TFF 1. Lig

Daraltma

Unconfigured Ad

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Sami Kuk
    • 05.09.2008
    • 6332
    • ÖĞRENCİ
    • Rize

Emirhan rize neden gereksız sevmıyosun dıyemı konyanın ve bolunun rızeden farkı ne kasımpasa goztepe falan desen tmm.Lafa bak gereksiz bu adamı burda yonetıcı yapmıslar bırde
    TrabzonspoRizespor

https://www.facebook.com/samikuk53
    https://twitter.com/samikuk53

Yorum

• Emirhan Makul
      • 05.11.2006
      • 29272
      • Üniversite Öğrencisi
      • İstanbul

İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi
      Emirhan rize neden gereksız sevmıyosun dıyemı konyanın ve bolunun rızeden farkı ne kasımpasa goztepe falan desen tmm.Lafa bak gereksiz bu adamı burda yonetıcı yapmıslar bırde
      Neden insanların kişisel bir görüşü olamaz mı bütün karadeniz takımlarına sevgi kelebeği olarak yaklaşan insanlarıın mı yönetici yapılması özel şart olmalı burası yayla şenliği.net mi ? Benim böyle bir görüşüm olamaz mı ? Futbolsever olarak istemiyorum, futbol olarak birşey katmıyorlar, hepsi asansör takım, hepsi bizden nefret eden takımlar hayır zamanında nefret etmişlikleri var şimdi iyiler bu aktarmalı olarak değişiyor bugün iyi olan yarın kötü oluyor bu durumu bu yüzden umursamıyorum ayrıca birer futbol şehri olmadıklarını düşünüyorum bu bir düşünce olamaz m?
      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• TAHSİN 61

Rizespor imkanları ve konum olarak lige yakışır ama dış sahada aldığı gibi içerdede maç kazanmalı
        6 üstü 1 Aşk

Evli Mutlu Huzurlu T&B

Yorum

• Sami Kuk
          • 05.09.2008
          • 6332
          • ÖĞRENCİ
          • Rize

İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi
          Neden insanların kişisel bir görüşü olamaz mı bütün karadeniz takımlarına sevgi kelebeği olarak yaklaşan insanlarıın mı yönetici yapılması özel şart olmalı burası yayla şenliği.net mi ? Benim böyle bir görüşüm olamaz mı ? Futbolsever olarak istemiyorum, futbol olarak birşey katmıyorlar, hepsi asansör takım, hepsi bizden nefret eden takımlar hayır zamanında nefret etmişlikleri var şimdi iyiler bu aktarmalı olarak değişiyor bugün iyi olan yarın kötü oluyor bu durumu bu yüzden umursamıyorum ayrıca birer futbol şehri olmadıklarını düşünüyorum bu bir düşünce olamaz m?
          Ya bir bak işine ya
          TrabzonspoRizespor

https://www.facebook.com/samikuk53
          https://twitter.com/samikuk53

Yorum

• Emirhan Makul
            • 05.11.2006
            • 29272
            • Üniversite Öğrencisi
            • İstanbul

İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi
            Ya bir bak işine ya
            .....Tamam

Yorum

• Cem Akyüz
              • 25.07.2006
              • 11498
              • İstanbul

Bende Rize'nin lige çıkmasını istemiyorum alt liglerde takılsınlar.Rize'yi sevmek zorunda değiliz ki neden lige çıkmasın dendiği zaman tepki oluyor
              Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
              As Roma
              Francesco Totti "10"
              Twitter:cemtotti61

Yorum

• Yaşar
                • 17.02.2011
                • 8462
                • öğretmen
                • İstanbul

Rize, Ordu, Samsun, Giresun vs gibi Trabzon'a yakın olan şehirlerin Süper Lig'de olmasının bize bir zararı olacağını düşünmüyorum.
                Kasımpaşa,İ.B.B gibi takımlar İstanbul takımlarının deplasmanda maç yapma sayısını azaltan takımlar.
                Rize, Ordu gibi takımlar da bizim için deplasman sayılmayacak maçlar.
                Bu ligde ince ayrıntılardan birisi de bu.
                Med-cezir yaşamak istemeyen,içindeki MUSA'yı büyütmeli ,o vakit firavun zaten ölmüş olur...

Yorum

• Emirhan Makul
                  • 05.11.2006
                  • 29272
                  • Üniversite Öğrencisi
                  • İstanbul

İlk olarak lazsar tarafından gönderildi
                  Rize, Ordu, Samsun, Giresun vs gibi Trabzon'a yakın olan şehirlerin Süper Lig'de olmasının bize bir zararı olacağını düşünmüyorum.
                  Kasımpaşa,İ.B.B gibi takımlar İstanbul takımlarının deplasmanda maç yapma sayısını azaltan takımlar.
                  Rize, Ordu gibi takımlar da bizim için deplasman sayılmayacak maçlar.
                  Bu ligde ince ayrıntılardan birisi de bu.
                  İBB ve Kasımpaşa'da bence deplasmanı hisseden bence bu takımlar abi Olimpiyat ikinci evimiz Yeter ki istanbul'da olsun burada ki sayımız korkutucu.

