Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

ŞL Ön Eleme Turu İlk Maçı: Benfica 2 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ÇaGaTaY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Umut gidince değerli oldu çok ilginç..

Tamam verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz kendisine ama bize saç baş yoıldurduğu günleri unutmuyorum. Sadece koşarak oynanmıyor bu oyun. Halile haksızlık etmeyin
    Katılmıyorum. Asıl bu oyun sadece gol atmakla oynanmaz. Adam bütün maç boyunca ileride yatar, orta sahasına yardım etmez. Hücum pres yapmaz. Bir kere topla buluşur top yapar golü ve kral olur öyle mi ?

Bütün takımın canı çıkar ama o koşmadığı için onun boşluğunu kapatabilmek için.

Ben Halil'in kötü olduğunu düşünmüyorum ama meziyetlerinin Umut ile uzaktan yakından alakası yok. Bakalım nasıl yararlanabileceğiz bu adamdan. Umarım takıma faydalı olur.
    7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Umut 15 gol ortalamayla oynuyorduda,onun yerinde başkası olsa 25 gol ortalamayla oynardı. adam 1 atıyor 5 tane net kaçırıyor. umut neden hep atamadıklarıyla akıllarda ? Trabzonspor şampiyonluğa gidiyor. son atak kaleciyle karşı karşıya kalınmış , bir futbolcu, bu kişinin umut olmasını kaçınız ister ?

son vuruşunu düzeltmezse fransada iyi bir yedek olarak kalır.

Halil umuttan daha faydalı olur. umut kadar ayarsız bir ayak dünya futbol tarihinde yoktur.bu yüzden merak etmeyin. Halil de alman alt yapısı var.
      En son inadına_Trabzon tarafından düzenlendi; 24.07.2011, 00:34.

Yorum

• İlk olarak inadına_Trabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Umut 15 gol ortalamayla oynuyorduda,onun yerinde başkası olsa 25 gol ortalamayla oynardı. adam 1 atıyor 5 tane net kaçırıyor. umut neden hep atamadıklarıyla akıllarda ? Trabzonspor şampiyonluğa gidiyor. son atak kaleciyle karşı karşıya kalınmış , bir futbolcu, bu kişinin umut olmasını kaçınız ister ?

Halil umuttan daha faydalı olur. umut kadar ayarsız bir ayak dünya futbol tarihinde yoktur.bu yüzden merak etmeyin. Halil de alman alt yapısı var.
        bir futbolcunun pozisyona girebilmesi için koşması gerekiyor. diğer takımlara göre daha çok pozisyona girmemizin temel nedeni de Umut'du bunu hatırlatmak isterim. Orta sahamız diğer takımlara göre çok da üstün değildi, ama Umut paramparça ediyordu rakip savunmayı kendine hep pozisyon hazırlıyordu.

O yüzden şimdi oynayacak yeni forvetlmizin, geçen seneye göre çok daha az gol pozisyonuna gireceklerini düşünüyorum. Umut koşması itibariyle gol kaçırsa da bir nebze kendini affettiriyordu yaptıklarıyla ama hem koşmayan, hem de gol atamayan bir forvetimiz olursa bu sene Umut'u çok ararız.
        7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak Birtan Karaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yaratıcı oyuncu eksikliği çekeceğiz gibime geliyor, umarım yanılırım.
          Aynen bende öyle düşünüyorum.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Aynen bende öyle düşünüyorum.
            E Adrian'ı o yüzden almadık mı ?

Yorum

• İlk olarak Emre Dumangöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              kardeşim d-smart veriyor diye diyer kanallar vermez diye bişe yok ş.liginde yayaın parasını veren yayaın yapabiliyor o gun geilnce görücez kimin verdini
              Hocam sana cevap olarak 3-4 kere yazdım. Meltem TV'nin bu maçı verme ihtimali, bizim Şampiyonlar Ligi'ni kazanma ihtimalimizden daha düşük bir ihtimal. Burada kastettiğim Meltem TV'ye karşı bir hakaret olarak da algılanmasın. Sonuçta bütçe meselesi. Meltem TV'nin D-Smart'la kapışmaya gücü yetmez ne yazık ki. Yoksa ben de Doğan grubuna bayılmıyorum...

İlk olarak Trabzon-Spor-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Arkadaslar. Deplasman maclarinda meltem tv parayi verirse yayinlayabilir.

Tam iyi hatirlamiyorum ama galiba Benfica- GS maciydi. TNT yayinlamisti.
              Ön elemelerdeki iç saha maçları zaten bizimle birlikte FB, BJK ve GS'nin sözleşmesi olduğu için D-Smart'ta. Dış saha maçlarını ise kanallar rakip takımın ülkesindeki yayıncı kuruluşuna teklif yaparak yayın hakkını alıyor. Geçen sene FB ve GS'nin bazı ön eleme deplasman maçlarının NTV'den yayınlanmasının sebebi buydu. Ama Doğuş Grubu'nun bize verdiği değer ortadayken bizim maçı yayınlamak için bütçe ayıracaklarını düşünmüyorum. Ancak grup maçları bu maçlardan bağımsız. Dolayısıyla Benfica maçını ayrı tutmak gerekiyor. Zaten bununla ilgili dün D-Smart başlığında bilgi verdim. Öncelikle TNT, D-Smart'a yani Doğan Grubu'na ait bir kanal. Yalnız UEFA'nın yayın sözleşmesine göre; grup maçlarının yayın hakkına sahip kuruluşun, kendi ülkesini temsil eden takımlardan birinin maçını açık kanalda yayınlama zorunluluğu bulunuyor. Eğer gruplarda tek takım kalırsa hepsinin açık kanalda yayınlanma zorunluluğu var. Bu yüzden geçtiğimiz sezon Bursa ve BJK kendi liglerinde tek temsilcimiz olarak kaldıkları için maçları mecburen şifresiz yayınlandı. Ama 2 sezon önce Avrupa Ligi'nde hem FB hem GS mücadele ettiğinde, bu takımların birinin maçı D-Smart'ta yayınlanırken diğeri açık kanaldan yine Doğan Grubuna ait olan Star veya TNT'den yayınlanıyordu. Zaten grup maçları paket olarak önceden satıldığından, başka grupların bu maçları satın alma hakkı yok. Doğan Grubu'nun, UEFA ile sözleşmesi bu sezon sonunda bitiyor. Ama yakın zamanda yeniden ihale yapılacak ve büyük ihtimalle yine onlar kazanacak. Çünkü UEFA'nın naklen yayın ihalesinde kendilerine göre mantıklı, tüketiciye göre saçma bir uygulaması var. O da mevcut yayıncıyı değiştirmek istememe politikası. Yani UEFA yayın hakkı için bir bedel biçiyor. Mevcut yayıncı sözleşme uzatmak için bu bedeli ödeme taahhüdünü veriyorsa başka bir kuruluş bu yayın hakkını fazla para da verse alamıyor...

İlk olarak Cemalettin Taşkın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              öneleme olduğu için dsmart verecektir gruplara kalırsak stardan izleriz ancak.
              Eğer şampiyonlar ligine kalırsak, FB'de orada olursa yine yukarıda yazdığım sebepten tüm maçlarımızın şifresiz yayınlanma ihtimali yok ne yazık ki. Bu maçların dağılım durumu D-Smart'ın elinde. İsterlerse 6 Trabzon maçını Star'dan verip, tüm FB maçlarını D-Smart'tan yayınlarlar. İsterlerse de tersini uygularlar. Ama ben geçtiğimiz yıllardaki örneklere de bakarak böyle eşit olmayan bir dağılım beklemiyorum. Normal şartlarda 3 maç D-Smart'ta 3 maç da Star'da olmalı ama en kötü ihtimalle 4 maçımızı D-Smart, 2 maçımızı Star verir. Avrupa Ligi'ne kaldığımız takdirde durum biraz daha karışık. Çünkü kaç takımımızın gruplara kalacağı belli değil. Ne kadar çok takımımız kalırsa, maçlarımızın açık kanalda yayınlanma ihtimali o kadar azalır. Tüm takımlarımız gruplara kalırsa en fazla 2 maçımızı açık kanaldan izleyebiliriz...
              Trabzon bir sevda,
              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak ucubergin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                E Adrian'ı o yüzden almadık mı ?
                O yüzden almış olabiliriz ama ben ondan Jaja gibi beklenmedik anda şut ,pas ,adam geçme,uzaktan şut çekmek bunları yapacağını düşünmüyorum.

Adrian'ı kötülemek için yazmadım.Adrian mücadeleci yapısıyla takım oyununun bir parçası olacaktır.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• jaja kadar son vurus kabiliyeti olan bir tek adam yok su an kadroda...

Kimse jaja gitmesin demedi..

Disiplinsizse tabi gidebilir..

Peki onun eksigi nasıl kapatılacak?
                  ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak inadına_Trabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Umut 15 gol ortalamayla oynuyorduda,onun yerinde başkası olsa 25 gol ortalamayla oynardı. adam 1 atıyor 5 tane net kaçırıyor. umut neden hep atamadıklarıyla akıllarda ? Trabzonspor şampiyonluğa gidiyor. son atak kaleciyle karşı karşıya kalınmış , bir futbolcu, bu kişinin umut olmasını kaçınız ister ?

çok pardon yeri degil ama haksızlık gördümmü dayanamadıgım için imzan ve umuta söylediğin laf birbirini hiçmi hiç tutmuyor...

futboldaki pisliğin gün yüzüne çıktıgı şu günlerde bir topcuya sampiyonlugu kacırmıs muamelesi yapmak abes kaçar...82 puan aldık ve ikili averaj denen zımbırtıyla sampiyonlugu kaybettik..(nasıl kaybettiğimiz konusunda hemfikiriz)
                    O sezon forma giyen emek veren herkez görevini yaptı..umut selcuk egemen tolga onur giray diye ayrım yapamayız...Bu takım 2010-2011 sezonu ŞAMPİYONUDUR.

bu arada eleyecegiz benficayı...inanıyorum.
                    volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan ÖZAD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bir futbolcunun pozisyona girebilmesi için koşması gerekiyor. diğer takımlara göre daha çok pozisyona girmemizin temel nedeni de Umut'du bunu hatırlatmak isterim. Orta sahamız diğer takımlara göre çok da üstün değildi, ama Umut paramparça ediyordu rakip savunmayı kendine hep pozisyon hazırlıyordu.

O yüzden şimdi oynayacak yeni forvetlmizin, geçen seneye göre çok daha az gol pozisyonuna gireceklerini düşünüyorum. Umut koşması itibariyle gol kaçırsa da bir nebze kendini affettiriyordu yaptıklarıyla ama hem koşmayan, hem de gol atamayan bir forvetimiz olursa bu sene Umut'u çok ararız.

Allah peygamber aşkına şurda çıkıp Umut'u savunma renkdaş.Umut musun kimsin ? Bırak oldu bitti gitti işte.Kötü golcüydü bunu kabul et.Neyini savunuyorsun anlamıyorum.6 pastan gol atabiliyor muydu diyoruz hayır koşuyor diyorsun.

Ya mantıklı cevaplar ver yada Allah rızası için boş boş mesajlar atma.Bu takım şampiyon olsa da olmasa da bunlar Umut olmadan olsun istiyoruz biz.Böyle çıkıpta şöyle yıpratıyordu yorumların yapmayalım lütfen ?
                      9 # Osvaldo'

Yorum

• Gel hadi be Carsambaaa. GELLL!!!
                        Milli Takımım TRABZONSPOR
                        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• D-Smart'da Trabzonspor'un Avrupa HeyecanıDünyanın yıldızlarını ekrana taşıyan D-Smart Trabzonspor'un avrupa heyecanını da ekranlara taşıyacak Real Madrid, Barcelona, İnter, Bayern Münih, Milan, Manchester United, Chelsea ve Porto gibi Avrupa devlerinin kıyasıya mücadele edeceği Şampiyonlar Ligi heyecanı D- Smart ile ekranlara taşınacak. Temsilcimiz Trabzonspor'un Portekiz devi Benfica ile Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda 27 Temmuz'da deplasmanda yapacağı ilk maç ve 3 Ağustos'da Olimpiyat Stadı'nda oynanacak rövanş maçı sadece D-Smart 82.kanal Euro Futbol'da ve HD kalitesiyle 55.kanal HD4MEN'de olacak.

Futbolseverler Avrupa kupalarının coşkusunu ve yıldız oyuncuları izlemek için heyecanla bekliyor. Şampiyonlar Ligi heyecanı ön eleme karşılaşmaları ile başladı. Ön eleme mücadelesi veren takımların hedefi 13-14 Eylül'de başlayacak grup maçlarına katılabilmek.

Trabzon heyecan fırtınası estirecek

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Portekiz'in Benfica takımıyla eşleşen Trabzonspor, ilk maçını 27 Temmuz'da Portekiz deplasmanında, rövanş maçını ise 3 Ağustos'ta İstanbul Olimpiyat stadında oynayacak. Karadeniz fırtınası, Şampiyonlar Ligi'nde Benfica'yı eleyerek, Play Off turuna kalmayı hedefliyor. Trabzonspor, İngiliz, İtalyan, İspanyol ve Alman devlerinin yer alacağı Play Off turunu da başarıyla geçerse, gruplara direkt olarak katılacak olan Fenerbahçe ile birlikte Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek. Benfica – Trabzonspor maçı heyecanı, 27 Temmuz Çarşamba akşamı saat 21.45'den itibaren sadece D-Smart'da, Euro Futbol kanalında, HD olarak ise HD4Men kanalaında yayınlanacak.

Zorlu Play Off mücadelesi

Trabzonspor Benfica engelini aşarsa, Play Off turu için 5 Ağustos'taki kura çekilişinde yer alacak. Ardından ilk maçını 16 veya 17 Ağustos tarihinde, ikinci maçını ise 23 veya 24 Ağustos tarihinde oynayacak. Trabzonspor, bu turda elenmesi halinde Avrupa yolculuğuna UEFA Avrupa Ligi'nde direkt olarak grup maçları ile devam edecek.
                          HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!

