiteryam-fernandinyo-luız adrıano ve aklıma gelmeyen birçok isim luceskunun scout ekibinin bulup parlattığı yıldız isimlerdir şimdi bunun gibi adamları bize bulup getirecekler.

Yorum

• İlk olarak Ali Kolancı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ekip lucescunun mu shaktarın mı ?
              Benim bildigim Shaktar Porto ya Bonservis ödeyerek bir kac Scout Transfer etmisti Zamaninda... Parayla olacak Is yani...
              “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• Bir tarafta ekibiyle kendilerini ve projelerini anlatmak yerine sadece Usta'ya sallayanlar var. Diğer tarafta ise "Ben hâlâ birleşmeye açığım" diyen Muharrem Usta var..

Bi seçim yapmak bu kadar zor değil ya..
                www.x.com/zykmda

Yorum

• Benim istanbul da tesis olayından anladığım, İstanbul'da tesisler kurup buralardan gelir elde etmek. Alışveriş merkezleri gibi...
                  SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
                  SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• luceyemi baglı oldu şimdi trabzonspor lucenin acıklaması varmı bu konuyla alakalı suni gündem baska birşey degil.

Yorum

• İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Usta'yı şike konusunda vurmayı düşünüyorlarmış. Hacı 50 tane avukat aldı da noldu listeye.
                      Adam 40 kere dedi ki Avrupa'da en iyi hukukçularla bu işi takip edeceğim. Ne istiyorsunuz daha anlamadım ki
                      Şokolade

Yorum

• Muharrem Usta 4 President!

Yorum

• İHO' nun neyce konuştuğunu bilen var mı? Usta' yı dinledikten sonra ciddi ciddi düşündüm bunu.

İşten eve geldim twittere gireyim bakayım dedim ne var ne yok diye. Birkaç hesabın twitlerine baktım özellikle.

Tskulis, Fırıldaklığın nirvasını yaptı. Görmek isteyenler son 5 ayda ki twitlerini okusun. Ona baya giydirince beni blokladı. Retwitlerle önüme düşerse görüyorum.

Canhan Çakıroğlu, Beni İHO' dan daha fazla TS' den soğutmuş bir adamdır kendisi. Marin' in transferinden sonra bir periscop yayını yaptı onu izledim. Yukarıda Allah var Trabzonspor' dan soğuttu beni. Mafya vari, kahvede bile konuşulmayacak düzeydeki konuşması. Bildiğiniz lisede çete reisi ayağı takılmaya çalışan tesbihli ağır abi gibi.

Ali Çil, nasıl bir gazeteci olduğu biliyorsunuz.

Ali çil haber yapıyor, bunlar retiwit ve yorumlarla destekliyorlar. Pazartesi günü inşallah bunlardan da kurtulmuş olacağız. Allah' ım sen bizi bunlar ve bunlar gibilerden kurtar yarabbim.
                          Bir yazılımcı atasözü derki "Çalışıyorsa Elleme".

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            iki konuşmasını daha dinle vazgeçersin.
                            Geçen hafta Zorlu otelde dinlediğim konuşma ile birebir aynıydı şu an ki konuşması.Zaten performansını beğendim demiştim.2013 kongre konuşması inanılmaz ben merkezci bir konuşmaydı.Ve en az 100-150 kararsız seçmeni İho'ya kaçmasına sebeb oldu.

Yorum

• şimdi şöyle tepkiler gelmesin bu kar üsluplu konuşma bize fazla çünkü )) '' Ustaa anca gonuşiysin ama boş gonuşıysinn. Beyük Paşgan İHO ''

( Not: dalga geçme amaçlı değildir)

Yorum

• İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                luceyemi baglı oldu şimdi trabzonspor lucenin acıklaması varmı bu konuyla alakalı suni gündem baska birşey degil.
                                Usta 2-3 Aday var, bunlardan birisi Lucescu dedi önceki Aciklamalarinda... Kisacasi kimseye bagli degiliz, ama kendisini begendigi icin ilk Aday o...

Yorum

Yükleniyor...
                                X