Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

ŞL Ön Eleme Turu İlk Maçı: Benfica 2 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ................tolga
    serkan..giray...glowacki...piotr
    ........zokora...colman
    burak.....adrian...........henrique
    ..............halil
    Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• Dün rüyamda ordaki maçı 2-1 kazandığımızı gördüm. Onlar 1-0 öne geçti sonra Burak attı en son da Colman.

Yorum

• Deplasmanda atacağımız 1 golün çok önemi var. İnşallah gol ya da gollerle geliriz buraya.

Yorum

• pazar pazar bılgısayarımı actım once haberlere baktım sonrada forumuma girdim birde ne goreyım konumuz hala umut bulut ...!

sız sakamısınız ? yoksa ınsanlar pazar gunu uykulu olur gozlerı acılsın dıyemı sacmalıyorsunuz :??? konu olsun dıye konsutugunuz konunun birbiri ile alakası yok; elmamı armutmu ???? ıyasladıgınız oyuncuların bırısı ST bırısı forvet tum ozellıklerı bırıbırınden farklı olan mevkıye kadar farklı ıkı oyuncuyu b ırbırıyle kıyaslamanın tam karsılıgı sacmalamakdır hatta dahada ılerı zırvalamakdır ....

gecen senekı kadromuzla suankı kadroyu karsılastırmakda sacmalıkdır oyun ve uyncu yapımızın degısmesı taktık anlayasımızıda degıstırecegını gormeyen akıl sahıplerı hala gecensenekı oyun kurgumuzla oyuncularımızı karsılastırabılıyor ?? ozellık olarak jaja ve adrian bırbırlerınden cok farklı oyuncular dogal olarakda karsılastırılmarı cok sacma olacak uzun lafın kısası burada konusmamız gereken sey umut degıl .... umut suan bızım oyuıncumuzda degıl FUTBOLDAN BI HABER KONUSACAK BISEY BULAMAYAN ARKADASLARIN HER SEFERINDE KONUYU UMUTA GETIRMELERININ ARTIK KABAK TADI VERIDGINI GORMELERINI ISTIYORUM umut kendı yetneklerını kullanabıldıgı olcude hızmetını verdı ve gıttı artık bızım oyuncumuz degıl sızın bu yaptıgınıza ARKADAN KONUSMA, DEDIKODU , GIYBET gibi herturlu yakıstırma yapılabılıyor ıken artık sacmalamayı bırakıp suankı oyuncularımızın yetenek ve becerılerını tespıt etmeye calısmanızı rıca edıyorum yoksa mesaj sayısı umut bulutla nereye kadar artacak.....
          Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• İlk olarak diegoo_lopez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ................tolga
            serkan..giray...glowacki...piotr
            ........zokora...colman
            burak.....adrian...........henrique
            ..............halil

bence senol hoca benfica macında halılı oynatmaz oynatsada sonradan oyuna alacaktır tek forvet olacagımız gıbı o forvete henriqe olacak bence ..
            Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• Temsilcimiz Trabzonspor'un Portekiz devi Benfica ile Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda 27 Temmuz'da deplasmanda yapacağı ilk maç ve 3 Ağustos'da Olimpiyat Stadı'nda oynanacak rövanş maçı sadece D-Smart 82.kanal Euro Futbol'da ve HD kalitesiyle 55.kanal HD4MEN'de olacak.

Yorum

• benfica porto maci mac sonu porto sampiyonlugunu ilan ediyor ve benfica bakin ne yapiyor

Yorum

• azeri,afgan veya gürcistan kanalları yayınlamaz mı bu maçı? uyduda olan kanallar?

Yorum

• İlk olarak mourner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    azeri,afgan veya gürcistan kanalları yayınlamaz mı bu maçı? uyduda olan kanallar?
                    Rtp1

rtpmadeira bu 2 portekizkanalı yaınlıyor

uydu Hispasat uydusu 30 derece batıda Batıda olan arkadaşlarımız izleyebilir.

ellerinde sağlam cihaz varsa şifre çözen

Bu 2 kanalr maç saatine kadar 1-2 kanal daha eklenebilir.
                    Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                    Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• Tolga

Serkan-Giray-Glowacki-Piotr

Burak-Colman-Zokora-Adrian-Engin

Paulo Henrique

Yorum

• Olimpiyattaki maçta kombineler geçerli değilmiş.
                        ...öLüMüNe TrAbZoNsPoR...

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Rtp1

rtpmadeira bu 2 portekizkanalı yaınlıyor

uydu Hispasat uydusu 30 derece batıda Batıda olan arkadaşlarımız izleyebilir.

ellerinde sağlam cihaz varsa şifre çözen

Bu 2 kanalr maç saatine kadar 1-2 kanal daha eklenebilir.
                          demek ki ben yine internetten izleyeceğim..yine de sağol..

Yorum

• Istanbulda anadolu yakasinda Pendik civarinda Benfica ILK MACI hangi mekanda seyredebiliriz? D-Smart veriyormus :-(

Yorum

• maltepede bi yerde izleyecek olan var mi

Yorum

• Varsa Bahcelievler, Bakirkoy tayfasi ben de buralardayim. Guzel bir yer bilen var mi?
                                Aktif degil, ama eskilerden.

Yorum

Yükleniyor...
                                X