Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

A.Sebatspor-Gese

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• A.Sebatspor-Gese

Arkadaslar bu maç çok önemli kanimca o yüzden A.sebatspor topicinden farkli bir topic açmayi düsündüm.Moralleri acaip bozuk bir de sebat vurursa tam olur.Bunun için özellikle Trabzon halkinin bu maç için kenetlenmesi lazim.Fatih stadini cin-con'a dar edelim ve ölümcül darbeyi vuralim.(bu arada son yenilgi ve küfürlerden sonra havaalaninda karsilama filan yaptirmayalim gerçi komadalar karsilama protesto için olabilir o zaman da protestoya katiliriz [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img])

haydi SEBAT yen su geseyi bi darbede sen vur onlara
    Onurla Kazanilan Tek yildiz Onursuzca Kazanilan Yildizlardan Büyüktür

Yorum

sebat fener maçinda ki gibi oynarsa gs ye geçit vermez gibime geliyor.her ne kada 2-0 yenilsiyde de fener zor yenmisdi.sebat insallah hirsli oynar ve bu maçi gs ye vermez.trabzon halkida gs maçini izlemeye gitsin diyorum.

Yorum

Sebat in pek sansi kalmadi ama bizim açimizdan önemli bir maç.ayriyetten sabri ve Conceiçao önemli bir ders vermek lazim trabzon da
        SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
        CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

Sebat'in sansi Trabzon'un sansi demek..

Kesinlikle ne yapip edip en azindan o bir puani almalilar.

Yorum

Hadi Sebat göster su eziklere gününü..
            Şampiyonluk hasreti çıldırttı bizi!

Yorum

Sebat'in GS'yi yenmesi çok zor ama yenerse sasirmam!
              keyif adamı ..

Yorum

Maçin gs için kolay olacagini düsünmüyorum. Bence Sebat üzerine düseni yapacaktir.

Yorum

maci alabilir sebat. ama bizim diyarbakir deplasmani daha zor
                  Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
                  Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

hadi aslan sebat geçen sene yaptin busene de yapacaksin gese yi 2-1 yeneceksin

Yorum

sebat bizim için oyna.. insallah yenerler yaaaaaaa
                      "t®ß" Biz TRABZON'luyuz; Susarsak Güneş Doğar, Konusursak Ay yanar, İsyanımızda Kıyamet Kopar

Yorum

icimde bi his sebat bi guzellik yapacak diyorya hadi bakalim

BASARILAR AKCAABATIM
                        İnsan ol evlat!

Yorum

BENCE SEBAT EN IYI MAÇINI OYNAYACAK BU SENEKI!! INSALLAH GAYLERE BIDE SEBAT VURUR
                          Klüpte Artik Çok Para Var MAY Göreve Bize Daha Çok Feti Daha Çok Lange Daha Çok Tansel Lazim....

Yorum

Sebat bizim için gs yi yenecek
                            Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
                            zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

Bu topicin "Türk Futbolu" bölümünde açilmasi ya da oradaki topicten devam edilmesi gerektigini düsünüyorum..

Ama maç hakkinda yorum yazmadan da geçemeyecegimGönlümden geçen bizim galibiyetimizama sanki beraberlik gibi geliyor bana...

Basarilar takimimiza..
                              Simdi iyi niyetlerimi bir bir yargilayip asiyorum..
                              Bu son olsun,bu son olsun!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X