Yorum

• bilet fiyatlarının 30kale arkası 50 maraton olacağını düşünüyorum ramazan ayı olması nedeni ilede 50-60 binde kalacağımızı düşünüyorum

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hocam sana cevap olarak 3-4 kere yazdım. Meltem TV'nin bu maçı verme ihtimali, bizim Şampiyonlar Ligi'ni kazanma ihtimalimizden daha düşük bir ihtimal. Burada kastettiğim Meltem TV'ye karşı bir hakaret olarak da algılanmasın. Sonuçta bütçe meselesi. Meltem TV'nin D-Smart'la kapışmaya gücü yetmez ne yazık ki. Yoksa ben de Doğan grubuna bayılmıyorum...

Ön elemelerdeki iç saha maçları zaten bizimle birlikte FB, BJK ve GS'nin sözleşmesi olduğu için D-Smart'ta. Dış saha maçlarını ise kanallar rakip takımın ülkesindeki yayıncı kuruluşuna teklif yaparak yayın hakkını alıyor. Geçen sene FB ve GS'nin bazı ön eleme deplasman maçlarının NTV'den yayınlanmasının sebebi buydu. Ama Doğuş Grubu'nun bize verdiği değer ortadayken bizim maçı yayınlamak için bütçe ayıracaklarını düşünmüyorum. Ancak grup maçları bu maçlardan bağımsız. Dolayısıyla Benfica maçını ayrı tutmak gerekiyor. Zaten bununla ilgili dün D-Smart başlığında bilgi verdim. Öncelikle TNT, D-Smart'a yani Doğan Grubu'na ait bir kanal. Yalnız UEFA'nın yayın sözleşmesine göre; grup maçlarının yayın hakkına sahip kuruluşun, kendi ülkesini temsil eden takımlardan birinin maçını açık kanalda yayınlama zorunluluğu bulunuyor. Eğer gruplarda tek takım kalırsa hepsinin açık kanalda yayınlanma zorunluluğu var. Bu yüzden geçtiğimiz sezon Bursa ve BJK kendi liglerinde tek temsilcimiz olarak kaldıkları için maçları mecburen şifresiz yayınlandı. Ama 2 sezon önce Avrupa Ligi'nde hem FB hem GS mücadele ettiğinde, bu takımların birinin maçı D-Smart'ta yayınlanırken diğeri açık kanaldan yine Doğan Grubuna ait olan Star veya TNT'den yayınlanıyordu. Zaten grup maçları paket olarak önceden satıldığından, başka grupların bu maçları satın alma hakkı yok. Doğan Grubu'nun, UEFA ile sözleşmesi bu sezon sonunda bitiyor. Ama yakın zamanda yeniden ihale yapılacak ve büyük ihtimalle yine onlar kazanacak. Çünkü UEFA'nın naklen yayın ihalesinde kendilerine göre mantıklı, tüketiciye göre saçma bir uygulaması var. O da mevcut yayıncıyı değiştirmek istememe politikası. Yani UEFA yayın hakkı için bir bedel biçiyor. Mevcut yayıncı sözleşme uzatmak için bu bedeli ödeme taahhüdünü veriyorsa başka bir kuruluş bu yayın hakkını fazla para da verse alamıyor...

Eğer şampiyonlar ligine kalırsak, FB'de orada olursa yine yukarıda yazdığım sebepten tüm maçlarımızın şifresiz yayınlanma ihtimali yok ne yazık ki. Bu maçların dağılım durumu D-Smart'ın elinde. İsterlerse 6 Trabzon maçını Star'dan verip, tüm FB maçlarını D-Smart'tan yayınlarlar. İsterlerse de tersini uygularlar. Ama ben geçtiğimiz yıllardaki örneklere de bakarak böyle eşit olmayan bir dağılım beklemiyorum. Normal şartlarda 3 maç D-Smart'ta 3 maç da Star'da olmalı ama en kötü ihtimalle 4 maçımızı D-Smart, 2 maçımızı Star verir. Avrupa Ligi'ne kaldığımız takdirde durum biraz daha karışık. Çünkü kaç takımımızın gruplara kalacağı belli değil. Ne kadar çok takımımız kalırsa, maçlarımızın açık kanalda yayınlanma ihtimali o kadar azalır. Tüm takımlarımız gruplara kalırsa en fazla 2 maçımızı açık kanaldan izleyebiliriz...
                              Abi verdiğin bilgileri çin teşekkür ederim. Bu durumda açık kanal işi zor görünüyor. Ben yine bir ihtimal bekliyorum. İnşallah böyle bir şey gerçekleşirde açıktan izleriz

Yorum

• nasipse oradayız yarın.
                                Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

Yükleniyor...
                                X