Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

PisLig TV İstemiyoruz. Abonelikler İPTAL ! | Ayarmatörler Yeniden İş Başında !

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İşte bunun için dekoderler iptal. Bu işin tadı tuzu kalmadı.

Seyirci ne yapacak?
    Eskisi gibi tribünleri doldurup 90 dakika bağırsa anlamsız.. Susup otursa manasız.. Galibiyete sevinse yersiz.. Yenilgiye üzülse gereksiz..
    Eee ne yapacak!
    Hiç..
    Herkesin tadı tuzu bu yüzden yok.. Kimse bu sene bizim takım iyi, şunu aldık bunu aldık, kafaya oynarız heyecanı yaşamıyor.. Hangi takım ne durumda bilen, izleyen yok..
    Millet ‘Premier’ lige ‘Bundesliga’ya takılıyor, bu haftadan itibaren en gözde lig ‘La Liga’ olur..
    Süper lige laf olsun diye bakılır!..
    (İşin kötüsü hafta başı gırgırları, hafif takılmalar, bolca kızdırmalar da tarih oldu.. Çünkü lig öldü.. Kafası kesildi ama farkında değil.. İddianameyle sarsılınca kafa önüne düşecek, o zaman, aaa ölmüşüm diyecek)
    hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu saatten sonra iptal etmeyende art niyet ararım...
      yok ki iptal edelim, adamalar o kadar yüzsüz olmuş ki durmadan arıyorlardı. en son telefonlarını meşgule almaya başladımi baktılar olacak gibi değil, mesaj attılar kartı iade edin
      Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Yaklaşık 1 milyar değil mi bu dreambox'un fiyatı ? Çoğu sitede öyle görünüyor. Az bir ücret değil bu. Maçı ailesi ile izlemek isteyen ne yapacak ?

Yorum

• İlk olarak Ahmet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yaklaşık 1 milyar değil mi bu dreambox'un fiyatı ? Çoğu sitede öyle görünüyor. Az bir ücret değil bu. Maçı ailesi ile izlemek isteyen ne yapacak ?
          Arkadaşlar dream box'ın yaptığını yapan aynı özelliğe sahip başka decoderler var. Ben neredeyse 4 yıldır kullanıyorum en fazla yılda 3-4maçta sıkıntı çıkıyor gerisini aynen izliyorsunuz. Boşuna LİG TV köpeğine para vermeyin. Bırakalım onlar fenerin yalakalığını yapsınlar
          Zafer mutlak inananlarindir...

Yorum

• Dreambox'u forumda böyle şekilde konuşmayalım
            normal olarak dreambox sakıncalı değil ama kullanış amacınız hakkında konuşmalar foruma zarar verebilir.
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
            BordoMavi.Net
            burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• İlk olarak Burak DERELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Dreambox'u forumda böyle şekilde konuşmayalım
              normal olarak dreambox sakıncalı değil ama kullanış amacınız hakkında konuşmalar foruma zarar verebilir.
              Sıkıntı olmaz. Sonuçta satışı yapılan bir cihaz. Lig tv birşeylerin peşine düşecekse önce cihazın satışı için mahkemeye gitmeli.

Yorum

• Yaşasın takımı için rahatından vazgeçip tepkisini koyan taraftar.

Bitti beyler.Kapatın artık futbol bitti.
                *
                *
                Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

• Valla Biz İptal Ettirtik 5 Yıldır Lig Tv Abonesiydik Şimdi Maçı Kahveden İzlicem Oda Trabzonsporum İçin Başka Türlü Bu Lig İzlenmez
                  https://twitter.com/Meaningoflife61
                  http://facebook.com/Meaningoflife61

Yorum

• Şu son olaylardan sonra kesinlikle iptal ederdim...
                    Ne olursa olsun...
                    Hamiş

Yorum

• İlk olarak Ahmet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sıkıntı olmaz. Sonuçta satışı yapılan bir cihaz. Lig tv birşeylerin peşine düşecekse önce cihazın satışı için mahkemeye gitmeli.
                      Sadece sözü edilen marka değil, artık başka markaların cihazları da aynı işi görmeye başladı, ayrıca cihaz satılırken böyle bir özellik eklenmemiş olduğundan (işlem satıcı bayi tarafından yazılım vasıtası ile harici bir sunucuya bağlanma yoluyla yapıldığından) üretici firma aleyhinde bir yaptırım söz konusu olamaz...

Yorum

• ben 3 yıllık dsmart kullanıyorum,benfica maçını şifresiz verdi,bu akşamki maçıda şifresiz mi verecek,bilen varsa yardımcı olabilirmi,bizim maç 101 kanalda,bjk nın maçı 82.kanalda,,82 kanal şifresiz,101 kanal şifreli kanal,
                        Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                        Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Dün 4 kezaradılar.

Her aradıkların ayrı bir fırça çektim.

Rahatladım, tamamen kurtuldum Lig Tv'den.

Ama evde ki rahatlıktan sonra kahvede itin köpeğin arasında maç seyretmek zor olacak be

Yorum

• Dün itibari ile iptal edilmiştir ....
                            Kahpe Bizans;
                            Ölünüzü Dirinizi ,Hergün Birinizi ,Birgün Hepinizi
                            Trabzonspor da oynayan futbolcu nefes aldığı sürece onun için kaybedilmiş birşey yoktur...

Yorum

• Digiturkwebtv TRABZON sezonluk paketti 9.99 tl satiyor yanlislik mi var,alsak mi alan var mi?

Yorum

• pisligtv sinan engini kovmuş, darısı şansalın başına...
                                KOŞAN VE İYİ PAS YAPAN TAKIM. ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM?

Yorum

Yükleniyor...
                                X