Malatyaspor'un lige çıkışı tamamen siyasi güç
oynadıkları top da birşeye benzemiyor
Adana Demir, Göztepe gibi takımlar
gelse keşke
Hangi gerekçeyle bunu söylüyorsunuz, Malatya'dan daha iyi oynuyan bir takım var mı 1.ligde? Malatyaspor tamamen hakkıyla liderdir. Asıl siyasi güç Eskişehir'in arkasındadır.
En son Kayısıkentli tarafından düzenlendi; 23.03.2017, 02:36.
Malatyaspor ligin en iyi ,en organize takımı..Birkaç zor maçı daha var onları da kayıpsız geçerse Süper lige çıkacaktır..
Ayrıca Samsunspor'da Osman Özköylü'nün devre arasında yapılan transferlerle takımı toparladığını görüyorum..Göztepe,Giresun,Eskişehir,Sivas kıyasıya yarışır..Hakeden çıksın..zevkli mücadeleler oluyor..Başarılar tüm takımlara..
Hangi gerekçeyle bunu söylüyorsunuz, Malatya'dan daha iyi oynuyan bir takım var mı 1.ligde? Malatyaspor tamamen hakkıyla liderdir. Asıl siyasi güç Eskişehir'in arkasındadır.
akp genel başkan yardımcısının transfere karışması
bakanın yardım toplaması
bakanlıktan takıma otobüs hediye edilmesi
bunlar aysbergin görünen yüzü
Malatya şehrine önyargım yok
ama süper ligte olan çoğu takım gibi
Malatya siyasi gücü arkasına alarak geliyor
akp genel başkan yardımcısının transfere karışması
bakanın yardım toplaması
bakanlıktan takıma otobüs hediye edilmesi
bunlar aysbergin görünen yüzü
Malatya şehrine önyargım yok
ama süper ligte olan çoğu takım gibi
Malatya siyasi gücü arkasına alarak geliyor
Hocam 1. Ligi takip ediyorsunuz anladığım kadarıyla dikkat ederseniz bu ligdeki çoğu takım şehir takımı milletvekilleri, iş adamları, bakanların desteklediği takımlar siyasetin etkisi tabiki var ama Malatyaspor'un o kadar abartılı bir siyasi desteği yoktur(olsaydı 4 senedir stadı bitirilirdi). Takımın birkere borcu yok. Geçen senenin önemli oyuncuları korunup takviye yapıldı ancak öyle çok maliyetli transferler değiller. Yönetim doğru hamleler yaptı İrfan Buz'a güvenildi ve doğru bir yapılanmayla süperlige çıkacak bir takım inşa edildi yani ne hakemlerin desteği ne de maçların sonucunu etki edecek bir destekleri olmadı. Bu dediklerinizi çok abatmışsınız sonuçta bir şehir takımı Malatyaspor siyasilerin desteği olacaktır ancak rakiplerinden fazla bir desteği yok takımın. Takım otobüsü demişsiniz de 4 Martta açıklama yaptı bakan ama hala ortada birşey yok.
Sonuç olarak 1. Lİg şehir takımları çoğunlukta olduğu için hepsinin bir siyasi gücü var. Malatyaspor'a gelince 1. ligdeki liderliğini sadece siyasi güce bağlamak haksızlık olur. Geçen sene niye çıkamadı mesela bir de böyle düşünmek lazım.
18.30'da başlayacak olan Eskişehirspor - Samsunspor maçı izlenir. Üst sıraları ve alt sıraları çok yakından ilgilendiriyor.
Yayın : TRT Spor
Dün penaltıya,35.dakikaya kadar maç ortadaydı,o andan itibaren koptu Samsun,4 as topçuları,orta sahada Hasan Kılıç gibi çok önemli adamları da olmayınca tepki koyamadılar,ikinci yarı da risk alıp 3'lü defansa döndüler,fark geldi.
Samsun'un gidişatı yönetimleri bozdu,Osman Hoca'nın 2,5 sene sözleşmesi varken arkasından gidip Hüseyin Kalpar'la görüşmüşler,Osman Hoca da bunu futbolculara anlatamadım,çoğu siz varsınız diye sondan ikinci sırada,para sıkıntısı olan takıma geldik bu nasıl iş,paramız ödenmiyor diye tepki göstermiş,hatta bizimle olan hazırlık maçına da gelmediler, Osman Hoca bu konular dışarı çıkmaması için de çok uğraştım ama başaramadık ve hoş olmadı dedi.
Samsunspor'u yakından takip ederken bir şey fark ettim,Trabzon yerel basını bunların yanında melek kalırmış,bu kadar dedikoducu ve takımı karıştıran haber yapan yerel medya görmedim.
En son sasone tarafından düzenlendi; 03.05.2017, 15:43.
Aynen hocam cepten yiye yiye 2 şikeciyi dibine soktu ki 2 deplasman maçları var ve son maçları Sivas'ta... Her şeye rağmen umarım çıkarlar. Satılmışşehir ve şikeci Sivas'tan en az birisi de malesef kesin çıktı artık, sonuncusu onlardan biri olmaz umarım.
Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Dün penaltıya,35.dakikaya kadar maç ortadaydı,o andan itibaren koptu Samsun,4 as topçuları,orta sahada Hasan Kılıç gibi çok önemli adamları da olmayınca tepki koyamadılar,ikinci yarı da risk alıp 3'lü defansa döndüler,fark geldi.
Samsun'un gidişatı yönetimleri bozdu,Osman Hoca'nın 2,5 sene sözleşmesi varken arkasından gidip Hüseyin Kalpar'la görüşmüşler,Osman Hoca da bunu futbolculara anlatamadım,çoğu siz varsınız diye sondan ikinci sırada,para sıkıntısı olan takıma geldik bu nasıl iş,paramız ödenmiyor diye tepki göstermiş,hatta bizimle olan hazırlık maçına da gelmediler, Osman Hoca bu konular dışarı çıkmaması için de çok uğraştım ama başaramadık ve hoş olmadı dedi.
Samsunspor'u yakından takip ederken bir şey fark ettim,Trabzon yerel basını bunların yanında melek kalırmış,bu kadar dedikoducu ve takımı karıştıran haber yapan yerel medya görmedim.
Samsun düşecek gözüyle bakıyordu herkes,kadroları iki yıllık transfer yasağı nedeniyle çöpten halliceydi,ilk yarıda forvet oynattıkları çocuk orta sahadan forvete kaydırılmış,19 yaşında toy bir delikanlıydı,şimdi G.hane'de oynuyor.
Böyle bir takıma geldi Osman Hoca,sondan bir üst sıradaydı,devre arasında yönetimleri para bulamadı,araya spor bakanı girdi onun çabaları ile transfer tahtaları açıldı,alabildikleri adamların hiç biri geldiği takımda ilk 11 göremeyene adamlar.Formsuz,maç eksiği olan adamlar.
Osman Hoca'nın istediği 3 adam alınabilmiş,diğerleri,özellikle yabancıları da çok istediği adamlar değil diyorlar.
Buna rağmen adam o takımı ikinci yarı top oynar seviyeye getirdi,ligde tuttu ama başkanları çok garip adam,Hüseyin Kalpar'ı getirmek istemiş,ortaya çıkınca ilk futbolcular tepki koymuş.
Sonra da film düşüş başladı.
Yorum