Güzel olmuş giriş Tunga abi. Elinize sağlık.
Haydi Federasyon Göreve l Gs & Fb 12.04.2009
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
-
erman toroglu neden hakemin kafasi yarildi diye maci iptal etmedi tff ye diye sordu.
oguz sarvan ise hakemlere talimatlari verdik. hakemin kafasi mac sirasinda yarilmadigi icin iptal gerekmiyor dedi.
erman toroglu: ey taraftarlar bundan sonra mac öncesi ve sonrasi hakemin kafasini yarin diye göndermede bulundu

anlicagimiz tff ve mhk kivirmaya basladiYorum
-
Yorum
-
Bu TFF ile bu is olmaz
Haluk Ulusoy'u arar olduk!
..... MHK baskani oguz sarvan: "Sezon öncesi hakemlere talimat verdik oyun içerisinde hakeme yabancı madde atılması ve yaralanma halinde maçı tatil edin, ama buradaki olay maç öncesi oldu taktir hakemindir" dedi....
Yorum
-
Gazeteler Şimdiden yazmaya başladı FB ye ağır ceza 1 maç saha kapatılabilir.
Cezaya Bak 1 maç oda ağırmış
O zaman bize verilen beş maç ve Hükmen yenilgi ne oluyor,
Sivas Maçında Sahaya seyirci girdi M.yıldızın Yüzüne Dokundu,5 maç ve Hükmen Malubiyet
Burda Hakemin kafası yarıldı,Maç oynanıyor ve aynı hakem hatalı kararlar veriyor
Emre Barosun ayağını kırdı kart yok
Gol ofsayt
Penaltı penaltı değil.
Ama o kadar sevindimki Bizi Hakemle Yenen GS Fb karşısında hakem hataları ile dolu bir maçta Malup oluyor,Normal şartlarda başlamadan bitmesi gereken bir maç Ama GS a iyi oldu,Gerçekten bu şekilde olmasına sevindim.
Ama ortalıkta Bir Hakem ve federasyon faciası var.
Demekki Erman Toroğlunun dediği Doğru Maçtan Önce Hakemin kafasını yaracaksın,Maçta Uğraşmayacaksın,FB GS maçınıda örnek göstereceksin.
Şimdi Türkiyede Bir babayiğit aranıyor,Bu maçın başlamadan Önceki görüntülerini alacak,Trabzon Sivas Maçındaki Görüntüleri ve verilen cezalardan Dosya Oluşturacak,Hem Mahkemelerde Hak arayacak federasyonu Şikayet edecek,Hemde Uefa Ve Fifa nezdinde gerişimler yaparak Federasyonu şikayet edecek Babayiğitler aranıyor,Bizimkiler yapamaz İşin Ucunda 500.000 usd lik en centilmen Takım olma hedefeimiz var onu bozamayız.
Başka delikanlı lazım.
Türk futbolunu düzlüğe Çıkartmak için Bunu yapmak lazım.SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAKYorum
-
Daha geçen hafta tahkim kurulunun Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 40ar binlik cezalarını affettiğini(!) unutmayalım.Yorum
-
yada bir hakem dövücü timi kurmaliyiz. Bunlar genelde ucakla geldigine göre bu dövücü tim hakemleri basta dövmeli adam gibi mac cikarmazsaniz eve dönüsünde de dövülmeli
nasil olsa bu olaylar dünden sonra serbest . Bu isin sakasi ama hepimiz biliyoruz ki 3 bysanz takimi kolay kolay ceza almaz
Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)Yorum
-
Boşuna tartışıyoruz aslında
Zerre ümidim yok...
Bu hakemler bu federasyon olduğu sürece bu devran böyle sürüp gidecek..
Şu İtalyadaki savcılardan birde bizde olsaydı.efsane tektir;oda TRABZONSPOR'DURYorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum