Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ziraat Türkiye Kupası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Biz olsak elenirdik kesinlikle
    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Şu maçlar tek maç olmalı. PSG'ye karşı kullanmadığı Falcao'yu 2. lig takımına kullanıyor adamlar. Rotasyon yapıp gençleri falan oynatacak adam elenmeyi de göze almalı. FA Cup gibi tek maç olacak. Geçen sezon Ümraniye'nin yaptığı ciddi mesela aslında. Bu adamlar tek maç oynasa finale kadar gidecek belki.

Geçen sene Türkiye Kupasını alan gs'ın oynadığı maçlar: keçiörengücü x2, bolu x2, hatay x2, malatya x2 , akhisar
      Geçen sene FA Cup alan City'nin oynadığı maçlar: rotherdan utd, burnley, newport country, swensea, brighton, watford

Yap tek maç, 4 takımla ikişer maç oynayacağına 5 takımla tek maç oynasın, heyecan artar.
      ( ゚д゚)

Yorum

• yayıncı kuruluş daha bu turlarda taraftarı ve potansiyeli olan takımların elenmesine sıcak bakmaz normaldir.
        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Dün akşam gs-tuzla maçı bitiminde dövüş çıkmış.

(UEFA)

Yorum

• kuraymış biz de yedik elinle eşleştirsen böyle olmaz
            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

kuraymış biz de yedik elinle eşleştirsen böyle olmaz
              Başakşehir Avrupa'da aman yorulmasın. Gs, Fb kasmayacak, tek amacı ligde kalmak olan rakipler gelsin. Gerisini salla demişler

Kimdi hatırlamıyorum, artvints olabilir. İnş Denizli çıkar, fizik gücün önemini zorla anlarız demişti. Ne içten dua ettiyse artık zorla anlatırlar.
              ( ゚д゚)

Yorum

• Yine mi yukatel

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Başakşehir Avrupa'da aman yorulmasın. Gs, Fb kasmayacak, tek amacı ligde kalmak olan rakipler gelsin. Gerisini salla demişler

Kimdi hatırlamıyorum, artvints olabilir. İnş Denizli çıkar, fizik gücün önemini zorla anlarız demişti. Ne içten dua ettiyse artık zorla anlatırlar.
                  Iyi oldu iyi, şifo'yu yenmek bu ligin şifresini çözmek demek bizim için. Belki lig için dersler çıkar.

ilk maçi merak ediyorum. Takımda rövanş alma duygusu goremezsek bu kadroyu dagitalim gitsin. isin kötüsü takım hırs yapar diyemiyorum, öyle dertlerimiz yok !

Yorum

• Kupayı son aldığımız sezon Mehmet Özdilek'in Antalya'sını elemiştik. İnşallah yine eleyip mutlu sona ulaşırız...
                    Trabzon bir sevda,
                    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• hayırlısı
                      DAKİKA 61

Yorum

• inşallah bu yıl kupayı alırız...
                        TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• Helâl olsun Kırklarelispor'a. Korkmadan oynadılar, berâberliği de kopardılar

İzleyebildiğim kadarıyla Bahadır Çiloğlu (Fenerbahçe altyapısından), Emre Keleşoğlu (Gaziantepspor altyapısından) ve Caner Koca (Fenerbahçe altyapısından) fenâ görünmedi.

Yorum

• Sivas kaldığı yerden devam ediyor 3-0 önde bitirdiler ilk yarıyı Malatya karşısında...
                            S.V.A.K.O
                            FATİH TEKKE

Yorum

• Sivasspor muthis ya. Bizim hayalimizde bile goremeyecegimiz skoru yapiyor adamlar Malatyaya suan

Yorum

• Malatyaspor çok kötü son 8 hafta berbattı bugün tüğ dikti.
                                Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                                O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                                Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                                Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim