Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

PTT 1.Lig 1. Hafta | 1461 Trabzon 3 - 2 Fethiyespor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak Yunus Emre SEYHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Oğulcan Gökçe niye oynamıyor ? Alim Öztürk'de var tabii bunlar 1461 'de bile süre alamayacaksa A takım için neden alındılar ?
    Aynen öyle . İkisi de 11'de olması gereken çocuklar.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      1461 sayfasinda yok diyorum.fff sayfasinda 1461 görünüyor.Onu diyorum.Yok yabancilar alindi vs laflar var ortada.Bilgi kargasasi var.
      1461 Trabzon resmi internet sitesi ölçüt değil. Yakubu'yla ilgili tek bir haber yok fakat adam kaç gündür antrenmanlara çıkıyor, güncelleme konusunda çok vasatlar maalesef.

İlk olarak Taha Muhammet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      emre ile mert sağlam maltepeye gitmedimi
      Mert kiralık gitti, Emre hakkında bilgim yok. Haklı olabilirsiniz.
      teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

Bu sene aynı tadı alacağımızı pek düşünmüyorum ama yine de belli olmaz hayırlısı olsun...
        Trabzon bir sevda,
        Trabzonspor bir destan...

Yorum

Ümraniyespora karsi hazirlik macinda Emre Bayram gol atmis.Bizim oyuncu mu isim benzerligi mi bilmiyorum.Okudum her kaynakta Bayram ve Mert Saglam Maltepespora transfer oldu yaziyordu.Birbirinden mi yaziyorlar o da belli degil.fff sayfasi rezilik zaten.Kadroda halen sefa celu yaziyordu daha dün baktimda.
          En son Ertan1982 tarafından düzenlendi; 18.08.2013, 15:49.
          çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

Hüseyin Yahyaoğlu 3. Lig'e Yeni Diyarbakırspor'a verildi..

Türkiye A2 Ligi gol kralını, üç sezondur otuz civarı gol atan 18, 19 yaşındaki adamı 3. Lig'e gönderiyoruz, şaka gibi..
            En son Kader KORELİ tarafından düzenlendi; 18.08.2013, 15:51.

Yorum

İlk olarak Kader KORELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Türkiye A2 Ligi gol kralını, üç sezondur otuz civarı gol atan 18, 19 yaşındaki adamı 3. Lig'e gönderiyoruz, şaka gibi..

Kiralık da değil sanırım. İlginç olmuş...

Yeşil kırmızılı ekibin, Hacettepespor'dan Doğan Kılıç, 1461 Trabzon'dan Hüseyin Yahyaoğlu ve Körfez Futbol Kulübü'nden kaleci Serkan Demirol'u transfer ettiği bildirildi. Bu transferlerle futbolcu sayısını 31'e çıkaran Yeni Diyarbakırspor'un kadrosunu oluşturduktan sonra bazı futbolcularla yollarını ayıracağı ifade edildi.
              teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

bu maçta stoper oynayacak olan mustafa akbaş ve mehmet kuruoğlu geçen yıl ihtiyaç duyulduğunda savunmanın her bölgesinde oynadılar. nasıl bir ikili olacaklar merak ediyorum.
                alim ve oğulcan ikilisi de zamanla şans bulacaktır.

ortasahada batuhan, gökhan ve jebrin üçlüsünde istikrarı sağlarız umarım.

hücum hattında barış, tiryaki ve sıddık geçen yıldan kalan isimler. yapılan takviyeleri ne katkı vereceği önemli.

Yorum

takım kaptanı barışmı
                  Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !

Yorum

Gel de şimdi maçı izle, moralim bozuldu.. U18 gol kralını da Ulusoy Tesislerinde unutmuşlar, Milli Takım'dan çağrılınca oyuncu hatırlamışlar orda kendi başına antrenman yapan oyuncuyu.. şimdi bu takım Mustafalarla, Boralarla, Oktaylarla zirveye oynasa ne olur oynamasa ne olur..

Yorum

İlk olarak Kader KORELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

2.ligte hangi Trabzon takimi varsa Yönetimi ile anlasip,Antrönör bizden olma sarti ile 1461 gönderilmeyecek oyunculari oraya yolanmali.lig cikarsalar baska Trabzonlu takimla anlasilmali.Satinalma problemli olur 1461 ayni lige cikarsalar satilmali o zaman.
                      çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

başarılar...

Yorum

hasan ahmet oynuyormu fethiyede
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            batmanda oynuodur herhalde
                            Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !

Yorum

İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              o da kayip.

TV spiker Maltepespor diyordu.Kimler oraya gitmis??:Gidenleri gelenleri hizli saydi.Anlayan oldu mu??

Yorum

batmanami gitti
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X