Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ziraat Türkiye Kupası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bizim zamanında alamadığımız aksiyonu Beşiktaş kulübü karardan birkaç saat sonra alıyor. Hakkını arayamayanlar olarak tarihe geçeceğiz...
    And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bizim zamanında alamadığımız aksiyonu Beşiktaş kulübü karardan birkaç saat sonra alıyor. Hakkını arayamayanlar olarak tarihe geçeceğiz...
      Siyasetten ve siyasilerden kimse bizim kadar korkmuyor. Bu tescillendi artık.

Yorum

• Şenol hocaya sahip çıkmıyorlarmiş gerçekten!

Yorum

• Çok şaşırdım. Hiç beklemiyordum bu kararı.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• Herkes biz değil işte. Siyasetten izinsiz hiçbir şey yapamıyoruz. Bu durum benim çok zoruma gidiyor.

Yorum

• Helal olsun insallah geri dönmezler...

Bizim yapamadığımızı yaptilar...
              S.V.A.K.O
              FATİH TEKKE

Yorum

• Bizim yapamadığımızı yaptılar derken kastedilen nedir?
                Trabzon bir sevda,
                Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Helal olsun der geçerim.
                  Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                  FIRTINAİHTİLALEFSANE
                  we the north

Yorum

• Erken konuşmamak lazım yine de, böyle kararlar her an değişebilir yeter ki bir ses gelsin, bakalım yeni bir emir gelecek mi yoksa danışıklı bir dövüş mü göreceğiz.
                    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Maça çıksalar 10 kişi oynayacaklar muhtemelen ezile ezile elenecekler. Mucize olmadıkça zaten elenecekler, zaten bütün avantajı kaybetmişler. Bari sahaya çıkmayıp bu şekilde elenelim hem de şovumuzu yapmış oluruz dediler.

Maç 11 e 11 olsa ve avantaj bunlarda olsa yine aynısını mı yaparlardı, gerçekten böyle mi düşünüyorsunuz ? Üstelik kupa maçı, hadi ligde fener maçına çıkma, seni tutan yok. Ligde 2 maça çıkmadın mı başına ne gelir biliyor musun, yanılmıyorsam sezon boyunca 3 maç hükmen yenilen takıma kilit vuruyorlar. Bjk dik falan durmadı, zaten elenecekti ve bu yolu seçip şov yaptı.
                      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Valla 3 mayısta yani tekrarı oynanacak tarihte yedek takımlarla TS BJK hazırlık maçı oynansa çok güzel olur ��

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Maça çıksalar 10 kişi oynayacaklar muhtemelen ezile ezile elenecekler. Mucize olmadıkça zaten elenecekler, zaten bütün avantajı kaybetmişler. Bari sahaya çıkmayıp bu şekilde elenelim hem de şovumuzu yapmış oluruz dediler.

Maç 11 e 11 olsa ve avantaj bunlarda olsa yine aynısını mı yaparlardı, gerçekten böyle mi düşünüyorsunuz ? Üstelik kupa maçı, hadi ligde fener maçına çıkma, seni tutan yok. Ligde 2 maça çıkmadın mı başına ne gelir biliyor musun, yanılmıyorsam sezon boyunca 3 maç hükmen yenilen takıma kilit vuruyorlar. Bjk dik falan durmadı, zaten elenecekti ve bu yolu seçip şov yaptı.
                          Düşündüklerin doğru olsa bile işin siyasi boyutu var Mert. Cesaret isteyen bir iş bence.

Yorum

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Düşündüklerin doğru olsa bile işin siyasi boyutu var Mert. Cesaret isteyen bir iş bence.
                            Bence siyasetin de hoşuna gider, takımı oynamadan finale çıkacak. Taraftar mantığıyla düşünüyorum, siyasi reisler de aynı şekilde düşünüyordur. Onlar gibi düşünmeyi deniyorum ve bu sonuca varıyorum Bjk doğru olanı yaptı ama dik durdular, bizim yapamadığımızı yaptılar gibi söylemlere katılmıyorum... Biz de olsak aynısını yapardık, burada durum farklı.
                            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bence siyasetin de hoşuna gider, takımı oynamadan finale çıkacak. Taraftar mantığıyla düşünüyorum, siyasi reisler de aynı şekilde düşünüyordur. Onlar gibi düşünmeyi deniyorum ve bu sonuca varıyorum Bjk doğru olanı yaptı ama dik durdular, bizim yapamadığımızı yaptılar gibi söylemlere katılmıyorum... Biz de olsak aynısını yapardık, burada durum farklı.
                              Teorin doğru olabilir, bir şey diyemem. Bizim durum farklıydı evet, biz tepki olarak ligden çekilebilirdik ama o zaman Trabzonspor diye bir şey kalmazdı.

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bizim yapamadığımızı yaptılar derken kastedilen nedir?
                                ligden çekilmememizden bahsediliyor sanirim, nasil bir kiyassa artik
                                yine de bjknin yaptigi iyi bir sey, sasirdim açikçasi
                                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim