Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şerefizler Karadenize kadar geldi. Samsun, Tokat, Giresun. Allah yardımcımız olsun.

Yorum

• "Hakkari'nin Şemdinli ilçesinden dün akşam bir grup PKK'lı ile girilen çatışma sonucunda iki askerimizi şehit oldu. İki askerimiz de yaralandı."

Yorum

• Yine karıştırdılar ülkeyi
        FIRTINA

Yorum

• Açılımın sonuçları devam ediyor.

Şehitlerimizin mekanı cennet olsun. Allah rahmet eylesin.
          ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Plan yapmayın plan tutmaz karadenizde..
            FIRTINA

Yorum

• Hakkari'de 2 şehit verdik yine...

Mekanları cennet olsun...
              “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
              Malik bin Dinar

Yorum

• Mekanlari Cennet Olsun...

Bu ara kudurdular yine...
                *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
                ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• 2 Şehitimiz var biri Samsun diğeri Malatya'dan , İki yiğidinde ocakları alev almış , insanlar ağlıyor. Ben bu akşam izledim , acaba açıkıp saçılanlarda izledi mi ? Yada yok en iyisi karides yemeye devam siz beyefendiler.
                  Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• - Nerde ahmet türk yumruklanınca çığlık atanlar nerde ha.....

- Yazık bu insanlara be...

- Allah rahmet eylesin, nur içinde yatsınlar...

- Birileride alkışlarla karşılıyor bu vatan hainlerini işte...
                    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                    .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Adamlar Meclisimizde boy gösteriyor beyler... ha karadenize gelmisler ha Anadolu´ya
                      *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
                      ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• Bir Şehitimiz daha olmuş yine Hakkari yine mayın..
                        Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• git gide açılıyoruz.ALLAH sonumuzu hayr etsin.şehitlerimize ALLAH tan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyorum.
                          Benim yaradılışımda fevkalade olan bir şey varsa,TÜRK olarak dünyaya gelmemdir....Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Tunceli'de PKK'lılar karakola saldırdı: 4 şehit

Tunceli'de PKK'lılar karakola saldırdı: 4 şehit

Tunceli'nin Nazimiye ilçesi Sarıyayla Jandarma Karakolu'na teröristlerce düzenlenen saldırıda aralarında karakol komutanının da bulunduğu 4 asker şehit oldu, ikisi ağır 7 asker de yaralandı.

Nazimiye İlçesi'nin Bingöl'ün Yayladere sınırı yakınlarında bulunan Sarıyayla Jandarma Karakolu'na dün akşam saat 23.00 sıralarında kalabalık bir PKK'lı terörist grup tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Güvenlik güçlerinin de PKK'lı gruba anında karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı. Havanın yağışlı ve sisli olması nedeniyle kobra helikopterler çatışmaya müdahale edemedi.

Çatışmalar sabaha kadar sürdü

Şiddetli çatışmalar sabah saatlerine kadar sürerken, havanın aydınlanmasıyla birlikte bölgeye karayoluyla destek kuvvetler ve ambulanslar sevk edildi. Takviye kuvvetlerin bölgeye ulaşmasının ardından teröristler ormanlık alana kaçtı. Çatışmalarda ilk belirlemelere göre 4 asker şehit olurken, 2'si ağır 7 asker de yaralandı. Çatışmada çok sayıda teröristin de öldürüldüğü belirtildi.
                            Yaralı askerler, bölgeye ulaşan ambulanslarla Tunceli Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Durumu ağır olan yaralılar, burada yapılan ilk müdahalenin ardından helikopterlerle Elazığ Asker Hastanesi'ne sevk edildi.

Bölgeye asker sevkiyatı yapıldı

Sisin dağılmasının ardından bölgeye, helikopterlere asker sevkiyatı yapıldı. Birlikler, teröristlerin kaçış noktalarına indirilirken, kobra tipi helikopterler de PKK'lı teröristlerin gizlenebileceği yerleri bombalamaya başladı. Bölgede geniş çaplı operasyonlar devam ediyor.

-------

Azdı yine onun bunun evlatları. Şu şerefsizleri bitirmemek için ellerinden gelenleri Allah'a havale ediyorum. Bu dünyanın öbür dünyasıda var adi kansızlar.

Şehitlerimize rahmet diliyorum. Mekanları cennet olsun. Başımız sağolsun.
                            ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Allah belanı versin PKK.

Çok açılıp saçıldık yine bu sabah bu haberi duyunca , bir demokratikleştim sormayın.
                              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Açmaktan bitap düştük !

Daha ne kadar uzatıcan bu "açılım" işini ?

Bu arada ;

Ölenlerin yakınlarına Allah sabır versin.

Başımız Sağolsun....
                                Türkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
                                #20 COLMAN

Yorum

Çalışıyor...
                                X