Rize 1-0 önde, dakika 24.
TFF 1. Lig
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
-
Alihan sayende Tivibu'nun 20 saniye geriden geldiğini farkettim,
Mehmet Al hiç sevinmedi gole.
Bu arada Altay çok net bir pozisyondan yararlanamadı.En son MURAT DİNÇ tarafından düzenlendi; 27.03.2011, 14:29.
Yorum
-
Yorum
-
ben trabzonsporluym sonuna kadar
ama trabzonda doğmadım
karadeniz takımlarının hepsinin süperlige çıkmasını istiyorum zoguldak ve boludan tutta samsun,rize,ordu...giresun
ne kadar karadeniz takımı istanbul takımları için okdar deplasman dmek
o yüzden kavga etmeyelim karadeniz birlik olsun abileri trabzonYorum
-
Ben 5. dakikadan itibaren takip etmeye başladım, Altay 2-3 tane net gol kaçırdı. Ama Rize az ve öz geldi, öne geçti.Yorum
-
Skorbordda 28'i görünce Giresun kümeye diye bağırmaya başladı Rizesporlular, galiba geçen Rize'den puan alıp Samsunspor'a yenildikleri için.
Yorum
-
-
Mithat çok acayip goller kaçırıyor.
Giresunspor'dan beklediğim gol haberi ilk yarıda gelmedi, eğer kazanamazlarsa işleri iyice zor.En son MURAT DİNÇ tarafından düzenlendi; 27.03.2011, 14:49.
Yorum
-
Hakkını verelim, Rize'nin stadyumu yarı yarıya boş nerdeyse, kameranın göstermediği tarafı bilmiyorum belki de daha fazladır, ama stadyumdaki taraftar maçın başından beri takımına destek oluyor, çekirdekçi tayfa yok.
Yorum
-
-
Üstte Rizeliler neden Giresun kümeye diye bağırıyor diye sormuştum, bunun nedeni geçen sene çıkan olaylarmış.Acaba Orduspor ile de bir husumetleri var mı ?
http://www.dailymotion.com/video/xc8...r-mac-son_newsEn son MURAT DİNÇ tarafından düzenlendi; 27.03.2011, 15:31.
Yorum
-
-
1-1 oldu, Evren attı, o kadar gol kaçırırsan golü de yersin.
Giresunposr kazanamazsa çok büyük fırsat tepecek, gerçi beraberlikte bile Akhisar'dan daha avantajlı bir maçı eksik olduğu için.
Yorum
-
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum