Giresunspor son dakikalarda kaybettiği puanları alsaydı eğer şu anda çok iddaalı bir yerde olacaktı.
TFF 1. Lig
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
-
Rizesporun bu sene yaptığı en büyük başarı Giresunumuzu 2-1 yenmek oldu. Resmen yaktı bizi play-off lara katılabilecek en rahat takımken öne geçip verdiğimiz puanlar yüzünden hala gerilerdeyiz. eninde sonunda playofflara kalacağımıza inanıyorum. Play-off lara kalırsak ordan çıkarız diye düşünüyorum.öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !Yorum
-
Yorum
-
Çotanak Playoff yapar Mustafa üzülme.Rizesporun bu sene yaptığı en büyük başarı Giresunumuzu 2-1 yenmek oldu. Resmen yaktı bizi play-off lara katılabilecek en rahat takımken öne geçip verdiğimiz puanlar yüzünden hala gerilerdeyiz. eninde sonunda playofflara kalacağımıza inanıyorum. Play-off lara kalırsak ordan çıkarız diye düşünüyorum.
Kadrosu çok kaliteli.Özellikle Fabiano'ya bayılmamak elde değil.Adamda hücum adına bütün varyasyonlar var.
ColmandanteYorum
-
açıkçası genç kardeşim ne zaman size sempati duyacak olsam kavgacı ve agresif tavrınızdan dolayı vazgeçiyorum...en son fb ile oynanan maçta oğuz savaşa edilen ki, kendisi beyefendi bir sporcudur üstelik milli bir oyuncumuzdur küfürler yüzünden iyice kızdım ...bu işleri ne zaman bırakacak karşıyaka taraftarı?Yorum
-
Yorum
-
Bucaspor 2-0 önde götürüyor.
- Cengiz Abi,
Onur Çubukcu?
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." CesarYorum
-
-
Bucaspor - Karabükspor
Bu maça yürek dayanmaz.
Arada 8 puan fark var. Bucaspor kazanırsa 5 puana inecek. Bununla birlikte Bucaspor kazanırsa her iki takım güle oynaya giderler. Yok eğer Karabükspor kazanırsa o zaten güle oynaya gider. Ama Bucaspor'u enselerler.
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
-
Kardeş kardeş berabere kaldılar edebiyatı yaparız abi.
-
Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum