Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ziraat Türkiye Kupası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hakem kendini parçaladı GS kazansın diye.

Yorum

• (UEFA)

Yorum

• (UEFA)

Yorum

• Kova Can Eğribayat geleni gideni alıyor içeri. Birde neden milli takıma alınmıyor diye algı yaparlar

Yorum

• .ok gibi kullandı kucağına attı resmen onu bile içeri aldı

Yorum

• ofsayt değil mi nasıl gol bu
              ( ゚д゚)

Yorum

• Beynim yandı resmen. Adam 1 metre önde gibi ama yarı otomatik ofsayt sistemi geriden çıktı dedi. Enteresan

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ofsayt değil mi nasıl gol bu

GSnin penaltısı bence hatalı karar, adam kolunu indirirken nizami konumdaki ele çarpıyor.Penaltı da VAR müdahalesi de yanlış. Gol ofsayt gibi görülüyor ama olmayabilir, topun cmle ya gerisinde ya ilerisinde. Kararı çok inandırıcı bulmadım ama doğru da olabilir

Yorum

• İlk olarak figirm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    GSnin penaltısı bence hatalı karar, adam kolunu indirirken nizami konumdaki ele çarpıyor.Penaltı da VAR müdahalesi de yanlış. Gol ofsayt gibi görülüyor ama olmayabilir, topun cmle ya gerisinde ya ilerisinde. Kararı çok inandırıcı bulmadım ama doğru da olabilir
                    penaltı çok net ya bence. var karışabilir karışamaz mevzusunu umarsamıyorum. keşke her şeye karışsa.
                    ( ゚д゚)

Yorum

• GS maç 2-1 olunca resmen sahadan kayboldu ama FB de şaçmasapan gol harcıyor.Bu maç 2-1 bitmez

Yorum

• Ya Osimhen gene şapkadan tavşan çıkaracak ya da FB burdan maçı çevirecek.Kim daha kolay rakip olur derseniz kesin FB

Yorum

• 2-1 geride olan fener ama galata daha baskili oynuyor.

Yorum

• Gs'yi uzun zaman sonra Mertens'siz, Morata'sız dengeli bir on birle gördüm.

Üçlü orta sahada enerjik Toreirra, denge istasyonu Lemina, takımı ileri taşıyan Sara...

Kanatların biri sprinter Barış, diğeti daha on numara özellikleri olan Yunus...

Herkes yerli yerinde olunca, oynayan keyif alıyor. Bize dönüp bakıyorum. Sol bek sağda, on numara solda, sağ açık sol bek, orta sahalar mütemadiyen stoper...

Önce Osimhen'in gelişi ve ardından Icardi'nin sakatlığıyla şablon oluşturmakta gel gitler yaşadı Okan. Bugün doğruya dönmüş. Topun düştüğü her noktada bir Gsli var...
                            En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 02.04.2025, 22:35.
                            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Osimhen şapkadan tavşan çıkaramadı ama olay çıkardı.O da acaip sahtekar bir oyuncu

Yorum

• osimhen farkı.
                                ( ゚д゚)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim