Biz olsak elenirdik kesinlikle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ziraat Türkiye Kupası
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Şu maçlar tek maç olmalı. PSG'ye karşı kullanmadığı Falcao'yu 2. lig takımına kullanıyor adamlar. Rotasyon yapıp gençleri falan oynatacak adam elenmeyi de göze almalı. FA Cup gibi tek maç olacak. Geçen sezon Ümraniye'nin yaptığı ciddi mesela aslında. Bu adamlar tek maç oynasa finale kadar gidecek belki.
Geçen sene Türkiye Kupasını alan gs'ın oynadığı maçlar: keçiörengücü x2, bolu x2, hatay x2, malatya x2 , akhisar
Geçen sene FA Cup alan City'nin oynadığı maçlar: rotherdan utd, burnley, newport country, swensea, brighton, watford
Yap tek maç, 4 takımla ikişer maç oynayacağına 5 takımla tek maç oynasın, heyecan artar.( ゚д゚)
Yorum
-
Dün akşam gs-tuzla maçı bitiminde dövüş çıkmış.
Yorum
-
Başakşehir Avrupa'da aman yorulmasın. Gs, Fb kasmayacak, tek amacı ligde kalmak olan rakipler gelsin. Gerisini salla demişlerİlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

kuraymış biz de yedik elinle eşleştirsen böyle olmaz
Kimdi hatırlamıyorum, artvints olabilir. İnş Denizli çıkar, fizik gücün önemini zorla anlarız demişti. Ne içten dua ettiyse artık zorla anlatırlar.( ゚д゚)
Yorum
-
-
Iyi oldu iyi, şifo'yu yenmek bu ligin şifresini çözmek demek bizim için. Belki lig için dersler çıkar.İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşakşehir Avrupa'da aman yorulmasın. Gs, Fb kasmayacak, tek amacı ligde kalmak olan rakipler gelsin. Gerisini salla demişler
Kimdi hatırlamıyorum, artvints olabilir. İnş Denizli çıkar, fizik gücün önemini zorla anlarız demişti. Ne içten dua ettiyse artık zorla anlatırlar.
ilk maçi merak ediyorum. Takımda rövanş alma duygusu goremezsek bu kadroyu dagitalim gitsin. isin kötüsü takım hırs yapar diyemiyorum, öyle dertlerimiz yok !
Yorum
-
Helâl olsun Kırklarelispor'a. Korkmadan oynadılar, berâberliği de kopardılar
İzleyebildiğim kadarıyla Bahadır Çiloğlu (Fenerbahçe altyapısından), Emre Keleşoğlu (Gaziantepspor altyapısından) ve Caner Koca (Fenerbahçe altyapısından) fenâ görünmedi.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum