Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Orduspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• şunu söylemek istiyorum bence son 4 maçlarını alısalar direkt bile çıkarlar...
    En son Murat' tarafından düzenlendi; 15.04.2008, 15:41.

Yorum

• ordu yu canı gönülden tebrik ediyorum inşallah süper lige çıkarlar..bu haftaki galibiyet çok iyi oldu
      Belki Çoğu Şey Yolunda Gitmedi, Ama Hiçbir Şey Beni Yolumdan Edemedi.

Yorum

• süper lige inanılmaz bir tat katarlar bence...iki sene sonrada giresun çıkar inşallah.

Yorum

• Ordu 2-5 Kartalspor

bu nasıl iştir? kendi sahanda 5 yiyorsun...yazık...

ilk 6 yı zora soktu ORDUspor

(UEFA)

Yorum

• Son maç son şans Orduspor play-off şansı hala var..
            Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• 37. dakikada kaleci şenol karagöl(diyarbakırın da formasını giymişti) kırmızı kartla oyundan atılıyor acaba ...!!!
              Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                37. dakikada kaleci şenol karagöl(diyarbakırın da formasını giymişti) kırmızı kartla oyundan atılıyor acaba ...!!!
                Midem bulandı neden acaba?
                Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  37. dakikada kaleci şenol karagöl(diyarbakırın da formasını giymişti) kırmızı kartla oyundan atılıyor acaba ...!!!
                  nereli olduğunu bilen var mı acaba ?

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    nereli olduğunu bilen var mı acaba ?
                    Nereli olduğunu bilmiyorum pek ama Fenerli olduğunu Avni Aker'de bir maçta son dakikalarda forması altına giydiği Fener formasını taraftara gösterdiğini hatırlıyorum..

Yorum

• ordu inş. süper lige çıkarsın ligde bizden başka karadeniz takımı kalmadı
                      ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                      ~Twitter ~

Yorum

• Giresun maçını alırlarsa elemelere kalır...

Elemelerdede baya tecrübeliler, artık iş onlara kalır.

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İnşallah süper lige çıkacak Orduspor...

(UEFA)

Yorum

• Giresun maçta fazla zorlamaz zannımca
                            Önce TRABZONSPOR

Yorum

• ordu işi bu noktalara getirmeyecekti kartala kendi sahanda 5-2 yenilmek ne demek

Yorum

• İlk olarak Ögrtmn Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Giresun maçta fazla zorlamaz zannımca
                                Giresunlular Orduspor playoff olayını sakın son maça bırakmasın diye haftalar önceden haber yolluyorlardı.Zannımca Giresun Orduyu yenecek

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X