şunu söylemek istiyorum bence son 4 maçlarını alısalar direkt bile çıkarlar...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Orduspor
Daraltma
X
-
Ordu 2-5 Kartalspor
bu nasıl iştir? kendi sahanda 5 yiyorsun...yazık...
ilk 6 yı zora soktu ORDUspor
Yorum
-
Midem bulandı neden acaba?İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle37. dakikada kaleci şenol karagöl(diyarbakırın da formasını giymişti) kırmızı kartla oyundan atılıyor acaba ...!!!
Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
-
nereli olduğunu bilen var mı acaba ?İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle37. dakikada kaleci şenol karagöl(diyarbakırın da formasını giymişti) kırmızı kartla oyundan atılıyor acaba ...!!!
Yorum
-
Nereli olduğunu bilmiyorum pek ama Fenerli olduğunu Avni Aker'de bir maçta son dakikalarda forması altına giydiği Fener formasını taraftara gösterdiğini hatırlıyorum..İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenereli olduğunu bilen var mı acaba ?Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
-
Yorum
-
Giresunlular Orduspor playoff olayını sakın son maça bırakmasın diye haftalar önceden haber yolluyorlardı.Zannımca Giresun Orduyu yenecekİlk olarak Ögrtmn Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGiresun maçta fazla zorlamaz zannımca
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum