ben eskişehir maçından sonra iptal ettirmiştim ligtv yi fener yalakası bir düzene para yedirtmem diye
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
PisLig TV İstemiyoruz. Abonelikler İPTAL ! | Ayarmatörler Yeniden İş Başında !
Daraltma
X
-
Evdeli ligtvlerin kapanması onlar için sorun değil... Umurunda değil adamların...
Şahsi fikrim ev paketide ticari paketlerde 1 sezon kapatılmalıdır..Kahvehaneciler para kazanmak istiyorlarsa bunu yapmalılar...
Potansiyel enayi olmaktan kurtulmayı öğrenmeliler artık...
1 sezon iptal edin sadece 1 sezon..Onların fiyatınıda inderecekler ... Bu artık Trabzonspor için olmazsa olmaz hale geldi..
Elazığda 4 milyar, Trabzonda 7-8 milyar.... Enayisiniz diyor adamlar... Trabzondaki fiyatı peşin fiyatı, oysaki Elazığda 4 milyarı bile taksite bölüyorlar...
Bir arkadaş Trabzonun büyüklüğünden diye yazmış..Hayır arkadaşım büyüklüğünü bilen böyle davranmaz... Bence şehir takımları ki bu Trabzonspor için hayati önem taşıyor..Havuza hayır demeli...
Kendi imkanlarıyla Istanbula kök söktürmezse ben futbol konuşmayacam artık...
Bakın o zaman şampiyon olmasada 100 trilyon nasıl gelecek....
Bu şehirde fb,gs,bjk maçlarına para toplanamıyorsa eğer o şehir havuza hayır demeli, inanın çok daha fazlasını kazanır...
Azize nasıl tehdit ediyor bu ligtvyi.. İşte aynen böyle...
Yorum
-
Trabzonsporun bir yöneticisi aşağı koridorlara inse ligtv onu rezil eder...
Ama fenerli yönetiler devamlı aşağıda kimse yayınlamıyor..
Gözlemci gelip yöneticinin yanında forma istiyor altta.Ama kanıt yok niye..Ligtv işine geleni yayınlıyor işine gelmeyeni yayınlamıyor...
Tsnin bazı pozisyonlarını öyle açıdan göstertiyor inadına ve bilerek ama fenerin küçücük bir temasını bile 9-10 kamerayla resmen kanıtlamaya çalışıyor...
Yayıncı kuruluşun artık tarafsız olmayı öğrenmesi gerekiyor, öğrenmezse öğretecez artık böyle
Yorum
-
tahadütlü taraftar paketi iptali için
129 tl kutu+45 tl (9aylık indirim)+49 tl (9 ay*7 tl kutu parası iadesiz)=223 hesap çıkardılar.
tahadüt için 14 ay kalmış*20 tl=280 tl ödiyeceğim.ben şimdilik iptal ettiremedim.
ama
kardeşimin aboneliği 104 tl. lik bir fatura ile iptali yapıldı.
ben
şikayetlerimi görevli arkadaşa kırmadan anlattım sonuçta o da bir emekçi.
ses kayıtımı dinleyenlere güzel mesajlar bıraktım.BMN KOCAELİ
Yorum
-
İlk olarak uzunismail tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvdeli ligtvlerin kapanması onlar için sorun değil... Umurunda değil adamların...
Yorum
Yorum