İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ziraat Türkiye Kupası
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Aynen oyle abi aslina bakarsan adamlarin kendi takimlari bildigin kafalarinda futbolu bitirrmis veteran gibi oynuyor, hala hakem makem. Fenerbahce su an tam anlamiyla "hicbir sey" yapmiyor. adamlarin attigi golu, biz kac mt kosarak presle atiyoruz ama Fenere gelince top kucuk Emrah'in onune dusuyor. Manisa macta az kontrollu olabilse 2-0 onde bile girebilirdi ama dengesizler iste.. Hala sanslari var, 1 gol isi degistirir.İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebide ne sinirlerimi bozuyor biliyormusun.fenerliler sürekli hakemlerden dert yanıyor.fb liler 2-0 önde diye bayram havasında vs.yahu topmu oynuyorsunuz da hakeme ona buna laf atıyorsunuz?valla bizim futbolcular böyle ruhsuz ve amaçsız sahada dolansınlar forumlarda kıyamet kopar.bi antep maçında vasat oynadık diye neler yazdık.Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
-
Fener yensin! Fener böyle devam! Finalde böyle oynarlarsa, bizde maca konsantre olursak fark atariz. Bide Umut Bulutu simdiden hazirlamak gerek Finale. Orda artik kacti macti kalmaz.. Buldugnu atacaksin!
Manisa biliyordu nasil olsa Kupada birsey yapamayiz diye, ama Fenerin bu halini gördükden sonra Reha Hoca "keske" diyecektir, yada demisdir!
Yorum
-
- Bu fener bize gelsin gelsin ...gel bakalım fenev...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Manisa resmen bedevadan verdi turu, cikabilirsek rakibimiz belli..Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
-
saçı yapmakla olmuyo Özge..İlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIsaac, Cisse modeli yapmış
bende c. ronaldo gibi yaptırdım ama sahada işe yaramıyo
Hadi eyvallah..
Yorum
-
Isaac saçıyla başıyla uğraşana kadar biraz kendini geliştirmeye çalışsa.Adamda hiçbir ilerleme görmedim aksine geriye doğru yol almış.fb beleşten çıktı finale.Kayseride fb ile finali oynarız diye tahmin ediyorum.
Bu arada hakem çok başarılıydı bence.Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum