Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ziraat Türkiye Kupası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu kadarda gerizekali olunmaz herhalde .
    Zorla gülizara gol attirdilar .

Yorum

• Yok böyle birşey arkadaş..
      Gurur sana yakıştığı gibi yakışmaz hiç kimseye Trabzon'um !...

Yorum

• 2 oldu.... Bir hata neler getirdi.. yaziklar olsun vallahi bunlarda topcumu..

Yorum

• Böylelikle fener finali garantiledi gibi.Arızalı Orkun yüzünden hepsi.

Kupayı bizden alırlarsa çok koyar vallahi.

Yorum

• Fenerbahçe 30 dakikadır tek 1 pozisyon bile üretmedi evet 0 pozisyon.futbolcuları ruh gibi sahada geziyor.valla maçı izlerken futboldan soğudum ama ne olduysa 2-0 öndeler.

yok arkadaş ben bu futbol denen oyunu anlamıyorum.

bu arada belkide iyi oldu.biz bu feneri finalde yeneriz.
            Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• 2-0 oldu 5 dakika içinde
              Türkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
              #20 COLMAN

Yorum

• iki dakia değiştirdim 2 olmuş gol olmucak gibi duruyor

Yorum

• 36 dakika da sıfır pozisyon skor 2-0 bu nebiçim bir futbol adaletidir biz en azından basarak top kazanıp gol atıyoruz gülizar basmaya bile zahmet göstermeden atıyor
                  UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• 2-1 olsa bari , manisada 1-0 yeter en azından

Yorum

• Fb'ye kupayı verirsek heralde 1 ay kendime gelemem.

Yorum

• Manisa'nin defans tam bomba boyle yakalasak 50 tane pozisyona girmistik biz. Fenerin top oynamadan 3 4 tane gol girisimi var: Korner toplari vs..
                        Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• birisi bana 5 tane as manisalı futbolcunun niçin yedek kaldığını ? (ki fenerin en büyük zaafı arkaya atılan toplar isaac bu konuda bayağı başarılı)
                          birisi yenen 2 golü
                          birisi manisalı futbolcunun arkadaşına pas atmayıp kaleye vurduğu %100 pozisyonu (arkadaşına pas verse bomboş kale sadece dokunmak kalacak)

açıklasın..şike demek istemiyoırum ama hepsimi tesadüf.
                          Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Adamlar belki de tarihlerinde ilk defa girecekleri Avrupa kupasina gitmek istemiyorlar heralde.. Yigit midir nedir atsana Mehmet Nas'a ya bos kaleye yuvarlasin.. Yazik valla 2 tane beles golle bitirdi bence isi herifler..
                            Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• İlk olarak Ferdinand tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Adamlar belki de tarihlerinde ilk defa girecekleri Avrupa kupasina gitmek istemiyorlar heralde.. Yigit midir nedir atsana Mehmet Nas'a ya bos kaleye yuvarlasin.. Yazik valla 2 tane beles golle bitirdi bence isi herifler..
                              bide ne sinirlerimi bozuyor biliyormusun.fenerliler sürekli hakemlerden dert yanıyor.fb liler 2-0 önde diye bayram havasında vs.yahu topmu oynuyorsunuz da hakeme ona buna laf atıyorsunuz?valla bizim futbolcular böyle ruhsuz ve amaçsız sahada dolansınlar forumlarda kıyamet kopar.bi antep maçında vasat oynadık diye neler yazdık.

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                birisi bana 5 tane as manisalı futbolcunun niçin yedek kaldığını ? (ki fenerin en büyük zaafı arkaya atılan toplar isaac bu konuda bayağı başarılı)
                                birisi yenen 2 golü
                                birisi manisalı futbolcunun arkadaşına pas atmayıp kaleye vurduğu %100 pozisyonu (arkadaşına pas verse bomboş kale sadece dokunmak kalacak)

açıklasın..şike demek istemiyoırum ama hepsimi tesadüf.
                                Manisa nin kupadan cok ligi düsünmesiyle aciklanabilir.

Ben bu ülkede kupada yari finale kalip da o maclarda komple yedek takimla cikan takimda gördüm.(Önceki sezonki denizli takimi)

Is basa düstü,finale cikip kupayi almamiz gerekiyor.

Fb ile finalde oynamaya cekinmemeliyiz.
                                "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim