Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türk Futbolunun en iyi spikeri kim?

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

aslında çok var

trt nin 5 lisi (erdoğanarıkan, güven göktaş, levent özçelik, alper bakırcıgil ve yalçın çetin)

sonra melih gümüşbıçak..

bir de bu sezon genelde bizim maçları anlatan bir spiker var adını biliyor musunuz???

(ilk hafta ankaraspor maçını anlatan spiker)

Yorum

Erdoğan Arıkan ve Melih Gümüşbıçak'ı beğeniyorum...

Yorum

Murat Kosova
        Ercan Taner
        Okay Karacan

Özellikle Murat Kosova'nın ''İşte Premier Lig bu'' sözü efsane olmuştu.Aynı şekilde Ercan Taner ve Okay Karacan bilgi düzeyleri ve heyecan seviyeleri üst düzeyde kişiler..
        ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

En beğendiklerim: Erdoğan Arıkan, Yalçın Çetin, Melih Şendil. Murat Kosova, Melih Gümüşbıçak ve tabi ki de Sabri UGAN..

Yorum

Murat Kosova
            Ercan Taner

Dün 2'sinide tekrar beyenerek izledim.
            Més Que Un Club

Yorum

Murat Kosova ve Ercan Taner.

Yorum

Ercan Taner, Murat Kosava...

Bir de Orhan Ayhan...
                I am titanium

Yorum

Öztürk Pekin'di galiba ..

2006-2007 sezonunda bizim maçlarda o görev alıyordu.

Yorum

Ercan Taner ve Okay Karacan
                    ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                    ~Twitter ~

Yorum

Yalçın Çetin hem diksiyonu hem de tok sesiyle benim için bir numaradır her zaman. Özellikle milli maçlarda inanılmaz bir tonda anlatıyor maçları, hele maç heyecanlıysa bu adamın sesi bana daha bir hoş geliyor.

Ercan Taner'i de çok beğeniyorum. Ama sadece maç anlatsa keşke, program, haber, yarışma sunarken bence çok başarısız.
                      Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

Yalçın Çetin benim içinde tartışmasız en iyi spikerdir...
                        Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

En iyisi Ercan Taner En Kötüsü Öztürk Pekin.
                          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

Ercan Taner, Okay Karacan, Yalçın Çetin, Güntekin Onay( arada hiç susmuyor o kötü ), Melih Şendil en iyileri. Ersin Düzen ve Murat Kosova'yı da çok beğeniyorum. Kanal 24'teki spiker de çok iyi adını unuttum şimdi Ama en iyisi benim için Ercan Taner. Sadece futbol değil bütün spor tarihi hakkında çok geniş bilgisi var. " Taç ", " Dışarıya ", ve tabii ki " Yattara " deyişi harika

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

En iyileri: Yalçın Çetin, Ercan Taner, Murat Kosova, Melih Şendil ve Gümüşbıçak. Onlar kadar olmasa da iyiler: Okay Karacan, Güntekin Onay, Levent Özçelik ve Erdoğan Arıkan.

TRT'de özellikle radyoda maç anlatanlar arasında Hüseyin Başaran diye bir adam var, pozisyon yokken ölü gibi anlatıyor, pozisyon olduğunda bir anda avazı çıktığı kadar bağırıyor. Özellikle kulaklıkla maç dinleyenler varsa anlıyorlardır ne demek istediğimi
                              Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

Her ne kadar şu an pek aktif olmasa da Orhan Ayhan benim için lider. Onun haricinde Okay Karacan'dan futbol maçlarında büyük zevk alıyorum.

Yorum

Yükleniyor...
                                X