TFF 1. Lig
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Yorum
-
Yorum
-
Ligimizde keşke hep Göztepe gibi külüpler olsa. Osmanlıspor, Kasımpaşa, Başakşehir acilen kümeye düşsün.
KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYETYorum
-
Yorum
-
Bu arada Halil'le dalga geçtim ama 3. Çıkan takım kupa alıyor. 2. Çıkan birşey almazken 3. Takımın We are the champions ile kupa kaldırması çok komik oldu.
Birde kupa kaldırma töreninde bakanları falan göremedim. Konya'da takım elbiseli adamlardan futbolcular gözükmüyordu. İzmir'in siyasileri nerede acaba??( ゚д゚)Yorum
-
2. takım yani Malatya da kupayı aldı. Çıkan bütün takımlara kupa veriyorlar. Ne alakaysa artık, kupa bolluğu var demek.Bu arada Halil'le dalga geçtim ama 3. Çıkan takım kupa alıyor. 2. Çıkan birşey almazken 3. Takımın We are the champions ile kupa kaldırması çok komik oldu.
Birde kupa kaldırma töreninde bakanları falan göremedim. Konya'da takım elbiseli adamlardan futbolcular gözükmüyordu. İzmir'in siyasileri nerede acaba??
Penaltılarda kalpten gidiyordum. İnanılmaz heyecanlandım, çok sevindim. Satılmışşehir çırpınsın dursun oralarda, batsınlar sürünsünler her türlü zorluğu çeksinler. Bizi canları pahasına (!) ölümüne (!) oynadıkları ve şike yaptıkları o lanet maçta yaktılar, bütün stat ''burası her yer değil, dinle ... Trabzon burası eskişehir'' diyordu o tezahüratı hiç unutmadım. Penaltılar sırasında o maçtan sonra ölen taraftarımızda aklıma geldi. Çok istedim ve oldu, hem de en güzel şekilde oldu. Kalpten gidiyordum ama olsun, süper oldu.

Ohhhhhhh beee........
ORASI HER YER DEĞİL, ORASI SATILMIŞŞEHİR !!!
))))))
En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 05.06.2017, 01:31."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum