TFF 1. Lig
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Ankaragücü, Ümraniye ikilisi yerini koruyor. Hamza sağolsun Eyüp'ün şansı bitti playoff potasından bile çıkacaklar neredeyse tek galibiyeti Bursaya karşı
Bursa bu hafta çok kritik galibiyet aldı. Balıkesire de puan vereceklerdi neredeyse. Denizli yükselişte, işleri baya zor Bursasporluların. Ligde kalırlar umarım. Düştü mü bir daha çıkamazlar.
Erzurum'da ne oluyor bilmiyorum ama son durum baya kötü. Bu hafta da Samsun'a kaybedip playoffu tehlikeye atmışlar. Bu ikili son ana kadar playoff kovalar diyordum ama Erzurum şaşırttı. Samsun bu sene de çıkacak herhalde.
Bayadır 1. lig izleyemiyorum. Şu ara biraz bakmak lazım. Muhtemelen süper ligden zevklidir. Geçen Eyüp maçına baktım gerçi var olmayan lig de izlenmiyor alışkın bünyeye ters tepiyor.( ゚д゚)Yorum
-
Bursaspora cok üzülüyorum. Insallah kulüp tekrar ayaga kalkar ve en kisa zamanda Süper Lige döner.Yorum
-
Erzurum için tüm enerjimi yoğunlaştırdım onlar gelecek
Küme için de Bursaya yolluyorum enerjiyi de hiç oralı değiller. En zor fikstür de bunlarda şampiyonluk isteyen ümraniye ve playoff potasındaki bandırmayla oynayacaklar. bu iki maçtan puan alır da işi son menemen maçına kalırsa kurtarır. haftaya kocaeli altınordu maçı var o maçın berabere bitmesi gerek. işleri zor.
yalnız denizliye kızdım mesut bakkal nedir falan dedim ama şaka maka kümede tuttu adamları helal olsun çok yanılttı beni.
( ゚д゚)Yorum
-
Düşme hattı son durum..
Benim totem ve enerjimle ligde kalacak herhalde hadi yine iyisiniz Bursalılar
Ümraniye'yi son dkda attığı golle 3-2 yendiler. Kocaeli maçında da Altınordu kalecisi ofsayt sanıp topu yere bıraktı, Kocaelili topçu gelip boş kaleye vurdu gol attı. Böyle saçma gol görmedim. Hep enerjim sayesinde
haftaya alacakları sonuca göre 11. sıranın altındaki herkes küme düşme maçına çıkabilir son hafta. garip bir lig.( ゚д゚)Yorum
-
-
Bandırma-İstanbul finali olacak gibi.
Bandırma deplasmanına gitmektense İstanbul deplasmanını tercih ederim. Hem kulübün sahipleri de Oflu
Yorum
-
Yorum
-
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum