Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ergun Gürsoy ve Trabzonluluğu?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ergun Gürsoy'un özellikle birebir akraba eş ve dostları alınmasınlar lütfen...

Çünkü içleri bir nebzede olsa acıyordur bu eleştirilerden...

Ergun Gürsoy'un memleketimize çeşitli vesilelerle yardımları olduğunu biliyoruz...
    Kendisinin GS li oluşu kendini bağlar,ama Trabzonspor menfaatleri aleyhine yapacağı her hamle onu memleketinden uzaklaştırır...

günahı sevabı boynuna...umrumda da değil ...
    iyiliklere engel yok ama kötülük yapmaya gücü yetmez ne onun nede başka birinin...

Ancak,beni özellikle son dönemlerde rahatsız eden GS camiasının Trabzonsporumuza takmaya çalıştığı çelmeler....özellikle almaya çalıştığımız topçularla anında ilgilenmeler,havuz vs.

3'ünü de birbirinden ayırd etmem ama,bazılarına dahamı fazla kinlendik yıllarca?

Yorum

bu gs fazla olmaya başladı. Ne oluyor bu ş.....z lere. Bi arkadaşın dediği gibi fb den beter bunlar. Çünkü fb hep kötüydü öyle de görünüyordu. Gs iyi gözüküp arkamızdan defalarca vurdu. Münafık kafirden beterdir misali. Ergün'e gelince hayatımda onun kadar kansız bir insan görmedim. Bi kere de çıkıp Fatih'i gs'ye alamadığı için kendisini başarısız gördüğünü söylemişti. Böyle adamlar Trabzonlu olamaz. Kanı bozuk bunların.
      En son Muhammet_61 tarafından düzenlendi; 13.10.2006, 13:04.
      Hamsilerin gözyaşları denizde gözükmez.

Yorum

Elma vermeye başlayan ağcı taşlarlar mısalı bizide çıkışa çıktığımız bu günlerde bu oyuna getirmek isteyip ortamı germeye çalışıyolar. zaten bu şahsın ben trbznluyum demesinden kaynaklanıyo bu hem trbzn yakın görüyo kendini hemde gs tutuyo butün sorun bundan çıkıyo zaten. kendide bilse ne olduğunu
        İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

ergun gürsoy trabzonludur ayrıca arsinlidir........ayrıca çok da yardım severdir insan olarak bunu bilirim...gerisini herkes biliyor zaten

Yorum

eski tas eski hamam

Bunlar ayni serefsizler.
            ne trabzonlulugu kardenize biler ayak atmiyanlardan degilmi gursoylar ve onun gibiler .
            uc kurus icin ana baba topragini satanlar degilmi bunlar bunlara tek diyilecek sey var oda topunuzu satayim sizler gibisi ne karadenize nede turkiyeye lazim.
            5 kurusluk adamlar 5 kurusluk ulkelere surunmeli oda olsa olsa fb cumhuriyeti kurmakla ugrasanlar gibi 5 kuruslukdurlar.

Yorum

Galatasaray'lı bir kişi.

Başka söze gerek var mı acaba...

Uzak olsun Trabzonspor'a...
              “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
              Malik bin Dinar

Yorum

Trabzon'lu Brütüsler... Arka sayfada ki bir köşe yazısının başlığı.

Ergun Gürsoy'un geçen akşam tv.deki bir açıklamasını aktarayım da, bir Brütüs'ün daha kim olduğunu anlayan.

Ergun Gürsoy, gs.nin havuzuna 1.5 milyon dolar harcamış ve yenilemiştir. Bu yüzden de, gs. yönetimi şükran plateki sunmuş. Buraya kadar bize ne tabiki. Bu plaketten sonra kendisine uzatılan mikrofonlara Ergun Gürsoy şöyle bir yorum yaptı;

"Kürek ve yüzme takımımızdan artık şampiyonluklar bekliyoruz. Onlar içinde bir sponsor buldum. Türkiye'nin önde gelen inşaat firmalarından "Ağaoğlu" ndan sponsorluk sözü aldım...

Arkadaşlar bu Ağaoğlu, Ahmet Ağaoğlu değil. Geçen yıl kongreye aday olan Sn.Başkanımızın vermiş olduğu temennilerde adı geçen, "Bir yıldızı da Ağaoğlu Trabzonspor'a kazandıracaktır" cümlesinde geçen Ağaoğlu'dur. Bu demeçten sonra, yaz döneminde hatırlarsanız yine aynı Ağaoğlu bir gazeteye demeç vermiş ve "ben böyle bir söz vermedim" demişti...

Gördüğünüz gibi, içimizde Brütüs çok. İşte o Ağaoğlu Trabzonspor'a fayda sağlayabileceği bir konuda kendisini olaydan dışlarken, istanbul takımlarından birisinin başarısı için sponsor olabiliyor...

Nefret ediyorum, bu tip kaypak insanlardan... Yazıklar olsun...

Yorum

İlk olarak MuratDinc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ergun gürsoy trabzonludur ayrıca arsinlidir........ayrıca çok da yardım severdir insan olarak bunu bilirim...gerisini herkes biliyor zaten
                  Kusura bakma ama gereksiz olmuş bence, burada eleştirilen insanlığı değil ikide bir çıkıp Trabzonspor'un altını kazması bu konuyla senin yazdıkların pek alakasını göremiyorum açıkçası, bunlar onun Fatih'e Gökdeniz'e sözleşmesi sürerken teklif yapması gerçeğini gözardı etmeyi ve kendisinin Trabzonspor adını kullanarak bir takım yerlerde prim yapmasını gerektirmiyor bence

Yorum

En güzelini Yavuz saltık söylemiş.

Bir de insan evladı olup doğduğu, ait olduğu, kimliğinin bir parçası olan şehirlerini beğenmeyenler vardır. Adeta kaçarcasına kimliklerini reddeden, böylece kendine yabancılaşan, Trabzonlu olup Trabzonspor’u tutmayan insancıklar ... İyi tanımak gerekir onları.

" İnsancık dediğime bakmayın siz. Aslında insandır onlar. Tıpkı sizin, benim gibi iki gözü, iki kulağı vardır. Bizden biriymiş gibi davranarak içimizde yaşarlar, düğünlerimize, cenazelerimize gelirler. Onlarda okula giderler, kavga ederler, severler. Evlenir çocukları olur, para kazanırlar. Takım tutarlar ölesiye, hem de İstanbul takımlarını ...

Rize’nin yetiştirdiği en önemli değerlerden biri olduğuna inandığım Türk aydın tipinin önde gelen temsilcilerinden, bilim insanı ve siyasetçi Mehmet Bekaroğlu’nun da deyimi ile sıradan bir futbol rekabetinden öte anlamlar taşıyan ve bir sınıf mücafelesi olan Trabzon-İstanbul rekabetinde Trabzonlu olup safını İstanbul takımlarından yana kullananların ruh halinin iki açıklaması olabilir.

· Ya Trabzonlu olmaktan ve bir taşra takımını tutmaktan utandıkları için İstanbul takımlarını tutarlar böylece sınıf atlamaya çalışırlar.

· Ya da güce taparlar ve ezilmişlik komplekslerinden bu şekilde kurtulmaya çalışırlar.

Ait olmadıkları ve sadece yaşadıkları şehirlerin caf caflı semt takımlarının büyüsüne kapılırlar. Zorla veya bin bir entrikalarla onların kulüplerinde bir yerlere girerler. O yerlerin asıl sahipleri tarafından asla sevilmez ve kabul edilmezler. O kulüplerin kırk yıllık insanı gibi davransalar bile bilirler ki o dünyaya ait değillerdir asla. Kimileri o camiaya kendilerini kabul ettirmek için olmadık kahramanlıklar, kimileri de olmadık şaklabanlıklar yapar. Bir de tetikçilik yapanları vardır bu tür insancıkların. "
                    Trabzonspor √
                    Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                    İki Renk ve Asalet √
                    BordoMavi.Net √

Yorum

Bülent Ersoy çok daha delikanlı gözüküyor bana.

Yorum

gürsoy trabzonluyum demesin kimseye o güzel ismi lekeliyor

Yorum

İş yaptığım firmalardan birinin sahibi Sinoplu ve hasta Trabzonsporludur. 1996 krizinden sonra eskisi gibi coşkulu olamadığını söyler dururdu. 3 küçük oğlunun hepsi de hasta Trabzonsporluydu.

Babaları biz hep acı çekip duruyoruz diye onları GS'li yapmaya çalışıyordu. Bir gün onları alıp GS Store'a gidip baştan aşağı GS formasıyla, t-shirt'leriyle, ayakkabıları ve bilimum malzemeleriyle donatmıştı.

Bir hafta sonunda görüştüğümüzde: "Ne oldu uğraştığına değdi mi?" diye sordum babalarına. Adam da bana anlattı:

"Onları baştan aşağı GS kıyafetleriyle donattım. Pek içlerine sinmedi. Mahalleye çıkıp da top oynamaz oldular. Benim zorla giydirdiğim bu kıyafetleri her fırsatta çıkarıp geziyorlardı. Sonunda da bir gün büyük oğlum dedi ki:

- Baba bu iş böyle zorla olacak iş değil, içimdeki Trabzonspor sevgisini çekip atamazsın ya!

Ben de anladım zorla güzellik olmuyor."

Bu çocuklardan en büyüğü, yani gözleri yaşlı bir şekilde babasına gelip de posta koyanı 8 yaşındadır.

8 yaşındaki çocuğun hissettiğini hissedemeyen, gördüğünü göremeyen insanlara gelin bundan sonra "Trabzonlu" demeyelim de "GS'li" diyelim.
                          Trabzonsporlu olmak...
                          Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

İlk olarak MuratDinc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ergun Gürsoy Trabzonludur. Ayrıca Arsinlidir........Ayrıca çok da yardım severdir insan olarak bunu bilirim...Gerisini herkes biliyor zaten
                            Küçük bir ayrıntı: Ergün Gürsoy'un ailesi iki kuşak önce Urfa'dan göç etmiştir.

Yorum

gs kulübünde danışmanlık yapan bir arkadaşımdan öğrendiğim bilgiyi aktarayım size

ergün gürsoy sözü edilen o havuzun yapımcısı değil ŞANTİYE ŞEFİDİR. parayı veren kişi başkasıdır. o dönemde yönetim ergün gürsoya git havuz inşaatının başında dur dediği için o da emre itaat edip havuz inşaatının başında durmuştur. çivi var mı?
                              kalıpları söktünüz mü?vs işleri yapmıştır.

sonrada havuzun açılışında gövde gösterisi yapmaya çalışmıştır. gsli yöneticiler bu işgüzarlığına illet oluyorlar mış. o nedenle yöneimden kovaladılar onu. o da oğlunu yönetime sokmaya çalışıyor her kongrede.
                              gs yönetiminde tanıdığı olanlar bu konuyu check edebilirler.

kısacası o bir kuruş bile harcamadan reklamını yapmanın derdinde bir büyük BRÜTÜS tür.

Yorum

ya böyle adamlar çok biliyosunuz tugay da Trabzonludur.

Yorum

Yükleniyor...
                                X