Haydi Federasyon Göreve l Gs & Fb 12.04.2009

Daraltma

Unconfigured Ad

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Özkan
    • 10.03.2007
    • 3200
    • hekim
    • Ankara

İlk olarak Lancet_61 tarafından gönderildi
    adnan polatın kafası güzeldi heralde..2 takımda yarıştan koparılmışmış..vay anasını..bu ne utanmazlık ne pişkinliktir arkadaş..
    Zâten evlerinde Kocaeli'nden 5 yemelerinin nedeni, fenerin de Kayseri'den 4 yemesinin nedeni hep hakemler, federasyonlar... Onlar hiç kollanmazlar, hep hakları yenir. Meselâ ilk yarıdaki Trabzonspor maçında gayse hiç kollanmamış, tam aksine bizimle birlikte hakemleri de yenmiştir.

İlk olarak ckul tarafından gönderildi
    sahaya taraftar girmesi üzerinde durmadı televizyonlar ve "yorumcular" ne kadar da şaşırdık değil mi
    Zerre şaşırmadım. Erdoğan Arıkan ve yanındakilerin bundan sonra forma giyerek televizyona çıkmalarını bekliyorum.
    Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• ozcan_asanoglu
      • 31.05.2004
      • 2726
      • Bankacı
      • İstanbul

Hem gs hem de fb'nin bjk ile maçı var...
      Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• Cagdas Topal
        • 16.05.2008
        • 10899
        • Öğrenci
        • İstanbul

İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi
        3 mac vermezler,belki luganoya ama semihe vereceklerini sanmiyorum..
        belli olmaz burası TÜRKİYE

Yorum

• Volkan
          • 25.09.2006
          • 2323
          • İzmir

hakem az bile kart verdi bunlara macta ne arasan hatta seyirci bile var sahada ,sol kroşe ,sag apakat,tekme cok zevkli bir meydan savaşıydı bide bu işin macsonu acıklamaları var cıkışta güzel atıştılar önce arda sonra volkan arkasından ayhan benim gördüklerim bide en son adnan polat soru soran gazeticileri azarladı

Yorum

• TolgaTopçu61
            • 20.05.2007
            • 8156
            • Almanya

İlk olarak cagdas61topal tarafından gönderildi
            mac trabzon macı olsaydı kararlar nasıl olurdu bi tahmin edelim

5 mac saha kapatma
            4 er mac ceza kırmızı gören ts li futbolcularına
            kulübe büyük bir para cezası
            3 puanımız da silinirdi
            Orasi kesin öyle olurdu,buarada gs stadinda artik futbol bile oynanmamali stad yikildi yikilacak bu kadar insan riske edilmemesi gerek...

Yorum

• Yunus Emre AYAZ
              • 12.06.2005
              • 4231
              • Matematik Mühendisi
              • İstanbul

Ben bu dediklerine hic katilmiyorum,sonucta bütün olaylari baslatan lugano serefsizi....

lugano şerefsiz deil bu ligdeki en karakterli oyunculardandır çok sempatiktir futbolsever gözünde ama o kibirli galatasaray oyuncuları onuda çileden çıkarmış demekki oh olsun iyide yapmıs burnunu kırsaymış daha güzel olurmuş.
              -----------------------Fatih Sultan Tekke-------------------------

# eski nick : Mc_YuNuS

Yorum

• Colakoglu
                • 02.01.2005
                • 4637
                • Avrupa Diğer

İlk olarak cagdas61topal tarafından gönderildi
                belli olmaz burası TÜRKİYE
                Burasi türkiye oldugu icin ve 2 takimdan biri fb digeride gs oldgu icin hic cezada almayabilirler
                keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• hüseyin1975
                  • 23.11.2006
                  • 14513
                  • Büro Elemani
                  • Almanya

Lugano "Emre 2-3 defa ayagima basdi ve bende dayanamayip kafa atmak zorunda kaldim" diyor.
                  Agir bir hareket yapmadim ve Emre abartti diyor.
                  Derbiye yakismayan bir hareket yapdiysam, herkesden özür dilerim ve bütün sorumlulugu üstüme aliyorum dedi.
                  Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Cagdas Topal
                    • 16.05.2008
                    • 10899
                    • Öğrenci
                    • İstanbul

İlk olarak Volkan tarafından gönderildi
                    hakem az bile kart verdi bunlara macta ne arasan hatta seyirci bile var sahada ,sol kroşe ,sag apakat,tekme cok zevkli bir meydan savaşıydı bide bu işin macsonu acıklamaları var cıkışta güzel atıştılar önce arda sonra volkan arkasından ayhan benim gördüklerim bide en son adnan polat soru soran gazeticileri azarladı
                    ben bunları arkadasa söyledigim de bos konusuyor oldum , derin bir kavga basladı evde , hepsini susturdum

Yorum

• Colakoglu
                      • 02.01.2005
                      • 4637
                      • Avrupa Diğer

İlk olarak Mc_YuNuS tarafından gönderildi
                      lugano şerefsiz deil bu ligdeki en karakterli oyunculardandır çok sempatiktir futbolsever gözünde ama o kibirli galatasaray oyuncuları onuda çileden çıkarmış demekki oh olsun iyide yapmıs burnunu kırsaymış daha güzel olurmuş.
                      Sen ciddimisin ? Luganonun bütün lig boyu nasil cirkef bir oyuncu oldugunu görmedin galiba
                      keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Cagdas Topal
                        • 16.05.2008
                        • 10899
                        • Öğrenci
                        • İstanbul

Burasi türkiye oldugu icin ve 2 takimdan biri fb digeride gs oldgu icin hic cezada almayabilirler
                        ceza almazlar derken yanlıs olur kesin en az 2 ser mac ceza alacaklar futbolcular cünkü direkt kırmızı yediler , kulüpler de para cezası alır saha kapatma verecek gücleri yok tff nin belki 6s ye 1 mac verirler o da belki

Yorum

• sanatik
                          • 23.08.2004
                          • 6520
                          • Yönetici
                          • Almanya

maca bir segirci girmedigi kalmisdi birde hakemin maci tatil etmesi diyecegim ama bizim sivas macinda böyle olaylar yokduki sahaya giren oldugu halde. Bu görüntülerden sonra cezalar kesilmesse federasyon istifa etsin derhal daha segircinin sahaya inemesininmi bekleyecekler.

asagidaki görüntüde iyi yakalanmis gercekden.

İlk olarak sirkan tarafından gönderildi

süper bir resim...

avrupada futbolcular ve türkiyedeki "futbocular": farki siz bulun....
                          "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• Lancet_61
                            • 24.01.2006
                            • 836
                            • Kahramanmaraş

İlk olarak İlker TSN tarafından gönderildi
                            ben başka birşey söylemek istiyorum,, maçın bu hale gelmesinde kimi oyuncuların karaktersiz tutumlarıyla beraber hakemin tutumunun da inanılmaz etkisi vardı. hakem de adeta maçı berabere bitirmeye çıkmıştı. tabi bu beraberlik bize yaradı bu haftaki galibiyetimiz 7 puanlık galibiyet oldu

AMA

sizlere işin bir başka yönünü söylemek istiyorum, Adnan Polat ın "tezgah var" ifadesi doğru bir ifadedir. bu sene şu an bir tezgah var. ben bu forumda "tff sivası kolluyor" başlıklı bir konu açtım ama bunu "sivası büyütmek" olarak adlandırdı çoğu, "fb ile gs varken niye sivas kollansın biz önce kendimize bakalım" dendi. HATTA BAŞLIK KAPATILDI. ben düşüncelerimin hala daha arkasındayım bu sene Sivassporun önü açılıyor. bizler bunları söyleyerek sivası büyütüyoruz hamasetiyle kendimizi kandıra kandıra 27. haftaya kadar geldik ve gs ile fb bile birçok hakem hatasıyla puan kaybederken sivas hala daha hakem hatasıyla 1 puan bile kaybetmedi aksine 7 puan aldı ve bu akşamki sonuçla beraber en azından ilk 3 ü garantiledi.

eğer federasyon adil bir sezon yönetseydi şu an biz en azından 2. sırada olurduk ve 1. ile aramızda en fazla 2 puan olurdu. bunu da unutmayalım.
                            cinconun kaç puanı gitti bu sezon hakem hatasından acaba??valla çok merak ettim..kayseri maçından sonra ortalığı yırttılar..maçta kayserinin 2 penaltısı verilmedi+emre aşık atılmalıydı..bizle oynadıkları maçlarda ilk maç servet eliyle attı maç koptu..2.maç alanı biçtiler gol attılar..sivasın maçlarında lehine bariz hakem hataları oluyor o çok belli..ama gs puan kaybediyor demek cidden ayıp ya..adnan polat gibi konuştunuz maşaallah

Yorum

• Yunus Emre AYAZ
                              • 12.06.2005
                              • 4231
                              • Matematik Mühendisi
                              • İstanbul

Sen ciddimisin ? Luganonun bütün lig boyu nasil cirkef bir oyuncu oldugunu görmedin galiba
                              ciddiyim tabi lugano bence çok kaliteli ve iyi bir oyuncu stoper olmasına rağmen 6 gol atmış juventus a transferi gündemde r.carlos un ligimizde olmasından nasıl memnunsam onunda öyle memnunum en azından türkiyede bu böyle yurt dışından farklı görünüorsa onu bilmem.
                              -----------------------Fatih Sultan Tekke-------------------------

# eski nick : Mc_YuNuS

Yorum

• UğuR
                                Trabzonspor Kongre Üyesi
                                • 08.11.2005
                                • 10280
                                • muhasebe
                                • İstanbul

Yarın açın bakın gazeteleri sahaya giren taraftardan bahsedecekler mi?
                                Bizim taraftarımız girseydi şimdi televizyonlar bangır bangır bağırıyor olacaktı.
                                bordomavi.net
                                Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

Content Ads

Daraltma

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...