Bizim zamanında alamadığımız aksiyonu Beşiktaş kulübü karardan birkaç saat sonra alıyor. Hakkını arayamayanlar olarak tarihe geçeceğiz...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ziraat Türkiye Kupası
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Siyasetten ve siyasilerden kimse bizim kadar korkmuyor. Bu tescillendi artık.İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim zamanında alamadığımız aksiyonu Beşiktaş kulübü karardan birkaç saat sonra alıyor. Hakkını arayamayanlar olarak tarihe geçeceğiz...
Yorum
-
Maça çıksalar 10 kişi oynayacaklar muhtemelen ezile ezile elenecekler. Mucize olmadıkça zaten elenecekler, zaten bütün avantajı kaybetmişler. Bari sahaya çıkmayıp bu şekilde elenelim hem de şovumuzu yapmış oluruz dediler.
Maç 11 e 11 olsa ve avantaj bunlarda olsa yine aynısını mı yaparlardı, gerçekten böyle mi düşünüyorsunuz ? Üstelik kupa maçı, hadi ligde fener maçına çıkma, seni tutan yok. Ligde 2 maça çıkmadın mı başına ne gelir biliyor musun, yanılmıyorsam sezon boyunca 3 maç hükmen yenilen takıma kilit vuruyorlar. Bjk dik falan durmadı, zaten elenecekti ve bu yolu seçip şov yaptı."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Düşündüklerin doğru olsa bile işin siyasi boyutu var Mert. Cesaret isteyen bir iş bence.İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaça çıksalar 10 kişi oynayacaklar muhtemelen ezile ezile elenecekler. Mucize olmadıkça zaten elenecekler, zaten bütün avantajı kaybetmişler. Bari sahaya çıkmayıp bu şekilde elenelim hem de şovumuzu yapmış oluruz dediler.
Maç 11 e 11 olsa ve avantaj bunlarda olsa yine aynısını mı yaparlardı, gerçekten böyle mi düşünüyorsunuz ? Üstelik kupa maçı, hadi ligde fener maçına çıkma, seni tutan yok. Ligde 2 maça çıkmadın mı başına ne gelir biliyor musun, yanılmıyorsam sezon boyunca 3 maç hükmen yenilen takıma kilit vuruyorlar. Bjk dik falan durmadı, zaten elenecekti ve bu yolu seçip şov yaptı.
Yorum
-
Bence siyasetin de hoşuna gider, takımı oynamadan finale çıkacak. Taraftar mantığıyla düşünüyorum, siyasi reisler de aynı şekilde düşünüyordur. Onlar gibi düşünmeyi deniyorum ve bu sonuca varıyorumİlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDüşündüklerin doğru olsa bile işin siyasi boyutu var Mert. Cesaret isteyen bir iş bence.
Bjk doğru olanı yaptı ama dik durdular, bizim yapamadığımızı yaptılar gibi söylemlere katılmıyorum... Biz de olsak aynısını yapardık, burada durum farklı.
"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Teorin doğru olabilir, bir şey diyemem. Bizim durum farklıydı evet, biz tepki olarak ligden çekilebilirdik ama o zaman Trabzonspor diye bir şey kalmazdı.İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence siyasetin de hoşuna gider, takımı oynamadan finale çıkacak. Taraftar mantığıyla düşünüyorum, siyasi reisler de aynı şekilde düşünüyordur. Onlar gibi düşünmeyi deniyorum ve bu sonuca varıyorum
Bjk doğru olanı yaptı ama dik durdular, bizim yapamadığımızı yaptılar gibi söylemlere katılmıyorum... Biz de olsak aynısını yapardık, burada durum farklı.
Yorum
-
ligden çekilmememizden bahsediliyor sanirim, nasil bir kiyassa artikİlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim yapamadığımızı yaptılar derken kastedilen nedir?
yine de bjknin yaptigi iyi bir sey, sasirdim açikçasiTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum