Hakem kendini parçaladı GS kazansın diye.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ziraat Türkiye Kupası
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
-
-
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleofsayt değil mi nasıl gol bu
GSnin penaltısı bence hatalı karar, adam kolunu indirirken nizami konumdaki ele çarpıyor.Penaltı da VAR müdahalesi de yanlış. Gol ofsayt gibi görülüyor ama olmayabilir, topun cmle ya gerisinde ya ilerisinde. Kararı çok inandırıcı bulmadım ama doğru da olabilir
Yorum
-
penaltı çok net ya bence. var karışabilir karışamaz mevzusunu umarsamıyorum. keşke her şeye karışsa.İlk olarak figirm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGSnin penaltısı bence hatalı karar, adam kolunu indirirken nizami konumdaki ele çarpıyor.Penaltı da VAR müdahalesi de yanlış. Gol ofsayt gibi görülüyor ama olmayabilir, topun cmle ya gerisinde ya ilerisinde. Kararı çok inandırıcı bulmadım ama doğru da olabilir( ゚д゚)
Yorum
-
Gs'yi uzun zaman sonra Mertens'siz, Morata'sız dengeli bir on birle gördüm.
Üçlü orta sahada enerjik Toreirra, denge istasyonu Lemina, takımı ileri taşıyan Sara...
Kanatların biri sprinter Barış, diğeti daha on numara özellikleri olan Yunus...
Herkes yerli yerinde olunca, oynayan keyif alıyor. Bize dönüp bakıyorum. Sol bek sağda, on numara solda, sağ açık sol bek, orta sahalar mütemadiyen stoper...
Önce Osimhen'in gelişi ve ardından Icardi'nin sakatlığıyla şablon oluşturmakta gel gitler yaşadı Okan. Bugün doğruya dönmüş. Topun düştüğü her noktada bir Gsli var...En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 02.04.2025, 22:35.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum