5-3 oldu Helal olsun Gakkoşlara
TFF 1. Lig
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Yorum
-
Elazığspor'u seneye süper ligde göreceğiz büyük ihtimalle.Rizespor makus talihini yenemeyecek gibi görünüyor.
Yorum
-
Elazığ güngören önünde 2-1 önde dolu dizgin bank asyadan geliyorlar.En son Emirhan Makul tarafından düzenlendi; 19.02.2012, 15:00.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.Yorum
-
-
'dan'ı ekledim şimdi yanlış yazmışım
Vallahi iyi top oynuyorlar, kadrolarıda ibretlik hak ediyorlar kesinlikle. Umarım akhisar ve bolu ile beraber çıkarlar süper lige.
Diyordum ki 2-2 oldu
Sonuncı güngören kök söktürüyor.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.Yorum
-
-
Elazığ'ın ikinci golünü Ahmet Şahin atmış görünüyor mackolikte..Penaltıdan falan mı yoksa?En son MURAT DİNÇ tarafından düzenlendi; 19.02.2012, 15:08.
Yorum
-
-
Bugün Elazığ'ın maçını izledim, sol kanatları çok iyi, ama oyunculara bakmadım, genç oyuncular değilmişlerYorum
-
Akhisar,konya,rize,bolu Playoff'a kalacaklar büyük ihtimalle ve Elazığ, kasımpaşa direk çıkacaklar.
Çıkan iki takımda güzel takımlar playoff'dan ise hep istediğim bolu inşallah gelir, zor maçları var ligde umarım playoff'da kalır ve daha sonra şampiyon olarak gelirler süepr lige, eğer onlar gelemez ise konya'nın gelmesini istiyorum kesinlikle, akhisar ve rize umarım çıkmazlar birisi sanırım bir belediye takımı diğeri bizim dışımızda ki her karadeniz takımı gibi gereksiz, futbol olarak lige birşey katmayacağı kesin.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.Yorum
-
Kasımpaşa Akhisar maçını izledim.. Kasımpaşa nın içerdeki butun maçlarını izliyorum. Taraftar olarak lige yakışır bir takım dolu tribunlere oynuyorlar Bank Asya maçına göre. Akhisar çok tecrübeli bir takım lig karıştı zevkli hale geldi..6 üstü 1 Aşk
Evli Mutlu Huzurlu T&BYorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum