Maç başında Arda tribünleri selamlarken, üçüncü oleyini Fenerbahçe tribünlerine çekti. Buda yakışmadı Arda'ya..
Haydi Federasyon Göreve l Gs & Fb 12.04.2009
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
-
2 mac mi
Cok az,en az 4 mactan baslamali cezalar...Yorum
-
Yorum
-
bizim sivas maçı konusunu nasılda hemen kapadılar şerefsizler..FOREVER TRABZONSPOR
1461
TS rh (-)Yorum
-
bu insan müsveddelerini görünce hayvanları daha çok seviyorumKapitalizmin zaafı sunduğu nimetlerin eşit paylaşılmamasıdır;Sosyalizmin nimeti ise sefaletin eşit paylaşılmasıdır
Yorum
-
Yorum
-
Beşiktaş - Fenerbahçe
Beşiktaş - Galatsaray maçlarındada aynı olaylar tekrarlansın
@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCUYorum
-
sivas maçı düşünülürse sahay giren oyuncu sahaya atılan maddeler ve trbünleri nerdeyse çökertecek olan seyirciler yüzünden gs nin en az 3 maç seyircisiz ve yüksek para cezası alması lazım.
volkan demirel in seyirciyi kışkırtma ve edepsiz hareket yüzünden en az 2 maç
semih ve lugano nun en 2 şer maç
arda nın en az 2 maç
emrenin en az bir maç
ve orda kırmızı kart görmeyen kavgaya karışan bazı oyuncuların örnek sabri 1 2 maç ceza alması şart
bakalım göreceğiz cezalar ne olacak
tam bir gerizekalılık bunların yaptığı o ayrı mesele. maç bitmiş 0 0 daha neyin kavgasını yapıyosunuz. tabi lugano herşeyin başlatıcısı onu da unutmamak lazım
birbirlerinin arkadaşı güya bunlar tek dertleri gs fb derbisini kazaniim gerisi boş diyorlar
yesinler birbirleriniYorum
-
Yorum
-
keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...Yorum
-
Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
hani nerdesin federasyon uyuma göreve ! 4 kırmızı kart cıktı ama 6s li futbolculardan bir kısmı kart bile görmedi en az 2 mac ceza verilmeli hepsine

Yorum