bu konuda marka olmus bır ısım:''ERCAN TANER''
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türk Futbolunun en iyi spikeri kim?
Daraltma
X
-
İlk olarak ugurTS1989 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu konuda marka olmus bır ısım:''ERCAN TANER''
Yorum
-
Futbolda tartışmasız Ercan Taner bir numaradır benim için.Güntekin Onay,Okay Karacan,Ersin Düzen,Erdoğan Arıkan ve Yalçın Çetin peşinden gelenler.Bu arada Ntvspor'da genellikle Arjantin ligini anlatan Emre Gönlüşen de yenilerin en iyisi bana göre.İlker Yasin,Öztürk Pekin, Ertem Şener bu işi bana göre en kötü yapanlar.
Basketbolda Murat Kosova'yı tek geçerim.Son Dünya kupasında Litvanya maçını hiç unutmam.Futbol maçlarını da özellikle İngiltere ligini de ayrı anlatırdı Kosova.Kendisi fanatik Liverpoolludur.Liverpool maçlarını ayrı anlatıyordu o zamanlar.
Murat Murathanoğlu ve İsmet Badem ikilisi de benim için ayrı yeri olan insanlar.Efes Pilsen'in Avrupa'da fırtına gibi estiği yıllarda inanılmazlardı.Ancak son 4-5 yılda Fenerbahçeliliklerini ön plana çıkardıkları için sinir olmaya başladım.
Colmandante
Yorum
-
İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStardaki Şampiyonlar Ligi Spikeri
Yorum
Yorum