Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TFF 1. Lig

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Rize 1-0 önde, dakika 24.

Yorum

• Alihan sayende Tivibu'nun 20 saniye geriden geldiğini farkettim, Mehmet Al hiç sevinmedi gole.

Bu arada Altay çok net bir pozisyondan yararlanamadı.
      En son Murat' tarafından düzenlendi; 27.03.2011, 14:29.

Yorum

• Rizesporlular Giresun kümeye diye bağırıyor, Giresunspor ile ne alıp veremedikleri var ?

Yorum

• ben trabzonsporluym sonuna kadar
          ama trabzonda doğmadım
          karadeniz takımlarının hepsinin süperlige çıkmasını istiyorum zoguldak ve boludan tutta samsun,rize,ordu...giresun
          ne kadar karadeniz takımı istanbul takımları için okdar deplasman dmek
          o yüzden kavga etmeyelim karadeniz birlik olsun abileri trabzon

Yorum

• Ben 5. dakikadan itibaren takip etmeye başladım, Altay 2-3 tane net gol kaçırdı. Ama Rize az ve öz geldi, öne geçti.

Yorum

• Skorbordda 28'i görünce Giresun kümeye diye bağırmaya başladı Rizesporlular, galiba geçen Rize'den puan alıp Samsunspor'a yenildikleri için.

Yorum

• Rize gelsin ya, statları da iyi.. Hem şehirler yakın.. Dostluğumuz pekişir.

Yorum

• Mithat çok acayip goller kaçırıyor.

Giresunspor'dan beklediğim gol haberi ilk yarıda gelmedi, eğer kazanamazlarsa işleri iyice zor.
                  En son Murat' tarafından düzenlendi; 27.03.2011, 14:49.

Yorum

• Hakkını verelim, Rize'nin stadyumu yarı yarıya boş nerdeyse, kameranın göstermediği tarafı bilmiyorum belki de daha fazladır, ama stadyumdaki taraftar maçın başından beri takımına destek oluyor, çekirdekçi tayfa yok.

Yorum

• Dakika 61; ''Oley oley oley oley Şampiyon Trabzon! ''

Yorum

• Üstte Rizeliler neden Giresun kümeye diye bağırıyor diye sormuştum, bunun nedeni geçen sene çıkan olaylarmış.Acaba Orduspor ile de bir husumetleri var mı ?

Bank Asya Birinci Ligi'nde Çaykur Rizespor'un, Giresunspor'u 2 - 1 mağlup ettiği karşılaşma sonrası büyük olaylar çıktı. Haber Detay: https://www.53habermerkezi.com/caykur-rizespor-giresunspor-maci-sonrasi-olay-video/617/
                        En son Murat' tarafından düzenlendi; 27.03.2011, 15:31.

Yorum

• hayde giresun at bir tane daaaa

Yorum

• 77. dakika 1-1 oldu.

Yorum

• 1-1 oldu, Evren attı, o kadar gol kaçırırsan golü de yersin.

Giresunposr kazanamazsa çok büyük fırsat tepecek, gerçi beraberlikte bile Akhisar'dan daha avantajlı bir maçı eksik olduğu için.

Yorum

• Rize önde, 2-1 oldu! (İlyas)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim