Kasımpaşa 2-0 geride olduğu maçı 3-2'ye getirdi. 5 dakikada 3 gol. Rövanş güzel olur. Konyaspor'un geçeceğini düşünüyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ziraat Türkiye Kupası
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
bu mac kacmaz, yayin trt türk16:00 Altınordu v Şanlıurfaspor
abdülkadirin topuk sakatligi gectiyse 3 kiralik genc oyuncumuzu izleyecegiz"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
1_d.jpg
Allah'ım TraßzonSpor'umuzun şu fotoğraftaki anlarını 2017-2018 sezonunda hem kupada hem ligde yaşamasını nasip eyle AMİN.Ekli dosyalarHaddini bilen merttir. Vatan bölünmez tektir. Cumhuriyet içinde cumhuriyet kuran 'Namerttir.' Ne Mutlu Türk'üm diyene!..
Yorum
-
Golü atan Emre nin suratı Türk futbolunun özeti. Ağlanacak halimize gülüyorum
Kontrol etti baktı Volkan yerini aldı zbam diye yapistiracağı topu ayak içiyle bi güzel şişirdi ama daha ne yapsın ayı onu da tutamıyorsa. Al işte şike sana ama olmaz neden bunlar artık olağan şeyler ülkede.En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 17.05.2017, 21:36."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
Bu ülkede biz de hala şu transfer bu şampiyonluk diye konuşuyoruz vallaha bizdeki umut tam salaklık.İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGolü atan Emre nin suratı Türk futbolunun özeti. Ağlanacak halimize gülüyorum
Kontrol etti baktı Volkan yerini aldı zbam diye yapistiracağı topu ayak içiyle bi güzel şişirdi ama daha ne yapsın ayı onu da tutamıyorsa. Al işte şike sana ama olmaz neden bunlar artık olağan şeyler ülkede.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
şu başakşehir takımını belki de fener'in kazanamadığı zaman bari bunlar kazansın diğer takımları yensin diye buralara getirdiler.İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGolü atan da yiyen de ağlıyordu spikerler fb tvden daha taraflı yorum yapıyordu evet ikisi de birbirinden beter takımlar igrencsiniz her zamanki gibi.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
Senaryo'da yazıyorsa hertürlü gol yenir.İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBöyle gol mü yenir bu Başakşehir şampiyonluk falan hayal görüyor.Haddini bilen merttir. Vatan bölünmez tektir. Cumhuriyet içinde cumhuriyet kuran 'Namerttir.' Ne Mutlu Türk'üm diyene!..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum