İlk olarak lazikopat61 tarafından gönderildi
Sewgili FaTih Akyel hani jubileni Trabzonumuzda yapcaktin.Sözlerinizi ne çabuk unutuyorsunuz?_ dün söyle bugun böyle...
Değerli BMN Üyeleri,
BMN ve Trabzonspor ile ilgili gelişmelerden anında haberdar olmanız için bir WhatsApp Kanalı kurduk. Aşağıdaki bağlantıdan katılımınızı bekliyoruz.
Kanala abone olduktan sonra kanal bildirimlerini açmayı unutmayınız.
Not: WhatsApp kanallarında telefon numaranız ya da iletişim bilgileriniz diğer abonelere görünmez.
Kanala KatılTRABZON UÇACAK | |
![]() | KATKI YAPACAK Trabzonspor'un Milli oyuncusu Fatih Akyel, yeni teknik direktörleri Lazaroni ile gelecek sezon sampiyonluk hasretlerine son vereceklerini iddia etti. Milli oyuncu, Lazaroni'nin Trabzonspor'a katki saglayacagina inandigini belirtirken, "Trabzonspor'da Lazaroni ile çita yükseldi. Kendisini kanitlamis bir teknik direktör ve ona inancimiz büyük. Lazaroni, bu takimi uçurur. Çünkü kendini dünya çapinda kanitlamis" dedi. BEN DE ISTIYORUM Gelecek sezon taraftarlarin farkli bir takim izleyeceklerine inandigini da söyleyen Fatih, "Galatasaray ve Fenerbahçe de yeni sezon için büyük hedeflerle lige hazirlaniyor. Biz de olust |
uracagimiz güçlü kadro ile önümüzdeki sezona iddiali girecegiz. Ben de Trabzonspor'da sampiyonluk yasamak istiyorum" diye konustu. Fatih, Trabzonspor'da sampiyonluk yasadiktan sonra hedefinin Italya oldugunu da belirtirken, "Daha önce Ispanya ve Almanya'da oynadim. Ancak asil hedefim, Italya'da oynamak" dedi. |
|
Crespo sonunda Fener'e 'evet' dedi... | |||
![]() |
| ||
![]() | |||
Chelsea'de teknik direktör Mourinho'nun gözüne giremeyen Crespo'nun sari-lacivertlilerin israrina direnemedigi, Dünya Kupasi sonrasi Istanbul'a gelerek imza atacagi belirtiliyor. Uzun süredir Arjantin Milli Takimi ve Chelsea'nin ünlü golcüsü Hernan Crespo'nun pesinde olan F.Bahçe'nin bu transferi bitirme noktasina geldigi belirtiliyor. Fransiz Haber Ajansi AFP, Crespo'nun F.Bahçe ile anlasmaya vardigini duyurdu. Ünlü yildizin F.Bahçe'nin teklifini kabul etmesinde, Chelsea'deki hocasi Mourinho'nun kendisi yerine Drogba'yi tercih etmesinin rol oynadigi açiklandi. 'TUTKULU F.BAHÇE BASARDI' "Tutkulu F.Bahçe, 30 yasindaki yildizi ikna etti" diyen AFP, doguyla batiyi birbirine baglayan Istanbul'un yildizlar için cazip oldugunu belirtti. Haberde Crespo'nun, "Artik beni alacak takimi bekliyorum" sözlerine de yer verildi. Hamit Altintop korktu hedef diger gurbetçiler F.Bahçe'nin transferinde büyük yol aldigi Hamit Altintop, Isviçre maçi durusmalarinda FIFA'da Serkan aleyhine verdigi ifade nedeniyle tepki almaktan çekindigi için gelmekten vazgeçti. Yönetim de kardesi Halil ile Yildiray Bastürk için girisimlerini yogunlastirdi. Kaynak: Yenisafak | |||
Bu haber toplam 14 defa okunmustur. |
DAHA YOLUN BASINDAYIZ | |
![]() | KALICI OLACAGIZ Trabzonspor'un genç futbolculari Ali Güzeldal ve Ergin Keles, Bordo-Mavili takimda yapacaklari çok is oldugunu söylediler. Geçtigimiz sezonun ilk yarisinda Akçaabat Sebatspor'da kiralik oynayan ve devre arasinda tekrar Trabzonspor'a dönen Ergin ve Ali Güzeldal, Bordo-Mavili takimda kendilerine yepyeni bir sayfa açacaklarini iddia ettiler. Genç futbolcular, Trabzonspor'da kalici olmak istediklerinin de altini çizdiler. PES ETMEK YOK Ligin ikinci yarisinda Malatyaspor karsilasmasinda yaptiklari güzel organizasyon sonrasinda Trabzonspor'a 3 puani kazandiran ikili, oynadikça daha iyi seviyeye geleceklerini belirtirken |
, "Karsilikli uyum çok önemli. Bu sorunu insan oynamadan asamaz. O nedenle yeni sezon öncesinde kendimizi gösterip, formayi sirtlamak istiyoruz. Isimizin zor oldugunu da biliyoruz ama pes etmek bize asla yakismaz" dediler. |
bordomavinet forumları Larus Web & Atölyesi tarafından desteklenmektedir.
Yorum