Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Orduspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• OrduSpor maalesef finale kalamadi.1-0 maglup duruma düstükten sonra oynadigi futbolu oyun genelinde sergilemis olsaydi rahatlikla kazanabilecegi bir maçti.Seneye insallah(bizimle özdeslesmis bir söz[img]smileys/smiley4.gif[/img])

Maçi 9 ar kisi tamamlamayi basardiklari için iki takimida kutlamak lazim )

Yorum

• yazik oldu orduya...insallah seneye.
      ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• valla maci izledim

bu sekilde gelecekse hic gelmesin,altay en az 3 gomlek ustun oynadi ve haketti,orduspor bu haliyle super lige hic ama hic hazir degil.

Yorum

• Yazik oldu Orduspor'a.. Ilk senede bu bile çok büyük bir basari Ordu için.. Ins. Altay'in hesabini Sakarya keser...
          Murat & Yeşim
          FATİH
          GÖKDENİZ---Loading
          BAYRAKTAR

Yorum

• ordunun gelmemesine sevindim..bence su anda henuz süper ligi haketmiyorlar..biraz daha asama kaydetmeleri lazim.onlarin yerine sakarya ya da altayin gelmesi daha iyidir

Yorum

• Orduspor'a yazik oldu. BMN/Izmir'li arkadaslarim için, Altay'in play-off maçlarini asip, süper lige çikmasi tek temennim.

Yorum

• umarim seneye ilk 2 ye girmeyi basarirlar. yinede vermis oldugu mücadeleye [img]smileys/smiley32.gif[/img]
                2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                Gerçek budur. ☆

Yorum

• orduya gecmis olsuninsallah sebatla birlikteseneye cikar,umarim finalde taraftari olan bir takim yani sakaryaspor kazanir.
                  Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
                  Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!

Yorum

• Altay gelirse Izmir'li renkdaslarimiz için iyi olacak.Fakat 3 eziklerle oynayacaklari maçlarda tribünlerin çogunlugu ezik olacagi için istemiyorum Altay'i.Sakarya eziklere deplasman ve bizede yakin deplasman [img]smileys/smiley2.gif[/img]olmasi sebebiyle tercihimdir.

Bu arada Orduspor için üzüldüm.Seneye insallah....Edited by: halil ibo
                    Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• ordu ya üzüldüm .Seneye insallah bu onlar için bir tecrübe olmustur umarim.Bende Sakarya nin çikmasi isterim artik.nede olsa anne baba trabzonlu ama ben sakaryada dogdum ikinci memleket onlar gelsin derim artik
                      BORDO MAVİ Asil rengiyle, KaraDeniz Fırtınası,Gerçek Efsane Başkaldırışın Destanı,İhtilal =TRABZONSPOR

Yorum

• Orduspor'un elenmesine üzüldüm. insallah seneye çikarlar.

Sakarya çikarsa daha iyi olcak gibi. Istanbul çikmadi ya..
                        Derin Trabzonspor
                        HEDEF 61.000 ÜYE l Haydi BordoMavi.Net Göreve!

Yorum

• Orduspor a bu ders olmustur oynadaman maç kazanilmiyor,ayrica 10 kisi kalmis rakibine gol atamassan kusura bakma kazanma sansin olmaz,Ben SAKARYA SPOR un çikmasini isterim.Ayrica Ordu-Altay ikiside oynadiklari oyunlar 1.lige çikmayi haketmiyorlar,Hele Altayda 3 numarali oyuncu birakin 1.ligi 3.ligde bile Öyle artislere yer yok Hakem onu 90 dakika sahada nasil tuttu merak ettim.
                          SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                          BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• SENEYE Insallah kismet.Tercihim Sakarya....
                            bordomavi.net
                            Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• kötü oldu ya nasi yenildiler

Yorum

• ordu cikamadiysa federasyon yuzunden cikamamistir

AMA SENEYE ORDU SOKE SOKE 1. LIGE CIKAR CIKACAKDIRDA
                                OLUMUNE TRABZON
                                ............................. *TRABZON MACKA*

ULKER HADDINI BIL KARSINDAKI BUYUK TRABZONSPOR VE TARAFTARIDIR VARDIR AKLINDA OLSUN KAYBETEN SIZ OLURSUNUZ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X