TFF 1. Lig
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Dogru evet,, ama bolu çikmaz, çikmasin zâten, ufacik stadini dolduramiyor sampiyonluga oynamasina ragmen,, salaklar..
FatihTekke mi HamitCihan mi Denizli'nin hocasi anlamadim.. ama Mehmet Akyüz'ü 11'de oynatmamak nedir yaa, girdi atti iste, ah ulan ahTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat ÖzyazıcıYorum
-
-
Bu Zeki tam bir kova. Mehmet Akyüz ile başlamamak büyük aptallıktıYalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.Yorum
-
-
Denizli az akıllı oynasa alacaktı maçı ama beraberliğe yattı. Gaziantep maçında saçmalamazlarsa kalırlar ligdeGeldik, Gidiyoruz...Yorum
-
su furkan araya girmese 3 pozisyonda akyüz hattrick yapip maci alirdi, fatih hoca yerinde olsam furkan malina saglam ceza verirdim"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEKYorum
-
Yorum
-
Furkan mi var Denizli'de ? Samsun kalecisi Furkan Köse Ugurcan'dan iyi onu söyleyeyim hele
Kappel o pasi vermedi ya, ah ulan,, ama Samsun'da da Enes 3-1'i kaçirdi onu da unutmayalim, karsilasmanin hakki berâberlik gibiydi bence...
Denizli haftaya kazanir da simdi Giresun verebilir maçi Samsun'a haftaya,, onun için Denizli için son hafta skintili, bolu deplasmani varTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat ÖzyazıcıYorum
-
isimleri karistirmisim, kimdi o önce 5 metrenin caprazina inip akyüze cevirmeyip kötü sut cikartan ve sonrasinda aissatinin ortasinda akyüzden önce kafayi vuran malFurkan mi var Denizli'de ? Samsun kalecisi Furkan Köse Ugurcan'dan iyi onu söyleyeyim hele
Kappel o pasi vermedi ya, ah ulan,, ama Samsun'da da Enes 3-1'i kaçirdi onu da unutmayalim, karsilasmanin hakki berâberlik gibiydi bence...
Denizli haftaya kazanir da simdi Giresun verebilir maçi Samsun'a haftaya,, onun için Denizli için son hafta skintili, bolu deplasmani var"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEKYorum
-
Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat ÖzyazıcıYorum
-
Yakaladılar ama yattılarda. Beraberliği sağlama aldılar önce. O siyahi oyuncuda da bizdeki castillo kadar bile zeka yok. Çoğu öyle bu siyahi adamların fiziki özellikleri sayesinde oynuyorlar akıl yok desek yeri. Üstte yazdıklarınız gibi azcık akıl olsa mehmet rahat yazacaktı 3. golüGeldik, Gidiyoruz...Yorum
-
Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum