Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Mustafa Reşit Akçay İstifa Etmeli mi?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Muhammet YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İşte aradığım yorumlar,içimden geçenler tekrar tekrar yazıyor Fatih abimiz
    Eyvallah

İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Van gaal sunun oynattigi futbolu duysa buna ucann tekmeyle dalar bu alsa alsa sadi tekellioglundan kurs alimistir.
    Van Gaal bu kadroyu alsa takımın yarısından fazlasını 2 gün içinde kovar,50 milyon euro bütçe ister sonrada 2 sene müddet

Yorum

• İlk olarak Halit M. MOLLASALİHOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      MRA'nın şimdi gitmesi bir şey değiştirmez notunu düşerek başlayayım.

Bu konuda gerçekten ciddi bir bilgi yok, şehir efsanesi sadece.
      Ayrıca Van Gaal'in oynattığı futbol ile bizim oyun arasında sadece 1 minik benzerlik olsa eyvallah...
      Hocam,

şimdi gitmesi geleceği kurtarır... Ben bu sezonu geçtim zaten... Önümüzdeki sezonların kadro planlamasını, oyun şablonunu bu adam mı belirleyecek? Yazık olacak... Bu adamın zerre kadar futbol bilgisi olduğuna inanmıyorum. İncil ve Tevrat'la bir yere kadar...

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Son kazık Aykut Demir'dir... Şimdi Cenk Tosun adındaki vasat topçunun alınmaması için verdiğim mücadeleyi, zamanında Aykut Demir için de vermiştim... Luizao bu arkadaştan sadece 500 bin USD daha pahalıydı... Diego ise 500 bin USD daha ucuz... Ne diyeyim bilmiyorum... Kime anlatayım derdimi...

Bu çapsız adamlar tayfası, belli ki Tosun'u da alacaklar... Ve ben 6 ay sonra aynı şeyleri yazıyor olacağım... Lanet olsun, bin defa lanet olsun bu çapsızlığa...
        Sevgili abim yukaridada yazdim biz kendimizi niye yipratiyoruzki hoca kadrodan cok memnun her mactan sonra onlari ovuyor karakterli ve iyi bir oyuncu gurubuna sahibim diyor millete bir tarafini yirtiyor kadro kotu diye bu arkadaslar niye mraya sormuyorlar ki biz hermactan sonra futbolculara sovup seni aklamaya calisiyoruz;ama sen surekli onlari ovuyorsun ne ayaksin diye.
        Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
        O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
        Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
        Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Eyv...

Sevgiler...
          Eyvallah hocam sevgiler benden

İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Son kazık Aykut Demir'dir... Şimdi Cenk Tosun adındaki vasat topçunun alınmaması için verdiğim mücadeleyi, zamanında Aykut Demir için de vermiştim... Luizao bu arkadaştan sadece 500 bin USD daha pahalıydı... Diego ise 500 bin USD daha ucuz... Ne diyeyim bilmiyorum... Kime anlatayım derdimi...

Bu çapsız adamlar tayfası, belli ki Tosun'u da alacaklar... Ve ben 6 ay sonra aynı şeyleri yazıyor olacağım... Lanet olsun, bin defa lanet olsun bu çapsızlığa...
          Ümit abi Aykut Demir konusunda sana katılamayacağım çünkü bu adam ilk oynadığı maçlarda gerçek yeri stopere tam alıştığında takımın en iyilerinden biriydi.hepimizin bildiği üzere sol beke alındığında doğal olarak sırıttı.Fatih Terim tarafından milli maçta oynatıldı değiştirmediği tek adamda Aykut Demir'di.demekki çocuğa güven fazlasıyla var.takımda soğukkanlılığıyla ne yaptığını bilen en iyi stoperimiz tartışmasız Aykut Demir'dir.sertlik derecesini ayarlarsa çok daha iyi konuma gelecektir.

Yorum

• hocanın konuşma tarzını diksiyonunu eleştirmek bence hem ayıp hem günah..kişilerin ALLAH(cc) verdiği özellliklerle eleştirilmesi bence insanlık dışı..lakin konuştuklarını eleştirmek de bir beis yok ki bence de Trabzonspor hocası iddialı konuşmalı beraberliğe sevinmemeli,maç başlamadan taraftarın ümidini kırmamalı...bu konuda şenol hocayı tek geçiyorum..hiç unutmam en basit örneği 95 de Türkiye kupasını gs den aldığımızın maçın hemen akabinde cumhurbaşkanlığı kupası için bjk ile oynayacağımız maç ne olur sorusuna''şimdi bu kupanın sevincini yaşayalım zamanı geldiinde o maçı da alırız demişti'' örnekleri çoğaltmak mümkün ve kim ne derse desin Şenol güneş döneminde oynadığımız futbolları hiç bir hoca döneminde oynamadık...bence mustafa hoca erken geldi Trabzonspora ...bir kaç süperlig takımı çalıştırmalı ordaki başarısnı ölçüp öyle alınmalıydı..

Yorum

• Ortadaki yalın ve net gerçeklere rağmen herkesin kendi yazdıklarını tekrar tekrar yazıyor olması çok ilginç.

Bu başlık Trabzon camiası içindeki anlayışın da aynası gibi.

İşte bu yüzden biz daha çok sürünürüz. Görüneni değil de görmek istediğini görenlerin olduğu yerden başarı çıkmaz.
              https://twitter.com/kuyumcuender

2010-2011 Şampiyonu TRABZONSPOR Taraftarı

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Durum önemli değil.

Futbol?
                Mentalite?
                Akhisar'a hatta Balıkesir'e bile mahkum futbol?

Kısacası KORKAKLIK?
                Yahu hocam Allahını seversen zaten kenardan oyuna sokacak 12.13. adamımız yok gs hariç diğer takımlardan 10 küsür tane maç yapmışız biraz insaf edin şunlara lütfen.dün 60.dakikadan sonra oyuncuların yürümeye mecali kalmadı hoca napsın takımın yarısı takımı defalarca sabote eden oyuncularla dolu geniş kadromuz olsa sonuna kadar haklısın ama yok!

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yahu hocam Allahını seversen zaten kenardan oyuna sokacak 12.13. adamımız yok gs hariç diğer takımlardan 10 küsür tane maç yapmışız biraz insaf edin şunlara lütfen.dün 60.dakikadan sonra oyuncuların yürümeye mecali kalmadı hoca napsın takımın yarısı takımı defalarca sabote eden oyuncularla dolu geniş kadromuz olsa sonuna kadar haklısın ama yok!
                  Balıkesir'in 10 dk'da öne geçtiği maçta topla bizden çok oynamasının sebebi bu yani?

Çok hoş.
                  BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sevgili abim yukaridada yazdim biz kendimizi niye yipratiyoruzki hoca kadrodan cok memnun her mactan sonra onlari ovuyor karakterli ve iyi bir oyuncu gurubuna sahibim diyor millete bir tarafini yirtiyor kadro kotu diye bu arkadaslar niye mraya sormuyorlar ki biz hermactan sonra futbolculara sovup seni aklamaya calisiyoruz;ama sen surekli onlari ovuyorsun ne ayaksin diye.
                    Ne demesini bekliyoruz ki zaten... Adamın vizyonu Zeki'ler, Abdülkadir'ler kadar... Üst düzey oyuncuya hükmedemez... Lazio karşısında tay kesilen Malouda, Bursa maçında rahmetli nenemin sığır otlatması gibi dolaştı sahada... Neden? Çünkü Roma'da oynadığında gözler üzerinde... Bursa maçını takan yok... Adam kendisi için oynuyor, maç seçiyor... Çünkü kenardaki adamın en büyük başarısı 1461'in hedefi kadar olmuş... Oyuncunun CV'sinde ise Şampiyonlar Ligi yazıyor... Kim takar bu adamı Zeki'lerden başka...

Yorum

Balıkesir'in 10 dk'da öne geçtiği maçta topla bizden çok oynamasının sebebi bu yani?

Çok hoş.
                      Bi sen elendin haa

gs G.Antep.B.B'nin elinden zor kurtuldu
                      fb Fethiyesporun hakkı gasbedilmesine rağmen elenmekten kurtulamadı.
                      bjk Buca karşısında tam bir fiyaskoydu.
                      Biz en azından avrupa dönüşü yorgun argın PTT liginin en iyi takımlarından birine elendikbuda benim mazeretim

Yorum

Bi sen elendin haa

gs G.Antep.B.B'nin elinden zor kurtuldu
                        fb Fethiyesporun hakkı gasbedilmesine rağmen elenmekten kurtulamadı.
                        bjk Buca karşısında tam bir fiyaskoydu.
                        Biz en azından avrupa dönüşü yorgun argın PTT liginin en iyi takımlarından birine elendikbuda benim mazeretim
                        Askere gidenler bilir. Mazeretle ilgili bir söz vardır.
                        BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Konuşmaları hoşuma gitmiyor. Acemi acemi konuşuyor. Ama takımın eksik olduğu da gerçek. Öte yandan ekibi de iyi değil. Dolayısı ile hocamıza inancım zayıf
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

Askere gidenler bilir. Mazeretle ilgili bir söz vardır.
                            Aykut Demir duymasın

Yorum

Eyvallah hocam sevgiler benden

Ümit abi Aykut Demir konusunda sana katılamayacağım çünkü bu adam ilk oynadığı maçlarda gerçek yeri stopere tam alıştığında takımın en iyilerinden biriydi.hepimizin bildiği üzere sol beke alındığında doğal olarak sırıttı.Fatih Terim tarafından milli maçta oynatıldı değiştirmediği tek adamda Aykut Demir'di.demekki çocuğa güven fazlasıyla var.takımda soğukkanlılığıyla ne yaptığını bilen en iyi stoperimiz tartışmasız Aykut Demir'dir.sertlik derecesini ayarlarsa çok daha iyi konuma gelecektir.
                              Futboldan, çok farklı anlamlar çıkarmamız, farklı beklentiler içinde olmamız çok doğaldır. Benim futbol anlayışımda sadece kesici olabilen tek hamlelik stoperlerin yeri yok... Aykut bunun en tipik örneklerinden biridir.

Diego diye tutturdum sezon başı... Neden, hücum özelliği var, uzaktan mermi gibi şut atar, dönen toplarda rakip 18 üzerinde daima tehlikedir. Fiziği ve dayanıklılığı iyidir. Pozisyon bilgisi üst düzeydir.

Luizao diye tutturdum... Neden, hem oynar, hem yanındakini-önündekini oynatır... Pas trafiği içinde, 6 kilo patates haşlaması yiyip kabız olmuş köy ihtiyar heyeti üyesi gibi sırıtmaz. Top tekniği Henrique'den filan on kat iyidir. Sıkıştığında ön liberoya koy takır takır oynar...

Aykut ise budur işte... Yok solda oynadı, sağa kaçtı filan gibi boş tartışmalara meze olacak kadar tekdüzedir... Sen beğeniyor ve Trabzonspor'un ''doğal'' hedefleri için yeterli görüyorsan, bence mahsuru yok... Tamam der geçerim...

Yorum

• hıc dıkkatınızı cekıyormu avrupada ve turkıye lıgcıgınde aynı kadro ıle oynuyoruz ??? sakat olmadıgı surece oyuncu dahı degıstıremıyoruz degıstırdıklerımızden ıse verım alamıyoruz ustelık cenazeye donen kadromuzun daha bır yılı dolmadan hıcamızı yerden yere vuran bır taraftar toplulugu var ?? bu kadroya kımı getırırsenız getırın ıstedıgınız sonucu ALAMAZSINIZ... oyuncular bırbırlerı ıle cok uyumsuz ozellıklere sahıp ve cogunda artık ruh kalmamıs.. butun futbol uleması renkdaslarıma soyluyorum futboılda basarının bırıncıu kuralı ISTIKRARDIR.. sabretmekden baska sansımız yok.. aksı durunmda bır yılda 5 teknık direktır degıstırır bır arpa boyu yol alamayız.. gecmısımızdekı tecrubelerımızle sabıttır... kımısıde senol hoca gelsın demıs sankı bu kadroyu yoneten senol hoca degıldi ??? senoıl hoca bu kadro bu halde ıken zaten gelmez o butun kadro ısjkeletı ıle bırlıkte olusacak anca ondan sonra gelır bu yasıma geldım daha senol hocanın kurdugu bır tane takım bılmıyorum mıllı takımda dahıl buna ...
                                Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

Yükleniyor...
                                X