Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TFF 1. Lig

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak nevzat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu iki maçın berabere bitmesi durumunda kim düşer..a.gucu averaji da kötü sanırım
    ankaragücü galibiyet - manisa galibiyet > ankaragücü düşüyor
    ankaragücü galibiyet - manisa beraber > manisa düşüyor
    ankaragücü beraber - manisa beraber > ankaragücü düşüyor
    ankaragücü beraber - manisa mağlubiyet > manisa düşüyor
    ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ooo büyük rezillik.... ortam nasil peki, amed'in maç öncesi paylasimi sonrasi ? açayim bi yau
      tribünler çok pasif, o kadar olaydan sonra daha agresif beklerdim. anca torpil falan atıyorlar erceye
      ( ゚д゚)

Yorum

• Türkiye Trendyol 1. Lig puan durumu, fikstür, maç sonuçları, iddaa istatistikleri, alt-üst oranları, takımların form tablosu, haftalık ilk yarı maç sonucu sayıları ve tüm TÜRKİYE TFF 1. Lig haberleri, forum, anket

enteresan bir istatistik daha 1. ligde

topa sahip olma yüzdesi

pas başarı yüzdesi

maç başı başarı pas

bu 3 kategoride kocaeli ve gençlerbirliği yoklar

1. ligi hiç izlemiyorum ama bu istatistiklerden anladığım 1. ligin tam bi kaos ligi olduğudur

bu arada en çok korner atan takımlar içinde de kocaeli ve gençlerbirliği yok
        TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          tribünler çok pasif, o kadar olaydan sonra daha agresif beklerdim. anca torpil falan atıyorlar erceye
          ee eee koskoca devlet/hükümet pazarlik yapip anlasinca, onlar da siner tabi, korkuyorlar fazla ileri gitmeye... rezillik kelimesi az gelir olanlara bitenlere hey gidi hey
          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• ve manisa attı
            TEKKEBALL

Yorum

• Açtim, stadd full dolu bile degil... inanmamislar ligde kalacaklarina, derken Manisa atmis

Yorum

• neyse gençler çıktı ya o yeter bana. ankaragücü kendi etti kendi buldu. hak etmediler kalmayı.
                ben şimdi üçüncüye odaklandım. sonuçlara göre bandıma final oynuyor heralde

Yorum

• Demek ki inaninca 10 kişi ile de gol atılabilir..
                  Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

• Ankara 2 yapti, hocalari oyunculara 0-0 gösterdi diger maç için, salmasinlar diye herhalde.... kötü bir durum... kalmalarini isterim hele de amed maçi sonrasi yenseler de düsmelerini istemem, Manisa fuzuli takim düssün gitsin

Yorum

• İlk olarak ceday99 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      neyse gençler çıktı ya o yeter bana. ankaragücü kendi etti kendi buldu. hak etmediler kalmayı.
                      ben şimdi üçüncüye odaklandım. sonuçlara göre bandıma final oynuyor heralde
                      Böyle biterse bandırma direk play-off finaline çıkıyor.. aynen..
                      Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

• İlk olarak nevzat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Böyle biterse bandırma direk play-off finaline çıkıyor.. aynen..
                        iyi bari. en azından istanbullular oynamasın finali.

Yorum

Açtim, stadd full dolu bile degil... inanmamislar ligde kalacaklarina, derken Manisa atmis
                          maçtan önce kırmızı-beyaz kareografi yasaklandı, serbest kaldı, yasaklandı. son durumu kimse bilmiyor kafalar karıştı galiba. baya boşluk var, polisler ön koltuğa oturmuş biraz dolu gözüküyor.
                          ( ゚д゚)

Yorum

• 4lü averajda Bandirma mi en önde ?

Yorum

• kıyamadım ya ankaragücüne. at bir tane be ümraniye. bir işe yara...

Yorum

4lü averajda Bandirma mi en önde ?
                                Fatih berabere şu an.. bandırma yenerse averaja da önde sanırım

Virginia Woolf

Yorum

Yükleniyor...
                                X