Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 2-0 Rostov | UEFA Av. Ligi Play Off 1.Maç | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ynt: Trabzonspor 2-0 Rostov | UEFA Av. Ligi Play Off 1.Maç | Maç Sonucu

İlk olarak fincher tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Tamam beyler takım süper,yeni transferler olağanüstü,Vahit hoca mükemmel bir hoca,önümüzde kimse duramaz bu sene,Rostovu da ezdik parçaladık,kralı gelse tanımayız bundan sonra;yalnız bişey soracağım...
    İki golümüzden ilki çok net ofsayt bence,ikinci golümüz de tamamen rakibin ikramı.0-0 ile 2-0 arasında çok ince bir çizgi görüyorum.Burda bir sıkıntı yok mu sizce?
    Zaten püf nokta burda.kimse skor yorumu yapmıyor.maç 0-0 bitse tabiki bu kadar rahat ve huzurlu bir ortam olmayacaktı ama bugünkü oyunla en kötü 1-0 galibiyet alacaktık. Neden mi.çünkü futbolcuların hepsinde iş ciddiyeti ve formayı hocadan alma isteği vardı.umarım bu istek vahid hoca olduğu sürece kalır..

Yorum

• İlk olarak fincher tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Tamam beyler takım süper,yeni transferler olağanüstü,Vahit hoca mükemmel bir hoca,önümüzde kimse duramaz bu sene,Rostovu da ezdik parçaladık,kralı gelse tanımayız bundan sonra;yalnız bişey soracağım...
      İki golümüzden ilki çok net ofsayt bence,ikinci golümüz de tamamen rakibin ikramı.0-0 ile 2-0 arasında çok ince bir çizgi görüyorum.Burda bir sıkıntı yok mu sizce?
      sıkıntı şu;
      takımı abartmamak gerekiyor yalnız bu adamlar hiç bir arada maç oynamadı....

zaman gerekli..

cardoza ve kevin neredeyse idmana çıkmadan maça çıktılar...bunlarada zaman lazım

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
      Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

takım oturana kadar ve kondisyon olarak kendine gelene kadar hiç kaza yapmamamız lazım. bunun için bugün iyi iş çıkardık kazaya mahal vermedik... 10 15 günlük bir takımız, bursa maçını saymıyorum ilk maçımız... yani 'şuan için' sıkıntı yok

futbolcular bireysel anlamda umut verdiler buna seviniliyor
        En son Kazım Bostan tarafından düzenlendi; 22.08.2014, 01:08.
        #

Yorum

Orda adamın eline çarpıyor hakem penaltı vericekti avantaja bıraktı.(Top eline çarptıysa tabi ben öle yorumluyorum.)

Yorum

• cardozonun gölü cok klasti ama golden önce rakip topu geri oynayacagini önceden sezip depara baslamasi harikaydi. Golcü adam baska oluyor

Yorum

• tebrikler Trabzonsporum
              TRABZONSPOR
              iyi ki varsın Eren Bülbül...
              İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• Umarım dediğiniz gibidir,maalesef bulunduğum yerde d-smart yoktu ve internet sıkıntılarım vardı,maçı seyredemedim,o yüzden derinlemesine yazamıyorum,sadece golleri gördüm.Övdü de yergi de yapamıyorum bu yüzden...

Yorum

• Maçı dışarda izledim..içimde kalmasın yazayım...gooooooolll cardozooooooo takımı genel olarak beğendim sırıtan yoktu. constant süper topcu..belkalem ve medjanide iyi. daha iyi olacağız inşallah.
                  Trabzonspor, tutkum.​

Yorum

• İlk olarak emre duman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Orda adamın eline çarpıyor hakem penaltı vericekti avantaja bıraktı.(Top eline çarptıysa tabi ben öle yorumluyorum.)
                    Penaltının avantajı olmaz yalnız...

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      canla başla mücadele ediyor ya. bide bizden biri ya.
                      adam ağzıyla kuş tutsa tribünde şaban diyip eğlenmeye çalışan tipler var. hayatlarında bi bok olamamış tipler. yumluyla alay ediyor.
                      aynen birebir şahidim bu duruma

Yorum

• bazı arkadaşlar en çok skora sevindiğimizi zannetti galiba. geçen sene ile bu sene arasındaki farka, hiç hazır olmayan, beraber 2. defa maç oynayan oyuncuları görünce mutlu olduk biz.
                        top peşinde değil adam kovalayan, bu benim bölgem değil kimse o halletsin demeyen, rakibe bir değil iki kişi basan, pas yapmaya çalışan, oyun kurmaya çalışan, ne oynayacağını bile ancak uygulama da henüz yeni olduğu için başaramayan, 110 km altında koşmayacak bir takım gördüğüm için çok mutluyum. Bursa maçında skora değil vahid hocaya çok kızan biriydim, hala 11 arıyor olması beni sinirlendirmişti, halbuki o maçta 15 kişi ile oynasaydı da 20 kişi girip çıkmasaydı ne güzel olurdu.
                        ek: sahada rakip arkasında saklanmayıp, top bana gelmesin diye çakallık yapan, deli gibi koşup topa 3-5 kere dokunup top oynadığını zanneden(maluda)oyuncuların olmayışına da sevindim
                        En son inadina61_08 tarafından düzenlendi; 22.08.2014, 01:14.

Yorum

• Constant ın daha sade oynaması taraftarıyım.Bugün bikaç pozisyonda bana jajanın malum sezondaki son haftalarda olan lakaytlıklarını hatırlattı açıkcası.Daha erken görmesi lazım ve seri olması lazım. zaten yeterince ağır çıkıyoruz ataklara.
                          Oyna! Dik oyna! > Work hard,play hard

Yorum

• Halilhodzic bir kısım futbolcuyu ve medyayı "kaybetti" belki ancak taraftarı kazanıyor yavaş yavaş ve bu da popülizm ile değil takıma yansıttıkları ile oluyor. Yolu açık olsun.
                            Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• takımda bi hız sorunu var 65 ve 70 den sonra orta saha oyundan hemen düştü.

hoca nın bu konunun üzerine eğilmesi lazım

Bu takım BASİT GOL yememeli...........
                              County of Essex

Yorum

Penaltının avantajı olmaz yalnız...
                                Olmaz olurmu örnegi cok varda gece gece aramak istemiyorum

Yorum

Yükleniyor...
                                X