Yorum

• Çağrı Çolak
                    • 13.04.2009
                    • 29
                    • Öğrenci
                    • Rize

Kimse kimseyi sevmek zorun da değildir.
                    Trabzonda ne kadar Rizeyi sevmeyen varsa Rizede de Trabzonu sevmeyen o kadar mevcuttur.Trabzon da Rizeyi ne kadar seven varsa Rizede de Trabzonu seven o kadar mevcuttur..
                    Eski günlere geri dönülse iki taraf içinde farkeden bir şey olmaz.Önemli olan dik, diri ve birlikte durabilmektir..
                    Bunu istemeyenler olur gayet doğal.
                    Ayrıca Ne kimse dedi diye bir takım şampiyon olur ne kimse dedi diye bir takım küme düşer..
                    Herkes görüşlerini istediği gibi yazar çizer bundan güzel bir şey olabilir mi? Hayır.

Lakin ortamı provake etmek çok çok farklı bir olay.
                    Yok asansör takım, yok gereksiz takım, yok bir şey katmıyorlar falan filan bunlar tamamen hakarete girer.
                    İnsanların sevdasına saygı duymasını öğren ki belki bir şeyler katabilirsin hayatına.
                    Rizesporun başarısı falan yok.
                    EEEEEE ne olacak şimdi?
                    Gazzeidmanyurdunumu tutalım?
                    Memleketimin bir tane takımı var bende onunla GURUR duyuyorum.
                    Sportif başarısı ne olursa olsun.
                    Mekansızlar Grubu

Yorum

• Yaşar
                      • 17.02.2011
                      • 8462
                      • öğretmen
                      • İstanbul

İ.B.B deplasmanı buradaki taraftarın dört gözle beklediği maçlardan bir tanesi.
                      Ama yoğun maç trafiğinde, yolculuk etmek bile takımı ve futbolcuları yorabiliyor.
                      Bu yıl çok başımıza geldi.
                      Çarşamba deplasman maçı, Perşembe dinlenme, cuma ter idmanı, Cumartesi yine yolculuk.
                      Deplasman derken ondan bahsetmiştim.
                      Med-cezir yaşamak istemeyen,içindeki MUSA'yı büyütmeli ,o vakit firavun zaten ölmüş olur...

Yorum

• Emirhan Makul
                        • 05.11.2006
                        • 29272
                        • Üniversite Öğrencisi
                        • İstanbul

İlk olarak lazsar tarafından gönderildi
                        İ.B.B deplasmanı buradaki taraftarın dört gözle beklediği maçlardan bir tanesi.
                        Ama yoğun maç trafiğinde, yolculuk etmek bile takımı ve futbolcuları yorabiliyor.
                        Bu yıl çok başımıza geldi.
                        Çarşamba deplasman maçı, Perşembe dinlenme, cuma ter idmanı, Cumartesi yine yolculuk.
                        Deplasman derken ondan bahsetmiştim.
                        Anladım abi Doğru o konuda da haklısın yakın yer yolculuk açısından rahat oluyor.

Ayrıca boşuna alınganlığa gerek yok memleketinin takımınu tutana istanbul takımlarına gönül vermeyenlere saygım sonsuz hele ki Rizeli olup istanbul takımlarını tutmayanlar ibretlik zaten ben öyle bir eleştiri getirmedim, ben futbol olarak bir katkısının olmadığını söyledim geçmişten bu yana asansör takım denilmesi hakaretde değildir bizde 30 senedir şampiyon olamıyoruz bizde lig içerisinde asansörüz bazı futbol gerçekleri var duygusallığa gerek yok.

Yorum

• Çağrı Çolak
                          • 13.04.2009
                          • 29
                          • Öğrenci
                          • Rize

Bunun duygusallıkla alakası olmadığını ikimiz de iyi biliyoruz..Madem demek istediğini düzgün anlatamıyorsun üslubunu düzeltmeyi dene hocam..Bence hakarettir.Sen 30 senedir şampiyon olmuyorsun, asansörlüğü kendine yakıştırıyorsun buyur devam et.İnsanların değer verdiği şeylere saygı duymasını öğren bence.
                          Mekansızlar Grubu

Yorum

• Emirhan Makul
                            • 05.11.2006
                            • 29272
                            • Üniversite Öğrencisi
                            • İstanbul

İlk olarak Çağrı Çolak tarafından gönderildi
                            Bunun duygusallıkla alakası olmadığını ikimiz de iyi biliyoruz..Madem demek istediğini düzgün anlatamıyorsun üslubunu düzeltmeyi dene hocam..Bence hakarettir.Sen 30 senedir şampiyon olmuyorsun, asansörlüğü kendine yakıştırıyorsun buyur devam et.İnsanların değer verdiği şeylere saygı duymasını öğren bence.
                            Tamam.........

Yorum

• Çağrı Çolak
                              • 13.04.2009
                              • 29
                              • Öğrenci
                              • Rize

Tamam riis
                              Mekansızlar Grubu

Yorum

• TAHSİN 61

Telsiz konuşması gibi oldu

Alındı alındı tamam takip mutabık Sorun yok Rize zaten Lig e çıkamaz kavga etmeyin bence Rizesporlu futbolcular istemiyor taraftarın işstediği kadar
                                6 üstü 1 Aşk

Evli Mutlu Huzurlu T&B

Yorum

Content Ads

Daraltma

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...