Aynen Süleyman abi Forza Karşıyaka hem izmir takımı çıksı hemde Karşıyakayı çok seviyorum.Ayrıca çıksında kuşadasından 3 deplesmana gidelim denizli-manisa-izmir tabi denizli düşmesse.
TFF 1. Lig
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
-
süper lige KARŞIYAKA yakışır.İhtilalsin efsanesin bir devsin Trabzon
Tek büyük var o da sensin sampiyon Trabzon
Hayde hayde vur hayde Trabzon
Yorum
-
Evet çok acı gerçekten Yarenler grubunun çocuk tribünü var onların otobüsünede taş isabet etti burda Karşıyakalıları suçlu bulmuyorum her 2 tarafta suçlu bir anlık öfke çok kötü bir şey bunlar son olsun bulunduğum otobüsün cam kırıklarıda kafama geldi taş gelseydi ne olurdu bilmiyorumKazimişi gzas vorertYorum
-
Mağlup olan galip olanı hazmetmeyi bilmediği sürece böyle olaylar yaşanır. Mağlup olan takımdaki futbolcular maç sonu galip takımdaki futbolcuları tebrik ediyor, forma değiş tokuşu yapıyor. Ama ne hikmetse taraftarlar birbirine giriyor. Bolu taraftarı Karşıyaka taraftarına niye sataştı maçtan sonra? Sataşırsan karşılığını alırsın. Karşıyakalılar'ın elleri armut toplamaz.
İyi ya da kötü, güzel ya da çirkin.. Karşıyaka'nın bu lige renk katacağını düşünüyorum. Kasımpaşa daha güçlü bir ekip. Karşıyaka'nın kadrosu gencecik çocuklardan kurulu. Karşıyaka çıkarsa İzmir'de ki kutlamalara Trabzonspor formamla gideceğim.
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." CesarYorum
-
-
İlhan Trabzonspor formanla gidip fotoğraf da çekilirsin inşallahMağlup olan galip olanı hazmetmeyi bilmediği sürece böyle olaylar yaşanır. Mağlup olan takımdaki futbolcular maç sonu galip takımdaki futbolcuları tebrik ediyor, forma değiş tokuşu yapıyor. Ama ne hikmetse taraftarlar birbirine giriyor. Bolu taraftarı Karşıyaka taraftarına niye sataştı maçtan sonra? Sataşırsan karşılığını alırsın. Karşıyakalılar'ın elleri armut toplamaz.
İyi ya da kötü, güzel ya da çirkin.. Karşıyaka'nın bu lige renk katacağını düşünüyorum. Kasımpaşa daha güçlü bir ekip. Karşıyaka'nın kadrosu gencecik çocuklardan kurulu. Karşıyaka çıkarsa İzmir'de ki kutlamalara Trabzonspor formamla gideceğim.
....Kasımpaşada akrabam oynamasına rağmen (duymasın
) ben de Karşıyakanın çıkmasını istiyorum....İzmire bu vesileyle gelmek çok güzel olur ....
Yorum
-
İzmir takımı olmazsa gelmezsiniz yani Cengiz abi. Vallahi kırıldım.
Fotoğraf çekilmek ne kelime, atkı değiş tokuşu bile yaparım.
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
-
İnşallah Karşıyaka çıkar.İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm
https://twitter.com/HuseyinnKurtYorum
-
Göztepe'nin Pazar günü Ankara'da bir maçı var. O maçtan sonra Kasımpaşa'yı desteklemeye geçebilirlermiş. Göztepe yapma bunu, yapma bunu.
-
inşallah karşıyaka gelir bir istanbul takımı daha çekilmez ..Yorum
-
Karşıyakam süper lige, trabzonsporum şampiyonlar ligine...
Haydi Karşıyaka. İstanbul semtlerine vize yok.Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.Yorum
-
Her zaman bekleriz Cengiz abi. Tabii Karşıyaka süper lige çıkınca gelirseniz daha keyifli olur.
-
Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum