Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TFF 1. Lig

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bandırmaspor çıkarsa ilk kez süper lige çıkmış olacak sanırım..para durumları nedir bilmiyorum ama çıksa bile averaj takımı olabilir büyük takımlar karşısında..

İstanbul takımı istemiyorum ama Karagümrük daha yakın gözüküyor süper lige..
    Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

• İlk olarak nevzat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bandırmaspor çıkarsa ilk kez süper lige çıkmış olacak sanırım..para durumları nedir bilmiyorum ama çıksa bile averaj takımı olabilir büyük takımlar karşısında..

İstanbul takımı istemiyorum ama Karagümrük daha yakın gözüküyor süper lige..
      İstanbul takımlarını bilmem ama bize karşı en az bir puan alacağı aşikar.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu halimiz ile haklısın ama bu devran yine döner bir gün..
        Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Çöp Balıkesir'i orda yenememiştik zorla 1p koparmıştık
          Ayyynısı olur aayynısııı, at fava bekle
          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk yarı Bandırma çok iyiydi, ikinci yarı mahvetti gümrük Bandırmayı inşallah Bandırma çıkar dedim ama gümrük çok daha iyi maalesef.
            S.V.A.K.O
            FATİH TEKKE

Yorum

• 1-2 olmus hâla taktik maktik sabirli hücum falan birak yaa neden looser oldugun belli Mustafa Gürsel... ziggo ziggo islerle ne ugrasiyorsun yik takimi 11 kisi doldur bosalt yap... onu yapmadan bile eksik yakalaniyorsun taçtan maçtan püü rezillik ya

Yorum

• hayır yaaa
                ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  hayır yaaa
                  wesley si olan süper lige çıktı, olayın özeti bu

bir ara fransa lig 1 de iyi işler yapan diony bitmiş, varlık gösteremedi

Das sind die Leistungsdaten von Loïs Diony vom Verein Vereinslos. Diese Seite enthält die Leistungsdaten (Tore, Karten, usw.) eines Spielers gruppiert nach Wettbewerben. In der Detailansicht.

wesley ise halen goller atıyor, o da zamanında tm değeri yüksek olan oyunculardan biriydi

Das sind die Leistungsdaten von Wesley Moraes vom Verein Sichuan Jiuniu. Diese Seite enthält die Leistungsdaten (Tore, Karten, usw.) eines Spielers gruppiert nach Wettbewerben. In der Detailansicht.

karagümrük için sezonun kırılma maçı daha öncede yazdım, ligin son maçı, ığdırspor maçı

şu istatistiklerle kazanıp 3. oldular, eleme turlarına katılsalardı kesin eleneceklerdi,ama final maçı oynadılar sadece,

şuraya bak 118 pas
                  yüzde 27 topla oynama
                  yüzde 61 pas isabet oranı

87 de atmışlar galibiyet golünü , 4 takımda 64 puanda oluyormuş berabere bitseymiş
                  TEKKEBALL

Yorum

• Batman - Vanspor maçının hakemi Mehmet Türkmen. Başka hakem kalmadı 3. Lig macina verdikleri kişi Süper lig hakemi. Nasıl lobi bu ya her önemli maça Mehmet Türkmen, Oğuzhan Çakır veya Cihan Aydın veriliyor?

Yorum

• penalti atislarinda herkes atti 1 topçu kaçirdi, o da Trabzonlu ....... yok arkadas bizdeki bu ugursuzluk bir baska boyutta

ayrica 4. hakeme batman tribünlerinden bir sey isâbet etti, pansuman bandaj falan yaptilar ama maç devâm etti... Elazig'in günahi neydi ?
                      En son Sefer A. tarafından düzenlendi; 02.06.2025, 00:35.

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        penalti atislarinda herkes atti 1 topçu kaçirdi, o da Trabzonlu ....... yok arkadas bizdeki bu ugursuzluk bir baska boyutta

ayrica 4. hakeme batman tribünlerinden bir sey isâbet etti, pansuman bandaj falan yaptilar ama maç devâm etti... Elazig'in günahi neydi ?
                        Elazığ'ın günahını bilmiyorum da akılsızlığını sabaha kadar konuşabiliriz. Van çıktı, Elazığlılar "Otel vermedik" diye övünmeye devam edebilir. Aç Günışığı'na bak; Ümit Öztürk hatalı, HT Spor hatalı, Elazığ dışında herkes hatalı. Atılan suları geçtim; günlerce "otel vermedik" diye övündüler, "Çocuklar ve kadınlar maça gelmesin" diye anons yaptılar. Sonuç?

Bunu "ilk maçta öyle yaptılar, biz de böyle yaptık"la izah edemezler. İlk maçta yapılanlara cevabı, finale kalarak vermeliydiler. Ama onun yerine Ali Kınıkla gaza gelmeyi seçtiler. Bizim hükmen kaybettiğimiz fener maçları gibi... Adamların en rahat deplasmanı olmuştuk o dönem. Oynamadan üç puan alıyorlardı. Yanlış mıyım Sefer?
                        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Elazığ'ın günahını bilmiyorum da akılsızlığını sabaha kadar konuşabiliriz. Van çıktı, Elazığlılar "Otel vermedik" diye övünmeye devam edebilir. Aç Günışığı'na bak; Ümit Öztürk hatalı, HT Spor hatalı, Elazığ dışında herkes hatalı. Atılan suları geçtim; günlerce "otel vermedik" diye övündüler, "Çocuklar ve kadınlar maça gelmesin" diye anons yaptılar. Sonuç?

Bunu "ilk maçta öyle yaptılar, biz de böyle yaptık"la izah edemezler. İlk maçta yapılanlara cevabı, finale kalarak vermeliydiler. Ama onun yerine Ali Kınıkla gaza gelmeyi seçtiler. Bizim hükmen kaybettiğimiz fener maçları gibi... Adamların en rahat deplasmanı olmuştuk o dönem. Oynamadan üç puan alıyorlardı. Yanlış mıyım Sefer?
                          Dediklerinde haklısın âbi ona bir şey demiyorum da
                          O zaman finalde de aynısını yapsınlar, sonuçta yine Van geçti penaltılarda ama geçemeseydi ?
                          Varan 1 2 3 diye paylaştıkları da biri hâriç komedi

Yorum

• Eski aşkımız. 50 yaşında vardır şimdi.
                            ( ゚д゚)

Yorum

Çalışıyor...
                            X