Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TFF 1. Lig

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sefer A.
    yanıtladı
    İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Elazığ'ın günahını bilmiyorum da akılsızlığını sabaha kadar konuşabiliriz. Van çıktı, Elazığlılar "Otel vermedik" diye övünmeye devam edebilir. Aç Günışığı'na bak; Ümit Öztürk hatalı, HT Spor hatalı, Elazığ dışında herkes hatalı. Atılan suları geçtim; günlerce "otel vermedik" diye övündüler, "Çocuklar ve kadınlar maça gelmesin" diye anons yaptılar. Sonuç?

Bunu "ilk maçta öyle yaptılar, biz de böyle yaptık"la izah edemezler. İlk maçta yapılanlara cevabı, finale kalarak vermeliydiler. Ama onun yerine Ali Kınıkla gaza gelmeyi seçtiler. Bizim hükmen kaybettiğimiz fener maçları gibi... Adamların en rahat deplasmanı olmuştuk o dönem. Oynamadan üç puan alıyorlardı. Yanlış mıyım Sefer?
    Dediklerinde haklısın âbi ona bir şey demiyorum da
    O zaman finalde de aynısını yapsınlar, sonuçta yine Van geçti penaltılarda ama geçemeseydi ?
    Varan 1 2 3 diye paylaştıkları da biri hâriç komedi

yorum Yap:

• Oğuz ZEYTİN
    yanıtladı
    İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    penalti atislarinda herkes atti 1 topçu kaçirdi, o da Trabzonlu ....... yok arkadas bizdeki bu ugursuzluk bir baska boyutta

ayrica 4. hakeme batman tribünlerinden bir sey isâbet etti, pansuman bandaj falan yaptilar ama maç devâm etti... Elazig'in günahi neydi ?
    Elazığ'ın günahını bilmiyorum da akılsızlığını sabaha kadar konuşabiliriz. Van çıktı, Elazığlılar "Otel vermedik" diye övünmeye devam edebilir. Aç Günışığı'na bak; Ümit Öztürk hatalı, HT Spor hatalı, Elazığ dışında herkes hatalı. Atılan suları geçtim; günlerce "otel vermedik" diye övündüler, "Çocuklar ve kadınlar maça gelmesin" diye anons yaptılar. Sonuç?

Bunu "ilk maçta öyle yaptılar, biz de böyle yaptık"la izah edemezler. İlk maçta yapılanlara cevabı, finale kalarak vermeliydiler. Ama onun yerine Ali Kınıkla gaza gelmeyi seçtiler. Bizim hükmen kaybettiğimiz fener maçları gibi... Adamların en rahat deplasmanı olmuştuk o dönem. Oynamadan üç puan alıyorlardı. Yanlış mıyım Sefer?

yorum Yap:

• Sefer A.
    yanıtladı
    penalti atislarinda herkes atti 1 topçu kaçirdi, o da Trabzonlu ....... yok arkadas bizdeki bu ugursuzluk bir baska boyutta

ayrica 4. hakeme batman tribünlerinden bir sey isâbet etti, pansuman bandaj falan yaptilar ama maç devâm etti... Elazig'in günahi neydi ?
    En son Sefer A. tarafından düzenlendi; 02.06.2025, 00:35.

yorum Yap:

• MA291
    yanıtladı
    Batman - Vanspor maçının hakemi Mehmet Türkmen. Başka hakem kalmadı 3. Lig macina verdikleri kişi Süper lig hakemi. Nasıl lobi bu ya her önemli maça Mehmet Türkmen, Oğuzhan Çakır veya Cihan Aydın veriliyor?

yorum Yap:

• jairzinho
    yanıtladı
    İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    hayır yaaa
    wesley si olan süper lige çıktı, olayın özeti bu

bir ara fransa lig 1 de iyi işler yapan diony bitmiş, varlık gösteremedi

wesley ise halen goller atıyor, o da zamanında tm değeri yüksek olan oyunculardan biriydi

Das sind die Leistungsdaten von Wesley Moraes vom Verein Sichuan Jiuniu. Diese Seite enthält die Leistungsdaten (Tore, Karten, usw.) eines Spielers gruppiert nach Wettbewerben. In der Detailansicht.

karagümrük için sezonun kırılma maçı daha öncede yazdım, ligin son maçı, ığdırspor maçı

şu istatistiklerle kazanıp 3. oldular, eleme turlarına katılsalardı kesin eleneceklerdi,ama final maçı oynadılar sadece,

şuraya bak 118 pas
    yüzde 27 topla oynama
    yüzde 61 pas isabet oranı

87 de atmışlar galibiyet golünü , 4 takımda 64 puanda oluyormuş berabere bitseymiş

yorum Yap:

• Ufuk
    yanıtladı
    hayır yaaa

yorum Yap:

• Sefer A.
    yanıtladı
    1-2 olmus hâla taktik maktik sabirli hücum falan birak yaa neden looser oldugun belli Mustafa Gürsel... ziggo ziggo islerle ne ugrasiyorsun yik takimi 11 kisi doldur bosalt yap... onu yapmadan bile eksik yakalaniyorsun taçtan maçtan püü rezillik ya

yorum Yap:

• Enes Başkaya60
    yanıtladı
    İlk yarı Bandırma çok iyiydi, ikinci yarı mahvetti gümrük Bandırmayı inşallah Bandırma çıkar dedim ama gümrük çok daha iyi maalesef.

yorum Yap:

• Sefer A.
    yanıtladı
    İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İstanbul takımlarını bilmem ama bize karşı en az bir puan alacağı aşikar.
    Çöp Balıkesir'i orda yenememiştik zorla 1p koparmıştık
    Ayyynısı olur aayynısııı, at fava bekle

yorum Yap:

• nevzat61
    yanıtladı
    İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu halimiz ile haklısın ama bu devran yine döner bir gün..

yorum Yap:

• Murat'
    yanıtladı
    İlk olarak nevzat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bandırmaspor çıkarsa ilk kez süper lige çıkmış olacak sanırım..para durumları nedir bilmiyorum ama çıksa bile averaj takımı olabilir büyük takımlar karşısında..

İstanbul takımı istemiyorum ama Karagümrük daha yakın gözüküyor süper lige..

yorum Yap:

• nevzat61
    yanıtladı
    Bandırmaspor çıkarsa ilk kez süper lige çıkmış olacak sanırım..para durumları nedir bilmiyorum ama çıksa bile averaj takımı olabilir büyük takımlar karşısında..

İstanbul takımı istemiyorum ama Karagümrük daha yakın gözüküyor süper lige..

yorum Yap:

• Ufuk
    yanıtladı
    Aynen.. final maçı nerede oynanacak belli mi

yorum Yap:

• jairzinho
    yanıtladı
    Türkiye Trendyol 1. Lig puan durumu, fikstür, maç sonuçları, iddaa istatistikleri, alt-üst oranları, takımların form tablosu, haftalık ilk yarı maç sonucu sayıları ve tüm TÜRKİYE TFF 1. Lig haberleri, forum, anket

bu arada yeni farkettim

ankaragücü +1 averajla küme düşmüş, eksi avarajlı 3 takım ise kümede kalmış, çoh enteresan

başka bir vakıa da topa sahip olma, pas başarı yüzdesi ve başarılı pas istatistiklerinde

bunlarda başarılı olanlar sıralamada başarısız olmuşlar, ankaragücü küme düşmüş, istanbulspor elendi , ığdır amed playoff a kalamadı

kocaeli , gençlerbirliği karagümrük ve bandırma nın hiç birisi bu istatistiklerde yoklar, tff 1. lig kaos anti futbol direkt oyunun oynandığı ilkel futbolun revaçta olduğu bir lige benziyor bu istatistiklerle, izlemiyorum tff 1. ligi ama istatistikler bunu söylüyor

yorum Yap:

• Ufuk
    yanıtladı
    Aynen.. final maçı nerede oynanacak belli mi
    belli değildir muhtemelen.

yorum Yap:

Çalışıyor...
X