Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

A.Sebatspor-Gese

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

ha SEBAT ha TS ne farkeder [img]smileys/smiley2.gif[/img]

Sebat bence puan alir ama gs nin isi de belli olmaz.

Yorum

aslinda sebatin kadrosu o kadar kötü deyil..iyi topculari var herhalde düseceklerini kafalarina yerlestirdikleri içinmi oynamiyorlar..ama insallah bu macta tüm yüreklerini, ortaya koyarlar ve gs yenerler
      "t®ß" Biz TRABZON'luyuz; Susarsak Güneş Doğar, Konusursak Ay yanar, İsyanımızda Kıyamet Kopar

Yorum

Aha buraya yaziyorum o maç berabere biter.
        [b]<font size=\"3\"><font color=BLUE>Hersey <u>Türk</u> Için; <u>Türk</u>\'e Göre, <u>Türk</u> Tarafindan!</font>

Yorum

maçin hakemi Selçuk Dreli..çok iyi hakem,,büyük takim yalakalarindan degil..hakemden yana bi sikintim yok bu maçta..

Sebat ilk dakikalarda bi gol yerse tüm direnci aninda kirilir ama biraz dayanabilirse geçen hafta yasananlarin etkisiyle gese panikler,Sebatin direnci artar,,gese açisindan maç zora girer.. Bence herseyi ilk 30 dk daki gidishat belirleyecek..

Hayirlisi...Edited by: Berat Tekke
          Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

Bu arada umarim Sebat bu maçta arkasinda etkili bir taraftar bulur. Trabzon'da bulunanlar lütfen Sebat'i bu maçta yalniz birakmasinlar.

Yorum

Sebat öyle görünüyoki düsecek bu sene gerçekten yazik oldu iyi futbol oynuyolardi... Aslinda avni akerde oynasalar maçi bizde destek olurduk ama sebattan umutluyum bizim için oynarlar insallah.
              <font color=BLUE>Milyonlarin askisin,</font><font color=RED>sevdasisin...</font>

Yorum

sebat yenmesede berabere kalsa gene bizim isimize geli bizde yendikmiydi
                bu bedene can TRABZONSPORLA verildi ancakta TRABZONSPORla beraber alinir

Yorum

hincalin yazisini okudum gaza geldim birden sampiyonluk yolunda, sebatin ligde iki hedefi kaldi artik birincisi geyseye ikincisi bjk'ye vurmak bu ikisini gerçeklestirsin yeter...
                  bir lafa bakarım laf mı diye,
                  bir de söyleyene bakarım 'adam' mı diye...

Yorum

Maçi geçtim de Trabzon'daki usaklar insallah ktü deki gs li oglanlarin karsilama yapmasina müsade etmezler. Trabzon'da baska renk görmeye tahammülümüz yok...
                    Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                    (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

sebat diyarin bize oynadigi kadar oynasin mutlaka yener...
                      38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,
                      Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
                      " Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."

Yorum

Berabere kalsa bile süper olur. Hadi Sebat göreyim seni.
                        Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

aslan sebat alirbu maçi sebatim

Yorum

Sebat gider ayak bir kiyak geçse bari bize.[img]smileys/smiley17.gif[/img]
                            Gazili Trabzonsporlular Birliği, Gazi-TS

Yorum

Kesin arkadaslar bu haftayi ikinci sirada geçecegiz..

Yorum

SEBATIM TÜM KALBIM SENINLE

HAYDI SEBAT 2.KERE YIKIN SU gs YI
                                "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X