Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Pendikspor 3-3 1461 Trabzon | Play Off - Yarı Final | FİNALDEYİZ!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Pendikspor 3-3 1461 Trabzon | Play Off - Yarı Final | FİNALDEYİZ!

1461 Trabzon yarı final ikinci maçında 2-1 mağlup ettiği pendikspor ile karşılaşıyor. Maç 16:30'da Pendik Stadyumunda.

Açık adres;Yeni Mahalle Stadyum Sokak (Zafer Caddesi), Pendik

Deplasman taraftarı için yer ayrılacak.
    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Gelebilirim.
    ''FUTBOL AYAK OYUNU DEĞİL,AYAKLA OYNANAN BİR OYUNDUR''

ŞENOL GÜNEŞ

Yorum

Yarın 19 mayıs resmi tatil, bilet ve ayrılacak yer konusunda bir bilgim yok, bilgi edinebilen arkadaşlar yazarsa sevinirim fakat yüksek ihtimalle stadyum altından bilet alınır girilir diye düşünüyorum. Pendik merkezde olacağım formalı gördüğüm arkadaşlara takılıp gitmeyi düşünüyorum.
      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yarın 19 mayıs resmi tatil, bilet ve ayrılacak yer konusunda bir bilgim yok, bilgi edinebilen arkadaşlar yazarsa sevinirim fakat yüksek ihtimalle stadyum altından bilet alınır girilir diye düşünüyorum. Pendik merkezde olacağım formalı gördüğüm arkadaşlara takılıp gitmeyi düşünüyorum.
        Biletler stada girerken temin edilir.Bize ayrılan yerde her zamanki gibi rakip açık tribün olacak.Maça gelmeyi düşünen maç saatinden erken gelmeye gayret etsin.bize ayrılan tribün 400 kişi civarında,maç saati civarı bilet kalmayabilir.

Yorum

Sirf kaleci hocamiz Murat Onur Dilek'in hatirina 1461'i destekliyorum... ama elenirseler siralayacagim laflari... bu sene çikmayacaksa satilsin bu takim, ilçe takimlarina destek olunsun, daha çok faydalari dokunur Trabzonspor'a... 1461'den sebep bölgenin iyi topçulari 1461'e, fos olanlari da ileçelere... sonra da Arsin hariç Of Düzyurt Akçaabat kümede kalma mücadelesi versin,, hepsi de mi hatali hepsi mi yönetimden dolayi düstü ?? 1461 hem Trabzonspor'a katki saglamiyor hem de dolayli yoldan ilçe takimlarimizin içine ediyor...
          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sirf kaleci hocamiz Murat Onur Dilek'in hatirina 1461'i destekliyorum... ama elenirseler siralayacagim laflari... bu sene çikmayacaksa satilsin bu takim, ilçe takimlarina destek olunsun, daha çok faydalari dokunur Trabzonspor'a... 1461'den sebep bölgenin iyi topçulari 1461'e, fos olanlari da ileçelere... sonra da Arsin hariç Of Düzyurt Akçaabat kümede kalma mücadelesi versin,, hepsi de mi hatali hepsi mi yönetimden dolayi düstü ?? 1461 hem Trabzonspor'a katki saglamiyor hem de dolayli yoldan ilçe takimlarimizin içine ediyor...
            sefer 1461 oldugundan beri kactane futbolcu trabzondan cikip ptt ve süperligde oynamayi basardi haberin varmi

mehmet siddik----karsiyaka--------ptt
            yusuf erdogan-----trabzon----------tsl
            gökhan alsan-----s.urfa-------------ptt
            fatih öztürk--------trabzon----------tsl
            kadir keles--------akhisar-----------tsl
            abdullah karmil----adanaspor-------ptt
            taha balci---------altinordu---------ptt
            mustafa akbas---.trabzon-----------tsl
            abdülkadir özdemir-s.urfa-----------ptt
            caner osmanpasa--erciyes----------tsl
            ugur dündar------eintracht trier-----r.l. südwest
            eren albayrak----rize----------------tsl
            sercan kaya------rize---------------tsl
            ofoedu------------samsun-----------ptt
            zeki yavru--------trabzon-----------tsl
            mustafa yumlu---eskis.-------------tsl
            alim öztürk-heart of mithleotian-scottish championship

kusura bakma simdi ilce takimlarina dagitilan oyuncularida saysam sabaha kadar sürer. özellikle düzyurt ve arsinspor a bayaga destek olundu, tek tuk ofspor ve arakliya verilen isimlerde var
            akcaabatin hesabini birisinden soracaksan bunun adresi sivrikayalardir

simdi 2008 den beri olan kulüp icin bunlar cok az diyeceksin, ama dikkat edersen bu oyuncularin cogu son 2 senede piyasaya sunuldu, yani henüz yeni bu takim üretimine basliyor

+ 1461 den önce o ilce takimlari neyi basarmisdida onlar yine kullanilsin
            bir kere akcaabat basarili olmusdu, onlarda aninda istanbulun oyuncagina dönüsmüsdü
            En son selcuk tarafından düzenlendi; 19.05.2015, 02:58.
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

E yarisi ptt topçusu orada bile 11 topçusu olmayan var... Ben o zamanlar Abdülkadir'i çok begenirdim, bizde oynayabilir israr edelim yazmisligim var... Yusuf'a hepimiz inandik... ama yok iste olmuyor olmuyor... aralarinda en iyisi Ofoedu idi onu saklamadik, çok iyi is yaptik
              Süperligde olanlarin çogu da yedek, Kadir Akhisar'da zorlaniyor, ki ben onu da begeniyordum, demek ki fazla hayal kurmusuz...
              Trabzon biraz akilli davransa 3 tane ilçe takimini süperlige çikaracak güce sahip ve bu gücü kullanir, ama yok, manisa sivas gençler sikeci mamacilar doldursun ligi, sonra niye o kaleci elini çekti niye bilmem kim maçi verdi niye doga saha ortasinda kustu ?????
              sikeci takimlarin ligde bir sürür temsilcileri var, hem topçu olarak hem de takim olarak, yalan mi ?? hakemleri saymiyorum bile
              E bizim de Of Arsin Akçaabat takimlarimiz olsa ne olur ? fena mi olur ? batarlar matarlar demesin kimse, dogru yönetilirse bir sey olmaz, ama tabi bizde dogru yönetilen pek takim yok onun için ümitlerim azaliyor...

Sirf Trabzonspor 10 yilda 1 2 yetenek çikartacak diye, 1461'i asansör gibi kullanmak, aptalliktan baska bir sey degildir... büyük umutlarla Trabzonspor'un basina koydugumuz Mustafa hoca da is yapamadi... simdi takim bulmakta zorlaniyordur...
              1% katkisi olacak diye 1461'i "süperlige çikmasin ama alt lige de düsmesin" gibi saçma salak bir sekilde ptt'de tutmak rezilliktir, diger takimlarin yerinde olsam sikayet ederdim, çünkü maç vermeye meyilli bir takimdir... bizde olmaz öyle isler tamam o ayri mesele...
              Burasi Ispanya Almanya falan degil ki bunlari tahammül edebilelim, ki orada da maç vermeler falan var ama o da baska konu(ille de pilot takim ya da x takimin 2.takimi yapmiyor bunu)
              Görüyoruz iste her hafta saçma sapan goller hakem hatalari falan, sen hedefsiz bir 1461'i sahaya süreceksin sonra hakem adil maç yönetecek hee bekle, zaten ptt'de iken az hakki yenmemisti bu takimin, ona ragmen süperlige çikacakti, aman Trabzonspor ile bag kopmasin diye çikartmadik sonraki sene de düstük takimi dagitarak...
              Mâdem ilçe takimlari bizimdir deyip dururuz, gelen giden yönetimler de bunu der, o zaman pilot milot takima ne ihtiyaç var ?? ilçe takimlari zaten Trabzonspor için topçu yetistirmeye hazir, bunu istiyorlar, ama biraz destek istiyorlar...
              Yusuf'u geçen sene kiralayip, Arakli'ya yetistirme parasi vermeyen Trabzonspor'dan baskasi degildi, utanmaliyiz bu durumdan, ama yok 1461 diye tutturuyoruz, kurtaracak ya bizi 1461 ...
              Benim 2 3 ilçe takimini süperlige çikartma fikri, 1461'in Trabzonspor'a katki saglayacagi fikrinden daha gerçekçi, Trabzon'da ve yurt içinde Trabzonlu olup ta Trabzon takimlarina seviye atlatacak topçu sayisi en az 61'dir topla bunlari, karistir 1 2 sehir/yurt disi topçuyla, adim adim yukari çik, bir faydan olsun...
              Süperlige çikmayip takimi dagitan 1461, çiksaydi takim dagilmazdi, kimse de gitmek istemezdi, ki bazilari ptt'ye gitti gitmezlerdi... ve 3 4 az ama öz takviyeyle süperligde bile is yapardi, o senesi 1461'in oynadigi futbol Türkiye'de ilk 5'e giriyordu...
              Bir çuval inciri berbat ettiler, simdi ayikla pirincin tasini
              En son Sefer A. tarafından düzenlendi; 19.05.2015, 04:09.
              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

sefer hep ayni seyleri tekrarliyorsun
                sen bu takima bir türlü isinmamiyorsun
                hemde dedigin gibi avrupada her iyi altyapisi olan takimin bir pilaot takimi olmasina ragmen
                bizden sonra ist. takimlarininda yapmak istedigi, hatta alt liglerde anlastigi kulüpler var

burda yine sayfalarca yazisabiliriz, ama artik anlatmanin bir faydasi oldugunu düsünmüyorum

yusufa bile olmuyor diyorsun
                bugün yusuf herangibi bi anadolu takiminda oynasa transfer basliginin gece gündüz konusu olurdu
                tabii bize kalsa süperstar olmali, ondandirki yusufa haketmedikleri seyler yaziliyor

bana yazsan yusufun oynadigi kadar baska hangi 22 yasindaki adam tsl de süre aldi, avrupada süre aldi, yusuf kadar skor puani üretti ???
                yusuf bu ligin youngstar idir
                pesine ozan vs. gelir, onlarda bakalim 2. yillarindan ayni verimi verebileceklermi
                yukari tirmanmayi herkes becerebilir, önemli olan yukarda kalip daha yüksek hedefler yaratabilmektir

liste piyasa dergerlerine göre
                Gökhan Töre
                Cenk Tosun
                Oguzhan Özyakup
                Yusuf Erdogan
                Ozan Tufan
                Kerim Frei
                Emre Colak
                Salih Dursun
                Ahmet Calik
                Aytac kara
                Muhammet Demir
                Enes Ünal
                Musa Cagiran

bunlar tsl in en basarili gencleri, yusufun kadar basarili olan bir töre, muhammet ve ozan var
                peslerinden cenk,oguzhan, kerim ve colak geliyor

bukadar youngstar olan bir ligde yusufun degerini bilmeliyiz
                En son selcuk tarafından düzenlendi; 19.05.2015, 05:13.

Ünal Karaman

Yorum

İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  sefer hep ayni seyleri tekrarliyorsun
                  sen bu takima bir türlü isinmamiyorsun
                  hemde dedigin gibi avrupada her iyi altyapisi olan takimin bir pilaot takimi olmasina ragmen
                  bizden sonra ist. takimlarininda yapmak istedigi, hatta alt liglerde anlastigi kulüpler var

burda yine sayfalarca yazisabiliriz, ama artik anlatmanin bir faydasi oldugunu düsünmüyorum

yusufa bile olmuyor diyorsun
                  bugün yusuf herangibi bi anadolu takiminda oynasa transfer basliginin gece gündüz konusu olurdu
                  tabii bize kalsa süperstar olmali, ondandirki yusufa haketmedikleri seyler yaziliyor

bana yazsan yusufun oynadigi kadar baska hangi 22 yasindaki adam tsl de süre aldi, avrupada süre aldi, yusuf kadar skor puani üretti ???
                  yusuf bu ligin youngstar idir
                  pesine ozan vs. gelir, onlarda bakalim 2. yillarindan ayni verimi verebileceklermi
                  yukari tirmanmayi herkes becerebilir, önemli olan yukarda kalip daha yüksek hedefler yaratabilmektir

liste piyasa dergerlerine göre
                  Gökhan Töre
                  Cenk Tosun
                  Oguzhan Özyakup
                  Yusuf Erdogan
                  Ozan Tufan
                  Kerim Frei
                  Emre Colak
                  Salih Dursun
                  Ahmet Calik
                  Aytac kara
                  Muhammet Demir
                  Enes Ünal
                  Musa Cagiran

bunlar tsl in en basarili gencleri, yusufun kadar basarili olan bir töre, muhammet ve ozan var
                  peslerinden cenk,oguzhan, kerim ve colak geliyor

bukadar youngstar olan bir ligde yusufun degerini bilmeliyiz
                  aga yusuf a yıldız diyoruzda adam orta açamıyor kafayı kaldırmıyor bir iki tane güzel orta açınca kral oluyor
                  Bordo-Mavi

Yorum

başarılar inşallah tekrar ptt 1.lig e çıkar

yayın var mı?
                    Ufacık Bir MAÇKA Deresiyim Ama Doğrudan Denize Akarım...
                    NORTHERNER
                    RUHSUZ VE ONURSUZ TAKIM İSTEMİYORUM

Yorum

Stat önündeyim bilet satışı yok. Maçtan yarım saat önce veriliyor diyenler var burda
                      Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

İnşallah izleme şansımız olur. Yerel karadeniz kanalları verir genelde böyle maçları ama bakalım.

Bazen Sevinç Bazen Keder
                        YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

2-1 yetmez maalesef, o golü yemeyeceklerdi..
                          Kayıp Geçmişin izinde...

Ozzyfast52

Yorum

İlk olarak Uğur Gündüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            2-1 yetmez maalesef, o golü yemeyeceklerdi..
                            Gol atmamız şart. Gol atarsak eleriz.

Bazen Sevinç Bazen Keder
                            YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

İlk olarak iyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İnşallah izleme şansımız olur. Yerel karadeniz kanalları verir genelde böyle maçları ama bakalım.
                              kadirga tv nin verecegi denilmisti
                              bakalim dogru cikacakmi

İlk olarak melihergun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              aga yusuf a yıldız diyoruzda adam orta açamıyor kafayı kaldırmıyor bir iki tane güzel orta açınca kral oluyor
                              onlarida yapar
                              su an olmasindan fazla yük sirtina yüklüyoruz
                              gelisiminde ilerleyecegine ondan takimi tasimasini bekliyoruz
                              takimda mecburiyeti azaldikca kreatif özellikleri gelisecektir
                              En son selcuk tarafından düzenlendi; 19.05.2015, 13:03.

Ünal Karaman

Yorum

Yükleniyor...
                              X