Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ziraat Türkiye Kupası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    birisi bana 5 tane as manisalı futbolcunun niçin yedek kaldığını ? (ki fenerin en büyük zaafı arkaya atılan toplar isaac bu konuda bayağı başarılı)
    birisi yenen 2 golü
    birisi manisalı futbolcunun arkadaşına pas atmayıp kaleye vurduğu %100 pozisyonu (arkadaşına pas verse bomboş kale sadece dokunmak kalacak)

açıklasın..şike demek istemiyoırum ama hepsimi tesadüf.
    Adamların kupa umurlarında değil halen daha düşme potasındalar

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bide ne sinirlerimi bozuyor biliyormusun.fenerliler sürekli hakemlerden dert yanıyor.fb liler 2-0 önde diye bayram havasında vs.yahu topmu oynuyorsunuz da hakeme ona buna laf atıyorsunuz?valla bizim futbolcular böyle ruhsuz ve amaçsız sahada dolansınlar forumlarda kıyamet kopar.bi antep maçında vasat oynadık diye neler yazdık.
      Aynen oyle abi aslina bakarsan adamlarin kendi takimlari bildigin kafalarinda futbolu bitirrmis veteran gibi oynuyor, hala hakem makem. Fenerbahce su an tam anlamiyla "hicbir sey" yapmiyor. adamlarin attigi golu, biz kac mt kosarak presle atiyoruz ama Fenere gelince top kucuk Emrah'in onune dusuyor. Manisa macta az kontrollu olabilse 2-0 onde bile girebilirdi ama dengesizler iste.. Hala sanslari var, 1 gol isi degistirir.
      Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• Fb nin ikinci golünde manisali oyuncu ceza sahasinda yerde yatiyordu,topu disari atmadilar ve gol geldi.

Fb ye yakisani yaptilar iste...
        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• böyle saçma iş olmaz
          manisa'nın yediği facia golü gördükten sonra değiştirdim kanalı.
          teyzesi defterdar olan faytonla damda dolaşır

Yorum

• Fener yensin! Fener böyle devam! Finalde böyle oynarlarsa, bizde maca konsantre olursak fark atariz. Bide Umut Bulutu simdiden hazirlamak gerek Finale. Orda artik kacti macti kalmaz.. Buldugnu atacaksin!

Manisa biliyordu nasil olsa Kupada birsey yapamayiz diye, ama Fenerin bu halini gördükden sonra Reha Hoca "keske" diyecektir, yada demisdir!

Yorum

• biri isaac'e ofsaytı öğretsin artık
              Hadi eyvallah..

Yorum

• yazıklar olsun manisa.yazıklar olsun reha kapsal.yazıklar olsun Türk futbolu.
                şikeci bizans yerine bursa şampiyon olacak kupayı da biz alacağız inşallah...
                Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
                Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!

Yorum

• - Bu fener bize gelsin gelsin ...gel bakalım fenev...
                  Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                  Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                  ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• bedava kırmızı verdi hakem.. helal oılsun..
                    Hadi eyvallah..

Yorum

• Isaac, Cisse modeli yapmış
                      -1461 TRABZON-

Yorum

• Manisa resmen bedevadan verdi turu, cikabilirsek rakibimiz belli..
                        Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• İlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Isaac, Cisse modeli yapmış
                          saçı yapmakla olmuyo Özge..

bende c. ronaldo gibi yaptırdım ama sahada işe yaramıyo
                          Hadi eyvallah..

Yorum

• Ilk yariyi izledim,manisa hediye etmeseydi fb bu maci zor alirdi.

Finalde fb ile karsilasan takim inaniyorum ki biz olacagiz.
                            "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Fbyi finalde mahvedicez

Yorum

• Isaac saçıyla başıyla uğraşana kadar biraz kendini geliştirmeye çalışsa.Adamda hiçbir ilerleme görmedim aksine geriye doğru yol almış.fb beleşten çıktı finale.Kayseride fb ile finali oynarız diye tahmin ediyorum.

Bu arada hakem çok başarılıydı bence.
                                Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim